Kvalifikacije za SP 2010 Juzna Afrika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nisam ni mislio da igramo na bod........nego da su francuzi pod mnogo vecim pritiskom.
Njima samo pobeda igra.......a nama pobeda zavrsava poosao,bod nam je isto ok,a cak i slucaju (ne daj boze) poraza sami odlucujemo o svojoj sudbini.
Nek samo bog pozivi ovog Domeneka i nece da bidne problema....

Franzuci neće da ga nogiraju zbog ovog s Rumunijom? :mrgreen:

Eh, kad bi dobili Francuze ovde... onda stvarno možemo, što reče Rainbow Six, da sastavljamo tim i od publike.

Ako se plasiramo u Južnu Afriku srušićemo dve nezgodne tradicije: da se najzad plasiramo na jedno svetsko prvenstvo van Evrope i da najzad vežemo učešće na bar dva svetska prvenstva zaredom. Ni jedno ni drugo nismo uspeli još od Čilea 1962.

Sve kaj sam dosad pisao da nemamo sreće pada u vodu nakon jučerašnjeg čupanja protiv Bjelorusije. Nadigrali su nas i zaslužili smo ostat bez bodova.:think:

Tješi da su jači od Ukrajine i mogli bi ih naguziti U MInsku u srijedu.:super:
Ajaaaoj, gledao sam vas "na preskok"!!! Оno vam sinoć bi teški očaj protiv prosječnog protivnika!!! Potpuno ste izgubili onu svoju organizaciju i pristup igri!!!
edan srećan autogol u mreži protivnika i preostalo vrijeme "zmija davi žabu" igra!!! Igrač večeri ispade vam goldžija Runje!!! Neodoljivo me podsjećate na našu fudbalsku patnju iz vremena Savićevićevog, Petkovićevog... selektorovanja!!!

Ovo kod vas ne sluti na dobro!!!

Fudbalske reprezentacije Francuske i Rumunije odigrale su 1:1 u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi u Parizu, čime su najviše obradovale igrače i navijače reprezentacije Srbije, koja pred susret sa "trikolorima" naredne srede ima četiri boda više od Francuza iz istog broja odigranih mečeva.

Francuska je do prednosti u susretu sa Rumunijom došla preko Tjerija Anrija u 47. minutu, ali je remi gostima doneo igrač domaće ekipe, Eskude, koji je prilikom jednog centaršuta loptu zakucao u svoju mrežu.
IZJAVA

KONAČNO! Srbija je sada totalno rasterećena, čak i da izgubimo (u šta sumnjam) o5 ćemo držati sve konce u rukama.

Ajaaaoj, gledao sam vas "na preskok"!!! Оno vam sinoć bi teški očaj protiv prosječnog protivnika!!! Potpuno ste izgubili onu svoju organizaciju i pristup igri!!!
edan srećan autogol u mreži protivnika i preostalo vrijeme "zmija davi žabu" igra!!! Igrač večeri ispade vam goldžija Runje!!! Neodoljivo me podsjećate na našu fudbalsku patnju iz vremena Savićevićevog, Petkovićevog... selektorovanja!!!

Ovo kod vas ne sluti na dobro!!!

A napisao sam prije tekme, imamo spore igrače. Evo nema ni Ćorluke protiv Engleza, ali to čak nije ni loše jer je Srna klasični bek i ta desna strana neće biti očajno spora ko dosada.

Bjelorusi su poslije Engleza najbolja momčad ove grupe, brzi su i čim uzmu loptu odma ih je 5,6 u završnici.:eek: Nisu imali sreće, prevarili smo ih i mi i Ukrajinci;) Nažalost Bjelorusi su nam jedina nada. Yebi ga na Wembleyu nemamo kaj za izgubit, ofenzivno, Mandžu u igru, pa šta bude.:ok:

A sta reci za Maradonu.
Cekao sam nocas da gledam Argentinu i Brazil,a vecinom sam gledao Rodika i Isnera.

Upropastio je Maradona Argentinu 100%.
Ne znam kome samo pade na pamet da tog narkomana postavi za selektora....

Upravu si problem je u Maradoni,oni ga stavili samo zato sto je veliko ime njihovog fudbala,mislim da je posle debakla od 6-1 protiv Bolivije,i sad ovog poraza od Brazila (1-3) vreme da ga zamene...
Sjajna igra Brazilaca svaka im cast:klap:,Cezar odlicno branio,Kaka' odlican,Fabiano kao i uvek....:klap::worth:....

