Ja sam pila folnu kiselinu celu trudnocu i sada 2.5 meseca posle. Jos uvek mi nisu ukinuli. Sada je pijem sa gvozdjem. Jako je dobra za mnogo stvari ne samo za bebu nego i za majku. Ali ako dr ne savetuje mozda ima neki razlog... :-/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja sam u tom trenutku pomislila, ali se sada slazem sa njim
i smatram da je u potpunosti u pravu
kazu da se treba napraviti depo tri meseca pre trudnoce, pa odrzavati prvih 12 nedelja
i ja sam u tom trenutku pomislila, ali se sada slazem sa njim
i smatram da je u potpunosti u pravu
kazu da se treba napraviti depo tri meseca pre trudnoce, pa odrzavati prvih 12 nedelja
za zene koje su recimo pusaci bile ili ostale, a ima toga dosta, savjetuje se folna cijelu trudnocu
Ja nisam pusac ali mi je bila prepisana folna celu trudnocu.

zato sto si kuburila s tezinom i apetitom...?

Ne. Koliko ja znam, folna nema veze sa tim. Prepisao mi je hematolog na pocetku trudnoce zbog potencijalnog rizika gubitka beba i rekao da pijem i posle trudnoce 6 meseci. Da mi se organizam oporavi. Objasnio mi je kako i zasto ali ga nisam slusala :-)
Pa pije se samo folna prva 3 meseca, posle u kompleksu vitamina isto imamo folnu..ja pijem pregnacare sad, isto ima folne 400 mikrograma kao i u toj sto sam uzimala..
A u pocetku je bitna zbog neuralne cevi..ili da se jede zelene salate na tonu, kao zeci to proverene, neprskane, jel
Ata, nema nas, brankich koja treba uskoro da se porodi, ja sam tu, i mini me i to je to valjda, ali slabo se pise, malo nas je..

ja sam sinoc s drugaricom otisla do dm-a po neke stvarcice pa na kavu..
ajooj srece
dosla kuci i prepricavam mm.
ko alisa u zemlji cuda
stavrno je previse biti zatvoren 40dana u kuci, a odlicno se osjecas. nek prica ko sta hoce
4.2 mi Sofija puni mj dana i od tada krecemo vani. skafander, kolica i po malo svaki dan

Ok ako planiras trudnocu pa pocnes ranije i napravis bebu iz prve...
))Ok ako planiras trudnocu pa pocnes ranije i napravis bebu iz prve...
za zene koje su recimo pusaci bile ili ostale, a ima toga dosta, savjetuje se folna cijelu trudnocu

a ocekivala sam da cu morati da glumim odusevljenje pred ljudima, jer nisam taj tip, ali tu te i hogmoni uzmu pod svoje.
Divna je devojcica, ali samo na kratko smo se videle. Inace ubuduce se samo smeskam i ni u ludom staju necu priznavati ni samoj sebi svoje strahove, kao da prizivam ono cega se plasim. Tako da se jako plasim da izvucem sedmicu na lotou, tesko bi mi bas palo.

Bravo.... 
sve je sad u redu, ali je bilo problema, sad je beba u inkubatoru, malo na oporavku, pa sad gledam kako sto pre da se oporavim da mogu da prosetam do nje. Nadam se da cu se sutra bolje pokazati, danas jedva ustah koliko rez boli.

, kad nadjes vremena pisi kako je proslo sve. Sto brzi oporavak tebi i curici zelim