Kutak za trudnice

Jao, volela bih stvarno da se pokrene nesto makar dan pred termin, jer ovako ako dodjem tamo, racunam da me zadrzavaju sigurno.. A posto sam odlucila da ovaj put necu epidural, ubedjena kako ce drugi porodjaj biti mnogo kraci i laksi, nadam se da se nisam zeznula..

Sto se tice tvog predloga, veruj mi da bi mi to bilo mucenje u ovom stadijumu trudnoce :)

..pa u većini slučajeva je drugi porođaj lakši i brži
sa svim ženama sa kojima sam pričala,bilo je tako....

tako da...ti ćeš to za čas-

ne mora da znaci da ce drugi porodjaj biti znatno laksi

a kod prebacenog termina- lekar koji ti vodi trudnocu iz ustanove gde se poradjas te posle odredjenog vremena posalje da lezis tu, da te prati...
dali je to po proceni ili kako ne znam
tako sam ja trebala prosli put, pa za jedan dan zeznula
otisla zbog krvarenja i bolova, 2 prsta otvorena.... pa cekala da me zovnu i slusala papagaja nacelnice sa sprata :lol:
posle x sati, kada im se valjda oslobodila sala zovnu po mene, dadose 2 indukcije, zene se poradjaju i odlaze a ja ostajem :evil:
pa me porodi napokon dragi moj dr, naj sam ga volela tada :heart:

al sam mrzela one sto dodju, malo istenju pa sa babicom cas posla se porode
GD niej imao veze, najvise su prebacivale starije prvorotke koje nisu preterano fizicki aktivne, ja sam relativno aktivna pa nisam ocekivala da cu se izmaltretirati toliko

neki nacelnik je uradio trijazu kada sam prvi put bila u sali
pa mi kaze- vi niste jos u porodjaju
a ja sva sretna- da odem ja kuci pa dodjem kasnije :lol:
nisu me pustili kuci, samo poslali na par sati u sobu, trebala mi 2 sata cini mi se da me odvedu, cekala po hodnicima

Hvala svim sadašnjim i budućim mamama na dobrodošlici i lepim rečima! (:

large.jpg

Back