Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Ма бWе ш'а се палите ко шибице?!?
Сви дијабетеси су ко шећерне водице.
Сем дијабетеса тип 1.
Сви дијабетеси су ко шећерне водице.

Сем дијабетеса тип 1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja ne vidim nista lose u tome da covek da uput za misljenje strucnjaka, a ne sa glumi specijalisty za gb...
Mnogi imaju problem s viskom sujete, svidja mi se sto covek trazi drugo misljenje, znaci da joj nije zapecatio dijagnozu....
Ma da...Pa ja ne vidim nista lose u tome da covek da uput za misljenje strucnjaka, a ne sa glumi specijalisty za gb...
Mnogi imaju problem s viskom sujete, svidja mi se sto covek trazi drugo misljenje, znaci da joj nije zapecatio dijagnozu....
Al ' si izgeneralizovala. A da kojim slucajem kaze "nista to nije", pa onda saznas da nekoj tvojoj xy prijateljici dr za te vrednosti daje terapije, dr bi ispao "nesposobna neznalica"
Ah, jedan bebili beb mi se razbaškario po nekom živcu, jedva stojim. Lepo je pritisnulo nerv i em me bole ledja baš, baš jako, em mi iznenada i ničim izazvano samo otkaže leva noga
Veselija strana priče je što sad krećem na posao i imam jedno dvaJes minuta pešakaDa li ću pasti bar jednom, a?
![]()
I kako ću zaboga da izdržim da stojim do 8 večeras, to je već ozbiljnije pitanje....
Vragana, zaista mi je jako drago da je na kraju sve ok. Čitam, a ne komentarišem, ne znam šta bih rekla jer se u problematiku ne razumem baš. U svakom slučaju, super da je sve dobro![]()
Ne znam, ja imam poverenja u lekare, meni je malo neverovatno poverenje samo u lekare koji se slazu sa tvojim misljenjem. Uopste nemam problem sa tim koji upucuju na dodatne analize, veci mi je problem "nije to nista " grupa doktora. Evo ja nikad nisam imala povisen secer, niti problem sa jajnicim, ali mozda odnos izmedju mojih hormona ukazuje na potrebu da se radi ogtt sa insulinemijama, ne znam, ne preispitujem njenu odluku, kad nalazi stignu razmisljacu o daljim koracima. Mnogo sam zadovoljna napretkom laboratorijske dijagnostike, medicinskim dostignucima I svime sto nam je dostupno danas, a nije ga bilo pre 10 godina.
Ne treba oni da se slazu sa mojim misljenjem. Nigde to napisala nisam.
Treba da znaju svoj posao i da donose dijagnoze.
Najgore je kad odes kod lekara... pola dana cekas a on moron ne zna sta ti je,
nego ispise uput i jos ti ne pojasni nista.
Razumem ja koji slucajevi i kako se upucuje dalje. Nisam moron. Ali daj pojasni pacijentu,
zasto, kako, sta treba, kako dalje ide...
Nisam ljuta i neraspolozena, da ne mislite... zbog ovih reci... cak naprotiv smejem se od jutros ali kad mi neko pomene dr. ovo iz mene izbija... nazalost iz licnog iskustva...
Jezim se nesposobnih ljudi i onih koji ne rade svoj posao.
Ako ne znas, otkaz... docice neko ko zna![]()
..bash je to tuzno kad ti neka losha iskustva pomute sliku svega shto su ti doktori uchinili za tebe..
..ja nemam losha iskustva sa lekarima, ali sestre su umele da mi pokvare dan..konkretne sestre, ne sestre uposhte..