Kvalifikacije za EP 2012

• Začetnik teme Začetnik teme SQUID
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*ebo vas više vaš Kleo,dok nije Žigić dao gol sigurno ste skakali i drali se kako nam je on neophodan...e al' kad ga je Žiga zavuk'o sve se iz korena menja,onda prelazimo na Lazovića.Dakle,dajte Dačićevu plišanu igračkicu umesto Lazovića!!!

Problem su naduvane zvezde ; treba se zahvaliti vecini igraca , mozda cak i selektoru , dovesti mladje igrace koji ce noseti dres SRBIJE sa ponosom a ne igrati kao babe i brukati taj dres koji nose.

Potpuno isto razmišljam nakon današnjeg remija sa Grcima.:evil: Vrlo slaba igra, preplašena, mlitava, pogotovo prvo poluvrijeme. :dontunderstand:

Više nemam strpljenja za Bilića. Čovjek se oteo kontroli. :dash:Protiv Latvije odigamo vrlo dobro u 4-2-3-1 formacije i čovjek protiv Grka sve promijeni. Petrića makne s desnog krila (gol i asist u Latviji) i stavi da stoji u kukuruzu pa ga zamijeni na poluvremenu, a Pranjića stavi na desno krilo, čovjek to nije igro u životu.
Bekovi slabi, Strinić nema kvalitetu, ali Srna je baš veteran posto sa 28 godina. I on nam nosi traku.:roll::roll::roll: Kranjčar očajan, neće kod Redknappa dobit ni 5 minuta ovo proljeće. Olić neprilagođen na našu sporu igru izgleda ko majmun. Eduardo više nije isti igrač.:sad2:
I pun mi je k.... Bilića. :rtfm::dash::dontunderstand:Te ne bi bio loš ni bod, te oni su jaki te duge su kvalifikacija. Ma mrš u 3pm i ti i tvoja paranoja i strah. Zato i zgledamo ko š.u.p.c.i.:evil:

Strahota od utakmice. Izvukli smo bod samo jer su oni igrali na nereseno, i sa puno respekta.

Nikako mi nije jasno zasto je zamenjen Tosic posle samo 45 minuta???? Zasto je on bio losiji od ostalih?

Lukovic ocajan na levom beku, spor.

Golman klasican linijas, ne izlece na lopte.

Zigicu cestitke za gol (iako je ono morao da pogodi, cestitam jer je promasivao i gore).

Ninkovic i Kacar sa po par poteza pokazali da su vrhunski igraci.

Njih dvojica, uz Tosica, Mrdju makar poslednjih pola sata, i naravno Klea :), da se konacno osvezi reprezentacija.

Ja sam posle SP pricao i nadao se nekom rezu u reprezentaciji. Ali svi, bukvalno svi "strucnjaci" po novinama i tv-u pricaju kako imamo oformljen tim, makar za jos dve godine. Kakav oformljen tim, ovo je zasicen tim.

Krasic i Jovanovic jos jednom nule. Uhvatili Boga za onu stvar sto igraju u velikanima.

Lazovic - nemam reci.

Poslednja izmena:
Pa imaju nasi zelju to se vidi....nema sta da im se zameri....ali sa trenerske strane dno dna.

ma nema igre, Stankovic i Kuzmanovic spori za moderan fudbal, Lazovic se nije video izuzev onog penala, Zigic nekako odsecen, krila isto
Anticu, provalili su ti sistem 442, presao si na 4231 i krenulo je OK, a ti se opet vracas na luzer kombinaciju sa dva spora centralna vezna:confused:
kad je usao Kacar i Slovenci se malo povukli, nasi malo dosli do daha i izvukli bod
imamo jos laksu grupu nego za kvalifikacije za SP, ali igramo jako lose i sa ovakvom igrom ga necemo videti:roll:

ma nema igre, Stankovic i Kuzmanovic spori za moderan fudbal, Lazovic se nije video izuzev onog penala, Zigic nekako odsecen, krila isto
Anticu, provalili su ti sistem 442, presao si na 4231 i krenulo je OK, a ti se opet vracas na luzer kombinaciju sa dva spora centralna vezna:confused:
kad je usao Kacar i Slovenci se malo povukli, nasi malo dosli do daha i izvukli bod
imamo jos laksu grupu nego za kvalifikacije za SP, ali igramo jako lose i sa ovakvom igrom ga necemo videti:roll:

Ako mi neko odgovori na ovo, dobija reputaciju! Mene zivo interesuje.

Niko nema prelaznu ocenu. I Zigic sa onim golom ne zasluzuje bolju ocenu. I corava koka pogodi zrno a njemu treba 20 sansi da pogodi metu. Kao da nismo uigrani, nismo imali nijednu dobru akciju ni po krilima ni po sredini. Ninkovic ocigledno mora da pocne utakmicu jer jedini ima precizan pas. Sve mi se cini da ce se vratiti Milijas u reprezentaciju i Petrovic jer su danas ovi pokazali da i bez njih ne mogu da odigraju kvalitetno. Razlog vise da Antic vrati invalide koje razvlaci po reprezentaciji vec godinama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back