gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
drzimo, bice to sve super 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hajde, srecno i javi se kad budes mogla 

zene evvo nas u bolnici
jutros u deset pukao vodenjak.
za sada cetiri cm otvorena? tek blaga neugoda, nema jos bola
dr je fantastican kao i osoblje.
pisem kad stignem, drzite nam fige
brzo cu upoznati svoju curuuuu))))
Jao stevca, devojcica je ipak pozurila!

)) slusala sam ih sta pricaju. e jedino pregled u toku kontrakcije je bio stvarno prrebolan.

Bravo, cetitam stevca! Svaka cast i dobrodoslica tvojoj devojcici! I divno sto cete zajedno i na miru uzivati u praznicima.

jao divnoevo meeeee blejim ko sova
nece san na oci i gotovo
e ovakooo...
vodenjak pukao oko deset jutros. mi polako bez panike spakuj torbu, popij kavu, navrati u prodavnicu
do 20h veceras ni b od bolova, samo kao BH kontrakcije iako su bile na svaka cetiri minuta.
dr ukljuci indukciju u 20h. bolove jave sam imala od devet do deset. e vec od deset do jedanaest onako fino...od jedanaest do dvanaest udarnicki? mada stvarno nista ne izdrzivo. majke mi glas ne pustih)) slusala sam ih sta pricaju. e jedino pregled u toku kontrakcije je bio stvarno prrebolan.
i moje malo mace od 2900g stize iz treceg napona u dvanaest i deset.
malo cu me sjecnuli?kaze dr nista strasno
pedijatar je pogledao, kaze zivahva i zdrava beba.
mene bolucka rana i zatezee...pa recimo pofino..
kao mala lutkica je
veliki poz za sve, pisem vam kad uhvatim vremena :*

Bravo, cetitam stevca! Svaka cast i dobrodoslica tvojoj devojcici! I divno sto cete zajedno i na miru uzivati u praznicima.
![]()
Jao cicak, koliko jedva cekam da beba izadje jer mi juce ceo dan nije dala da disem, toliko mi se uopste ne zuri, ako me razumes.
Naredne nedelje imam neke kontrole, a onog tamo ponedeljka UZ i tada cu biti tek u devetom mesecu. Ima jos vremena za mene, ali nedovoljnooo.![]()
Da, ali i za mene jos ima vremena. 13. februar po kalendaru, po poslednjem UZ 31.januar, a doktorka kaze da racunam negde izmedju. Jos ni ime nismo smislil, na kraju cemo izvlaciti koje ime da joj damo. Ili za svaki datum odredimo drugo ime, pa koje joj padne.Čini mi se da ćeš ti sledeća sa teme da se porordiš,kad beše termin?

divne vesti, cestitamo....