Kutak za trudnice

:):):) nasmeja me Poznavalac. Znacilo to OK ili bilo sta drugo, kakve veze to ima majke ti? Ja madjarski jezik ne znam, tako da mi je svejedno sta ti mislis i pises ;). Vazno je da ti sve znas i ja to pozdravljam. Adjabudjabu hehe ;)

Svaka cast za ime. Ja znam Madjarski, drugi mi je jezik pa tek onda eng. Igen znaci potvrdu bilo koju, tj jeste.
Ali to apsolutno NEMA nikakve veze! I treba da se zove kako tebi odgovara. Ti ces je najvise zvati. Imam drugaricu iz Spanije I zove se Ona. Sta su trebali, prevoditi ime na sve jezike????? Samo napred sa izborom bilo kog imena ma sta ono znacilo na bilo kom jeziku. Najbitniji je tvoj jezik. :*

Poslednja izmena:
Mi nemamo imena za bebice, I svi ste dobro dosli da kumujete imenima :-) Bitno je da znate da nam treba internacionalno ime zbog rodbine koja je jako daleko I ne govori ni jedan jezik osim eng., I da se pisu I srpski I eng isto. Da se ne lomimo spelovanjem.
Dobro dosli saveti I Poznavalaca stvari :-)

2 muska I 2 zenska imena se traze

Mi nemamo imena za bebice, I svi ste dobro dosli da kumujete imenima :-) Bitno je da znate da nam treba internacionalno ime zbog rodbine koja je jako daleko I ne govori ni jedan jezik osim eng., I da se pisu I srpski I eng isto. Da se ne lomimo spelovanjem.
Dobro dosli saveti I Poznavalaca stvari :-)

2 muska I 2 zenska imena se traze

sad kad rece internacionalan sjetih se svekra. kaze ne svidja mu se Vuk. nije internacionalno. i jos izvali kako cemo izvlaciti iz sesira papirice sa imenima, kao eto on je neki faktor u odlucivanju :zcepanje:

nastao je muk kad mu pojasnih da Vuk nema internacionalnog tatu niti prezime.:lol:

i sad je uvjeren da ce biti Sofija :dash:

potpuno nebitno, bitno da je beba zdrava.

Jao, taj matori svet... i svi koji misle da su jaaako bitni u odlučivanju...Nama se nisu mešali.
Žmu se žalio kako sam deci ja dala imena, a on se samo složio, pa će sad on. Važi, ali on nikako da se odluči. I u nekoj priči i prigodnom kontekstu meni se baš svidi Milovan, a tako se zove i svekar, super lik, daaaleko žive, divota sa njima. I nabacim ja ideju, žmu razmisli, sividi mu se, mada ostane da opet nije birao on (ali 3 nedelje nije mogao da izabere iz užeg izbora), ali neće deda. Kaže ne valja se da se deci imena daju po živim srodnicima :zcepanje: Jedva smo objasnili da se od toga ne umire....

Jao, taj matori svet... i svi koji misle da su jaaako bitni u odlučivanju...Nama se nisu mešali.
Žmu se žalio kako sam deci ja dala imena, a on se samo složio, pa će sad on. Važi, ali on nikako da se odluči. I u nekoj priči i prigodnom kontekstu meni se baš svidi Milovan, a tako se zove i svekar, super lik, daaaleko žive, divota sa njima. I nabacim ja ideju, žmu razmisli, sividi mu se, mada ostane da opet nije birao on (ali 3 nedelje nije mogao da izabere iz užeg izbora), ali neće deda. Kaže ne valja se da se deci imena daju po živim srodnicima :zcepanje: Jedva smo objasnili da se od toga ne umire....

Reci svekru da se ništa ne sekira, moja deca nose imena svojih dedova. I obojica odolevaju, jedan 21., drugi 17 godina. :)

Ja imam temperaturu, tj. imam već od kako sam izašla, ali sve sam mislila da je od uzbudjenja, i slično. Ali večeras 38, odneo djavo šalu, odoh sutra na odeljenje, tamo gde su me operisali, da vidim šta je.
Rana vlaži i dalje.
Znači, ako me nema, u bolnici sam.
Možda treba neka revizija, nešto...
... jooooj, koje sam ja sreće... poludeću bez moje dece, ali ... kad mora...
svesna sam koliko može da bude opasno...
Aj, odoh ja, držite mi palčeve...

Stevca, sve cestitke!!! I ja htedoh da menjam posao, ali se ne usudih konkurisati jer stalno lezim.
-------------
Vec 5 dana imam jake bolove u jajnicima (bar mislim da su jajnici). Dr nista ne reaguje. Ja se jedva krecem samo bas kad moram. Cini mi se da jos rade. Ako nisu jajnici ne znam sta je.

hvala.:)

za bolove prije mislim da se sve siri, pogotovo ako ih imas sa obe strane

jajnici su nam neaktivni.

Ja sam vto. Dr mi je I pre mesec dana rekao da su jos uvek aktivni I jos prave jc. Zato me puca progesteronom, jer estrogen I dalje radi. Imala sam blagu hiperstimulaciju, ali ocigledno mojim jajnicima treba konkretnije objasniti da su na godisnjem odmoru:mad:

Back