Kvalifikacioni ispiti za upis u srednje škole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi se raspushtamo 23. Juna, tako da - prekinite da se tripujete, imate vishe od dva meseca za uzhivanje..
Osim toga, ono shto vi imate na prijemnom je lako, i vama je uvelikom lakshe nego onima koji idu u shkolu i u cajtnotu su shto se tiche odgovaranja - i to shto imate predhodno date zadatke je takodje olakshavajutja okolnost. Da ne govorim tek o prepisivanjima i pomotji sa strane.
Radi se o tome shto je to vama prvi vetji ispit u zhivotu, pa ste zato toliko negativni. Za godinu dana tje i vama sve to biti jedna velika glupost..

I ja isto. Ceo raspust mi prodje prvo u ucenju za prijemni posle oko rezultata i upisa. smor zivi prvo uopste nisam hteo da mi brzo prodje vreme a sada jedva cekam da se sve zavrsi
:dash::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

a ali pogledaj bolje, prosle god smo re raspustili.....kada bese, negde oko 19og valjda a ove godine smo ranije samo da bi ucili...tako da raspust jos nije ni poceo, negubimo nista :roll: mada i meni je smor......

Hm da... Mislim da nije bilo bitno uposhte kojim slovima pishesh... ;) Mislim da nije smela latinica, jer je test cjirilicom... A uostalom, logichno je pisati slovima istim kojima je i test napisan... Ili ispit... Heh sad cje to, a zashto josh uvek ne radi sajt za upis u srednje shkole... U ovo vreme proshle godine je uveliko radio... :shock: Da se nisu malo ulenjili oni...

Mi se raspushtamo 23. Juna, tako da - prekinite da se tripujete, imate vishe od dva meseca za uzhivanje..
Osim toga, ono shto vi imate na prijemnom je lako, i vama je uvelikom lakshe nego onima koji idu u shkolu i u cajtnotu su shto se tiche odgovaranja - i to shto imate predhodno date zadatke je takodje olakshavajutja okolnost. Da ne govorim tek o prepisivanjima i pomotji sa strane.
Radi se o tome shto je to vama prvi vetji ispit u zhivotu, pa ste zato toliko negativni. Za godinu dana tje i vama sve to biti jedna velika glupost..

Slazhem se sa tobom... Ali bez germanizama, ovo je srpski forum... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back