Kvalifikacije za SP 2010 Juzna Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čestitke na pobjedi. Niste briljirali, ali ste iskoristili svoje šanse i tri boda ko kuća. Ako ne izgubite od Francuza u Beogradu idete direktno...Obrana vam je daleko jači dio ekipe. Svidio mi se Obradović nikad ga nisam gledo dosad, a onaj Pantelić onako razdrljen ko seljo neki samo maše rukama i nešto s.......šteta dobar igrač bi mogo biti...samo nemojte nama tricolore gurnut u dodatnima, valjda jedini protivnik kojeg moramo izbjeći.

Portugalci su ozbiljno u.s.rali motku...nemoš ti dragi bez napadača...puno babica kilavo dijete kaže narod...
Ćiro bi mogo Turke izbaciti, a iz par grupa nikog ne bi pustio na prvenstvo...Grci, Česi, Poljaci, ovi oni ma šaka jada....

ovaj Pantelic nece dati gol 100god..!..Svaka cast na pobedi nad Rumunima,ako u naredne 2 utakmice dobijemo Austriju i FO to je 6 bodova i mislim da bi to trebalo biti dovoljno za prvo mesto(eventualno dobijemo ili remi sa Francuzima)to je 7 ili 9 bodova i prvi smo xD..+ znam da ce Francuzi ili Litvanci sigurno opet negde kiksnuti..Spanija 100% ide dalje a u baraz ce Bosna ili Turska..neko je gore napisao da nebi poslao na prvenstvo Grke,Poljsku,Cesku(Slovacku nemogu da zamislim tamo) itd..ni meni se nesvidja da ce neko od tih ekipa ici na SP(jer dobro znamo da tamo nece nista napraviti) ali to je veliki + za ekipe iz Afrike,Azije,Amerike da se lakse plasiraju u 16 najboljih(da opet negledam smorni fudbal kao 2006 gde su igrali samo evropljani)..hm + je zanimljivo i bilo bi veselo po dosada pokazano prodju na SP obe Koreje i obe Irske :D(Republika Irska sigurno ide u baraz jer im nema ko pripretiti,pogledajte koliko beze Bugarima..)..hehe raspricao sam se,toliko zasada od mene..poz

Izuzetno sam zadovoljan pobedom. Konačno prava igra.
Rumuni nisu nimalo bezazlena ekipa što su i pokazali na terenu. Naša odbrana je uradila divovski posao i iznela pobedu. U napadu smo iskoristili ono malo pravih prilika što smo imali, što je napredak u odnosu na predhodne ekipe.

Antić rulzzzz!!!:super:

samo se nadam ako odemo na Sp da nebude kao "ilija rules"pa primimo 6 komada..inace idemo dalje allealealeale

pa koliko mu treba da da gol?

ne jos mnogo, kad uvedu pravilo da se igraci ispred njega sklanjaju i da se golman skloni s gola, mogao bi i gol da se pomera kako on sutne:lol:

ne mora on ni da daje golove, samo nek se rezonski krece (kao sto radi Zigic) i otvara sto vise prostora za Krasica i Jovanovica, tako smo dali prvi gol, ne bi skodilo da damo jos neki na taj nacin

danas Portugal-Juzna Afrika..najvise sto me zanima u vezi SP 2010 je to dokle moze dogurati Juzna Afrika kao domacin..igrace sada 14 juna na kupu konfederacija pa cemo videti otprilike njihove kvalitete..inace dobili su pre koji dan Norvesku 2-1 a sada igraju sa Portugalom pa cemo videti kako ce odigrati(iako portugal nije bas u formi ili sta vec)..ako dobiju Portugal danas,siguran sam da mogu da urade nesto vise od samog ucesca na prvenstvu..(npr makar prolaz u grupi)

proci ce grupu sigurno, prosli su je i Japan i SAD kao domacini, ako ne ide na kvalitet, sudije malo poguraju ili u slucaju J Koreje mnogo
bravo:cool:..slozio bih se sa tobom ali nisam hteo pisati poruku tipa"prolazi sigrurno,razbice ove one" pa ako ne bude tako pa ispadne ja samo pametujem a nemam pojma:hahaha:..inace sam i ja primetio kao i vecina vas da sudije malo ili malo vise pomazu domacinima na prvenstvima pa nesumnjam da ce tako biti i sledece godine...+ da kazem da se ne slazem sa nekima koji kazu da ovo prvenstvo sledece godine i nece biti bas neko..ja mislim da ce biti odlicno i ocekujem neka iznenadjenja koja se cak mogu desiti vrlo brzo ako se Portugal ne plasira na turnir:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back