vragana, opusti se
mene dr slao na ogtt jer je beba navodno krupna
test pokazao blagu netoleranciju na glukozu...tj bilo je poviseno posle 2 sata nesto i dr kao ma nista, izbaci blablabla
prvo, beba nije uopste bila krupna
a sto se tebe tice, videle smo se, znam kako izgledas i naravno da mneces nositi mrvicu od bebe, tim pre sto ste svi visoki
ti lekari kao da su malo blesavi
moja komsinica je sva sitna...niska i mrsava...i rodila je bebu dugu 46 cm i tesku 2600 ili 2800 sad ne mogu da se setim
i ceeelu trudnocu su joj drobili kako eto nosi jaaako malu bebu,ovo ono i samo su je smarali...a misim koliku bebu ce da nosi? gde ce da joj stane to dete?
i cak iako je tako sitna beba bila, morala je na cr jer je ona sitna i beba je bila velika za nju...
misim stvarno su blesavi
a sto se indukcije tice, ne mora da znaci da ce da daju odmah sintocinon...(ako se dogovoris)
treba da se dogovoris sa lekarom sta i kako
zato je meni mnogo znacilo sto sam doci rekla sve kako hocu i kako necu

plan je bio da pokrene rucno,malo grubljim pregledom pa za dalje da vidi
al je krenulo samo...i sve je ispostovao...sekli me, pazili da se ne rascvetam...nisu davali sintocinon, iako ga po difoltu svima daju(osim ako sa vrata odmah otrcis na sto i ne stignu da ti daju a ti se vec porodila)
vidi nekog docu i drzi ga se i dogovori se, ako ti je tako lakse...nemoj da se stresiras bez veze...napravite neki plan A i plan B... bice ti lakse