Milice, lezi i ne ustaj osim za wc! Ali stvarno, da izgurate još te tri nedelje bar
A sa blizancima.. paaaa u početku, prvih mesec dana, nije ništa strašno. Sve su bebe u početku dobre. Ali sada, sa tri meseca... obrni, okreni, fali mi još par ruku. Rastu, ne mogu samo da leže, sve ih interesuje... počeli su da guču uveliko, da se smeju, medjusobno već komuniciraju na veliko...
Da vidiš to... a videćeš, bože zdravlja, pa da se istopiš... gledaju jedno u drugo, osmeh od uva do uva i guguču nešto jedno drugom, mašu rukicama, smeju se... ma milina.... 
NI hranjenje nije toliki problem, osim ako dojiš. Tu se već snalaziš kako znaš i umeš. A flašica je ok. Evo i dokumentovano:
Pogledajte prilog 340015
Ja prvo dojim, pa onda dam flašicu. I nije baš lako kada si sama
Gledaj da na vreme obezbediš neku pomoć preko dana. Ja sam mislila da ću moći sama, ali teško je, zaista. Ako čovek mora, mora, ja tako guram, ali neuporedivo je lakše kada mi mama dodje na nedelju-dve, iiiiiih, super je onda.
Za kupanje je čupavo ako vas je samo dvoje. Jedna beba ili spava ili plače dok kupate drugu. Pa okupana ručka, a ova druga čeka.... uh, veselo...
Ali može se, mora se.
A sreća i radost su neopisive, veruj. Ne kaže se džabe dupla radost, i jeste dupla radost 
A sa blizancima.. paaaa u početku, prvih mesec dana, nije ništa strašno. Sve su bebe u početku dobre. Ali sada, sa tri meseca... obrni, okreni, fali mi još par ruku. Rastu, ne mogu samo da leže, sve ih interesuje... počeli su da guču uveliko, da se smeju, medjusobno već komuniciraju na veliko...
Da vidiš to... a videćeš, bože zdravlja, pa da se istopiš... gledaju jedno u drugo, osmeh od uva do uva i guguču nešto jedno drugom, mašu rukicama, smeju se... ma milina.... NI hranjenje nije toliki problem, osim ako dojiš. Tu se već snalaziš kako znaš i umeš. A flašica je ok. Evo i dokumentovano:
Pogledajte prilog 340015
Ja prvo dojim, pa onda dam flašicu. I nije baš lako kada si sama
Gledaj da na vreme obezbediš neku pomoć preko dana. Ja sam mislila da ću moći sama, ali teško je, zaista. Ako čovek mora, mora, ja tako guram, ali neuporedivo je lakše kada mi mama dodje na nedelju-dve, iiiiiih, super je onda.
Za kupanje je čupavo ako vas je samo dvoje. Jedna beba ili spava ili plače dok kupate drugu. Pa okupana ručka, a ova druga čeka.... uh, veselo...
Ali može se, mora se.
A sreća i radost su neopisive, veruj. Ne kaže se džabe dupla radost, i jeste dupla radost

. ...
). I ta klizma je super stvar, nema problema sa wc-om, sa napinjanjem, bolovima...