Upravu si problem je u Maradoni,oni ga stavili samo zato sto je veliko ime njihovog fudbala,mislim da je posle debakla od 6-1 protiv Bolivije,i sad ovog poraza od Brazila (1-3) vreme da ga zamene...
Sjajna igra Brazilaca svaka im cast:klap:,Cezar odlicno branio,Kaka' odlican,Fabiano kao i uvek....:klap::worth:....

Ma slozio je Dunga brazilce ko tim strasno.....
Istrpeo je kritike sto je iz reprezentacije sklonio Ronaldinja i jos neke,ali sada se vidi da je bio 100% u pravu.
Deluju bas mocno.

A Maradona......:think::think:
Njemu igra Veron koji je jos sa njim igrao.....ali zato nema npr. Rikelmea.....

Ma slozio je Dunga brazilce ko tim strasno.....
Istrpeo je kritike sto je iz reprezentacije sklonio Ronaldinja i jos neke,ali sada se vidi da je bio 100% u pravu.
Deluju bas mocno.

A Maradona......:think::think:
Njemu igra Veron koji je jos sa njim igrao.....ali zato nema npr. Rikelmea.....

Dungi svaka cast,samo mi nije jasno sto nije pozvao Pata:think:...

Nije mi jasno sto Maradona ne poziva Rikelmea,a i otkad je postao trener uopste nije pozivao Kambisa,aj dobro ovu utakmicu nije igrao zato sto je povredjen,ali sto nije ranije...

Tjeri Anri, jedina svetla tačka u timu Francuske protiv Rumunije uprkos povredi, svestan je da odluka pada na "Marakani".

- Idemo u Beograd po pobedu. Ako budemo morali u baraž, tako će i biti. Ako ne možemo da završimo prvi, onda moramo pokušati sve da završimo drugi. Nažalost, to je tako. Nije bitno kako ćemo to učinitii - bitno je da odemo na SP u Južnu Afriku - rekao je Anri.
IZVOR

Anri je moj igrač, neće on pretiti u Bg-u :)

Bilo kako bilo posao je olakšan, a naši igrači neka samo odigraju sigurno.

Mislim da je ovo pravo vreme da dobijemo neku od jacih reprezentacija, tj u ovom slucaju Francusku...znaci ne nereseno, nego pobeda...ako dobijemo, na svetskom smo prvenstvu, a nema nista bolje nego tako nesto osigurati kod kuce.
Oni ce morati da igraju malo otvorenije, a nama u sredini i napred treba da igraju brzi igraci, znaci ne Zigic. On nam ne treba za ovu tekmu. Ako cemo nekad da dobijemo nekog iz da kazem top 10 repki, to je onda sad u sredu. Protiv Juzne Afrike smo dobili glatko...ovo je isto, samo sto su ovi Afrikanci malo bolji, i sto su iz raznih delova Afrike.

Poslednja izmena:
Mislim da je ovo pravo vreme da dobijemo neku od jacih reprezentacija, tj u ovom slucaju Francusku...znaci ne nereseno, nego pobeda...ako dobijemo, na svetskom smo prvenstvu, a nema nista bolje nego tako nesto osigurati kod kuce.
Oni ce morati da igraju malo otvorenije, a nama u sredini i napred treba da igraju brzi igraci, znaci ne Zigic. On nam ne treba za ovu tekmu. Ako cemo nekad da dobijemo nekog iz da kazem top 10 repki, to je onda sad u sredu. Protiv Juzne Afrike smo dobili glatko...ovo je isto, samo sto su ovi Afrikanci malo bolji, i sto su iz raznih delova Afrike.

:rotf::rotf::rotf:i ti osto dobi bambija

Maradona je u sukobu sa Rikelmeom. Ne radi se o tome koga zove, a koga ne, oni imaju odlicne igrace, i ko god da igra trebalo bi da budu barem drugi. Problem je sto Maradona nema veze s trenerskim poslom.

Znam da je u sukobu sa Rikelmeom,ali neznam zasto nezove Kambiasa:think:....Kambiaso je jedan on najboljih zadnjiih veznih igraca i mislim da sigurno zasluzuje da igra za Argentinu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back