Kutak za trudnice

Isla jutros u dz da pokazem rezultate i da uzmem doznake.
Predala knjizicu u 7.10 dosla na red u 9.30.
I meri mi sestra pritisak kad ono 60/40, kaze nemoguce odgovorim da je moguce kad gladna sedim i čamim čekajući.:roll:.
I da, imam azdaju candidu u brisu, dr mi rekla da uzmem Lomexin vag.

majo, zar nemas prednost kao trudnica?!
kandida je smor nevidjeni inace, ali bitno da postoji terapija koja je ok i deluje...

brankich, nadam se da st dobro, cim dodjete kuci bice sve nekako lakse i stvarno bre, smislite ime : )))

ja sutra idem u misovic i nadam se da ce biti moja dr iskreno, smoricu se ako opet bude ona zamena

Ja bih kljoknunla sa tim pritiskom, a inače mi je uvek malo niži.

Taro, držimo fige... :) Šta fali zameni,nisi zadovoljna?

Zvaće se Stefan, nisam prezadovoljna, to je ime koje je Keti izvukla iz činije, kao svima je OK. Ja sam htela Andej po onom Andreju još iz Rata i mira, ostalo mi. :lol: Međutim naišlo na jak otpor, te što rusko ime, te nemoj ta imena kad nisi načisto kako se neko zove, Andrej, Andrija, Andreja, Mateja, Matija... I eto...
Bitno da uskoro idemo kući. :)

brankich, lepo je ime : )
nisam zadovoljna dr koja je tada bila na zameni jer je bukvalno odradila pregled, nije mi dala recept, nije videla hematom koji se uduplao, nije mi dala savet ni za sta (osim za nifty test) itd, bas bas sam bila nezadovoljna

e, da, koliko cesto ste vadile krv, koliko cesto se radi analiza urina i brisevi?
sve sam zaboravila

mi imamo ideje za imena ali nikako da se usaglasimo, mada ima vremena :)

E, koliko se sećam u Beogradu je bilo na mesec dana, briseve po potrebi, to su izbegavali ako nemam simptome i obavezno pre AC. Ali mislim da je zato što sam imala dg rizične trudnoće, da je po pravilu analiza krvi i urina na mesec i po kod normalnih trudnoća. Sad me Maja pokolebala. :) UZ isto na mesec dana u Frontu i to je uvek ekspertski bio.

Ova trudnoća, nije se znalo ko pije, ko plaća. Kad se ko seti da spomene analize, pa kao aj da uradimo. Ja sam prvo po navici tražila na mesec dana, posle sam se i ja pogubila sa datumima. UZ isto nešto mnogo, mnogo ređe. Nijednom nisam uradila ekspertski, ako ne računamo dabl i uoči AC.:)
I plus antitela 4 puta jer sam isto rh-.

Poslednja izmena:
kako je pocelo, super se zavrsilo : )
pojavila se moja dr posle 2,5 h cekanja (isplatilo se), ona kretenka dr koja mi je zakazala i zaboravila na mene i otisla, ja sam mudro cutala i pravila se luda :lol:
msm bolje mi je bilo da sacekam malo ali da dodje moja dr

elem, bebac super za sada, tacno se razvija lepo u dan (nema ni govora da kasni, sto je ova prva nalupala i sto je moj priv dr takodje demantovao : ), detalje ce videti na dablu za desetak dana

ali razvija se i miom, raste stalno po malo, hbg to su ocekivali, za sada plodu ne smeta, meni pravi probleme, ali praticemo i posle porodjaja ce ga odstraniti
ni hematom ne odustaje ali misli da se smanjio (nema dimenzije od proslog puta jer ga ova nije ni videla)
smanjila mi utrogestan, mirovanje naglasila, da izbegavam i sedenje, ok malo kretanja ali stajanje i sedenje sto manje, bar jos neko vreme... hbg, koliko mogu izbegavacu, ne mogu skroz i to je to...

zakazala mi je i dabl u misovicu, da ne idem privatno na uz, ma skroz druga prica u odnosu na onu od pre 3 nedelje

Ja sam jutros prokrvarila, krenule su i kontrakcije, primili su me u bolnici, pa videćemo....plod je za sada vitalan,grlic ok ali do daljnjeg se nista ne zna, sve opcije su otvorene kaže Dr...

Za sada se krvarenje bas bas smanjilo, ono juce je bilo jezivo... moguce da je hematom pukao, sto je bolja opcija... samo do wc i nazad za sada.. ja sam ok, tu sam, rade i dr i sestre sve sto mogu, ja ne mrdam i nadamo se najboljem ali spremna sam na sve...
Ali kada su mi na uz juce u sred tog ludila pokazali uz, sa jedne strane hematom, sa druge miom a u sredini plod manji od njih i mrda se izmedju njih, tacno se koprca i bori, ja se istopila a nisam topljiva : )
Kako si ti kich? Kako je bebac, kako je kod kuce? Uhodavate se?

Back