Kutak za trudnice

evo meeeee blejim ko sova
nece san na oci i gotovo :)

e ovakooo...
vodenjak pukao oko deset jutros. mi polako bez panike spakuj torbu, popij kavu, navrati u prodavnicu :)
do 20h veceras ni b od bolova, samo kao BH kontrakcije iako su bile na svaka cetiri minuta.
dr ukljuci indukciju u 20h. bolove jave sam imala od devet do deset. e vec od deset do jedanaest onako fino...od jedanaest do dvanaest udarnicki? mada stvarno nista ne izdrzivo. majke mi glas ne pustih :))) slusala sam ih sta pricaju. e jedino pregled u toku kontrakcije je bio stvarno prrebolan.
i moje malo mace od 2900g stize iz treceg napona u dvanaest i deset.
malo cu me sjecnuli?kaze dr nista strasno

pedijatar je pogledao, kaze zivahva i zdrava beba.
mene bolucka rana i zatezee...pa recimo pofino..

kao mala lutkica je :)

veliki poz za sve, pisem vam kad uhvatim vremena :*

Bravo stevce!!! Bravo!!! :)
Jako sam srecna zbog tvog lakog i laganog porodjaja. Presrecna!!! To je divno za cuti. Zaista.
:zag:

Brankic, i ti ces nam ovako lagan porodjaj imati... vidite kako je lepo krenulo u novoj godini.

Kako je to predivno... porodjaj pamtiti kao takvo iskustvo... sjajno!!!! :)

:klap:Bravo, cetitam stevca! Svaka cast i dobrodoslica tvojoj devojcici! I divno sto cete zajedno i na miru uzivati u praznicima. :zjelka2: z:)

Jao cicak, koliko jedva cekam da beba izadje jer mi juce ceo dan nije dala da disem, toliko mi se uopste ne zuri, ako me razumes. z:mrgreen:
Naredne nedelje imam neke kontrole, a onog tamo ponedeljka UZ i tada cu biti tek u devetom mesecu. Ima jos vremena za mene, ali nedovoljnooo. z:(

Poslednja izmena:
evo meeeee blejim ko sova
nece san na oci i gotovo :)

e ovakooo...
vodenjak pukao oko deset jutros. mi polako bez panike spakuj torbu, popij kavu, navrati u prodavnicu :)
do 20h veceras ni b od bolova, samo kao BH kontrakcije iako su bile na svaka cetiri minuta.
dr ukljuci indukciju u 20h. bolove jave sam imala od devet do deset. e vec od deset do jedanaest onako fino...od jedanaest do dvanaest udarnicki? mada stvarno nista ne izdrzivo. majke mi glas ne pustih :))) slusala sam ih sta pricaju. e jedino pregled u toku kontrakcije je bio stvarno prrebolan.
i moje malo mace od 2900g stize iz treceg napona u dvanaest i deset.
malo cu me sjecnuli?kaze dr nista strasno

pedijatar je pogledao, kaze zivahva i zdrava beba.
mene bolucka rana i zatezee...pa recimo pofino..

kao mala lutkica je :)

veliki poz za sve, pisem vam kad uhvatim vremena :*
jao divno :klap:
cestitam i nek je ziva i zdrava

:klap:Bravo, cetitam stevca! Svaka cast i dobrodoslica tvojoj devojcici! I divno sto cete zajedno i na miru uzivati u praznicima. :zjelka2: z:)

Jao cicak, koliko jedva cekam da beba izadje jer mi juce ceo dan nije dala da disem, toliko mi se uopste ne zuri, ako me razumes. z:mrgreen:
Naredne nedelje imam neke kontrole, a onog tamo ponedeljka UZ i tada cu biti tek u devetom mesecu. Ima jos vremena za mene, ali nedovoljnooo. z:(

Čini mi se da ćeš ti sledeća sa teme da se porordiš,kad beše termin?

Back