Kutak za trudnice

Mi danas bil ina ekspertnom, sve je ok, ja sam 13-a nedelja, ti parametri koji se gledaju za dabl test su svi ok, vadila krv pa će mi sutra reći kakvi su rezultati, dal raditi amnio i te gluposti ili ne.

I, kanda je dečak...opet :roll: E baš smo se nadali devojčici ovog puta.

E a mi cemo izgleda imati jos jednu smizlu :)

Meni je inace potpuno svejedno, vec rekoh, ne kazem radi reda, nego je tako. Devojcicu imam pa ih obozavam generalno, ne znam kako je imati decaka pa ne mogu da kazem da mi zao sto nije decak.

Ekspertski odradila u frontu, cekala sat i po :roll:
Uglavnom sve je ok, i posteljica se podigla, nije vise onako nisko..cerviks je ok, zatvoren, odrzan, posteljica prvi stepen, plodova voda je blago povisena, to mi nije ni rekao, vec sam sama protumacila..uglavnom treba da radim onaj OGTT..moracu da pripazim malo na secer i ugljane hidrate pretpostavljam..

Isla i torch test da odradim, ni to vise ne rade u gzz-u kao nekad besplatno, rade samo deo testa..i tako..

"Divna" vest sto mini-busevi vise nisu za trudnice besplatni, kao sto su bili pre 2 godine..izgleda ukidaju sve povlastice trudnicama..

Ne mogu oni to, MIni, da vide u 13-toj nedelji sa sigurnošću.
To što su ti rekli uzmi sa velikom rezervom :)
Važno da je živo i zdravo, da se trudnoća lepo razvija i da si ti dobro :ok:

Iz tvojih usta...

Joj baš sam grozna, ispade da nikako ne želim dečaka :( Ali stvarno sam htela - šareno, čisto zato, da razbijemo malo monotoniju testosterona u familiji :mrgreen: Mada, gicanović i nije nešto dečak-dečak realno, al opet...

@Čičak - U 8.nedelji? Tako rano može da se odredi? Nisam znala.

Ipak kontam da je to ipak više pitanje sreće što su uspeli tako rano da odrede pol...Mami koja je išla samnom u školicu za trudnice dr rekao da je dečak i sve vreme dečak, kad ono trt na porođaju devojčica.

:lol: Zamisli to, porodiš se, nije ti ni do čega, sva si u magnovenju to vreme u Betaniji, sestre ih tamo prepovijaju pa ti i ne vidiš ništa, računaš dečak, ko i dok je bio u stomaku jel...I dođeš kući i prvi put treba da ga prepoviješ kad ono...

Pa pokazu ti bebu odmah cim se rodi, stave iste narukvice..plus je presvlacis par sati nakon toga. Ok, nije svuda baby-friendly..

Ja bas imam devojcicu kao harambasu, gora od 5 decaka..racunam da bih sa decakom odmorila :) No, nema pravila, naravno..videcemo kakva ce biti ova smizla, mozda ce biti skroz drugacija :)

Ma šalimo se, mislila sam u smislu da si u šoku i ne registruješ pišu, ja sam bila u polu šoku, zaista nisam gledala genitalije...Beba je bila pored mene sve vreme, zavijena a sestre su ga stalno presvlačile u Betaniji, ja tk kući kad sam stigla.

Tako da se meni moglo lako desiti iznenađenje :lol:

Ajoj...Sa mojim dečakom bi se verovatno odmorila jer nije u fazonu tipičnog dečaka uopšte. Ali, ostali dečaci...To ne staje - nikad. Baš sam pričala sa nekim ko ima dečaka od 2 god, klinac je u stanju da trči 3 sata oko stola neprestano. Obo stvarno ne preuveličavam. To mu je tipičan dan... Isto, od mm-ovog brata od strica. Ne vidiš ga, ne stigneš da skontaš u kom delu sobe se nalazi, sad je ovde, za sekund je u drugoj sobi i tako non stop. A to su dečaci, velika većina.

Ma verujem, moje dete je takvo isto.. :) Dala sam mami da je cuva jedan dan, bila je premorena..kaze da je ne ostavljam nedelju dana kako sam planirala jednom prilikom.
Dok sestrica malog cuva bez problema, on je drugi tip skroz, sedi, crta, igra se sam...

Back