Kutak za trudnice

Evo je muz poprskao sve. Smrdi sve u 3pm.
Jel sme meni dete spavati veceras u tom smradu?
Kupatilo nam je uz spavacu sobu, iz spavace se ide u kupatilo.

ps. muzu kanulo spreja na glavu, evo ga panici... ahahhahahahahhahahh :mrgreen: ahahahah otpasce mu kosa ahahahha
ide da je pere a prao je jutros ahahahahah

- - - - - - - - - -

Zendeli gde ima da se kupi?

Evo je muz poprskao sve. Smrdi sve u 3pm.
Jel sme meni dete spavati veceras u tom smradu?
Kupatilo nam je uz spavacu sobu, iz spavace se ide u kupatilo.

ps. muzu kanulo spreja na glavu, evo ga panici... ahahhahahahahhahahh :mrgreen: ahahahah otpasce mu kosa ahahahha
ide da je pere a prao je jutros ahahahahah

- - - - - - - - - -

Zendeli gde ima da se kupi?

mislim tamo gdje se kupuju stvari za farbanje.moja drugarica kupila u obi-ju,ali ne znam ima li to kod vas

Jel sme beba veceras da spava u sobi ako se jos uvek oseti taj sprej kojim smo prskali?

- - - - - - - - - -

Luftirali smo satima ali i dalje se oseti.
U spavacoj sobi najmanje, ali u garderoberu se oseti malo(i tu je muz poprskao jedan cosak), a u kupatilu bas bas smrdi.
Oseti se na hlor. Kao u bazenima.

Jel sme beba veceras da spava u sobi ako se jos uvek oseti taj sprej kojim smo prskali?

- - - - - - - - - -

U spavacoj sobi najmanje, ali u garderoberu se oseti malo(i tu je muz poprskao jedan cosak), a u kupatilu bas bas smrdi.

ja ne bi spavala u tome
prebacite se u dnevnu i ostavite otvoreno to veceras
ako nije kisa neka s vjetrom kod vas

Kisa jeste.
Nego moj muz ne da da ostavimo otvoreno.
On je manijak za to otvaranje... pogotovo nocu... :roll: ne pitaj...
U kupatilu smo ostavili mali prozor otvoren(posto na njemu imamo komarnik), i u garderoberu na kip mali. Ali u spavacoj smo zatvorili.

Beba i ja cemo u dnevnoj spavati, muz ce u spavacoj.

A ovde neudoban lezaj u 3pm.
Valjda ce se izluftirati do sutra majku mu.
Ima ceo dan da drzim sve otvoreno sutra. Da bi i decu mogla okupati.
Taman sam malu mislila veceras ali ajde, sutra cu.

Inace, uzeli smo taj Sava sprej i stvarno je sve nestalo, sad cemo videti do kad.
Muz je isprskao momacki

mi usli u peti mesec :)
lele, ala vreme leti

dev219pps__.png

- - - - - - - - - -

u trudnoci se ne preporucuje izlaganje hemiji za ciscenje stana, u njima ima cesto varikine
izazivaju urogenitalne probleme- VUR ili nespustanje testisa, nemrem se setiti
ja ne bih pustila malu decu da spavaju tu
a ventilacija je kljucna

ako dijis sve je moguce
meni su ciklusi dolazili od 35. dana do 40. :mrgreen:
i to bukvalno onih meseci kojih je intenzivnije sikio, taj ciklus je bio produzen u odnosu na predhodni, npr....
ne mora da znaci niakkav poremecaj :)
a eto kad sam ostala trudna iako je bio tek 35. dan prosto sam znala da je to to i bez testa :D kaze mm da sam vestica
tako sam i sa vladetom prosto znala da sam trudna a bio mi 27. dan ciklusa....
neki osecaj koji imas... ne znam ni da opisem to...

ako dijis sve je moguce
meni su ciklusi dolazili od 35. dana do 40. :mrgreen:
i to bukvalno onih meseci kojih je intenzivnije sikio, taj ciklus je bio produzen u odnosu na predhodni, npr....
ne mora da znaci niakkav poremecaj :)
a eto kad sam ostala trudna iako je bio tek 35. dan prosto sam znala da je to to i bez testa :D kaze mm da sam vestica
tako sam i sa vladetom prosto znala da sam trudna a bio mi 27. dan ciklusa....
neki osecaj koji imas... ne znam ni da opisem to...

ja sam sa tamarom znala iako nismo ni probali taj mesec
nekako osetila ...i uradila test na dan kad sam trebala da dobijem i nista
i djavo ne da mira, sutradan uradim jos jedan i ono 2 crte :D

mi usli u peti mesec :)
lele, ala vreme leti

Pogledajte prilog 323284

A mi u sesti. Malo mi cudno kako ko racuna te trudnicke mesece. Ako gledas kalendarski onda smo uveliko u 6om a ako gledas doktorski onda tek ulazimo u 6ti. Znaci i vi cete na leto. Taman kad zategne garderoba, a ono doslo vreme za papucice i bretel majcice. Jupiiii.

- - - - - - - - - -

Svaka cast! Brzo ce to, jos malo:)
A meni kasni vec 5 dana, sto se nikad, ali nikad nije desilo do sada. Testovi negativni:( Sad se ja tesim da je mozda bila kasna ovulacija:think: Mada ne verujem, pre ce biti neki hormonski poremecaj:sad2: Ali ipak cu uraditi jos jedan test, za svaki slucaj:)

Sacekaj jos pet dana. Meni kada je kasnilo odmah sam otrcala u apoteku i nista, medjutim posle pet dana kada sam ponovila jer mi je i dalje kasnilo ispalo je pozitivno. Bice ok, samo sacekaj par dana

ja sam znala i kada sam ostala trudna, i kada sam imala spontane...
nisu hteli da ciste blizanacku trudnocu dugo, jedva ih namolih, taj period sam bila ocajna do kiretaze ... uzasan osecaj. i, potvrdili su i hormoni i biopsija da se bvz cekalo .... ali nema veze, mozda bih se sada pitala da nije bila neka greska da nisu cekali da budu sigurni

jedno je iznositi svoje iskustvo, a sasvim drugo generalizovati.
nemamproblem da procitam i negativna iskustva.

Ja i jesam rekla svoje iskustvo i ne vidim potrebu da iko tako skace i komentarise kako nesto nema veze sa mozgom. Da nema veze ne bi se takve stvari desavale, a nisam jedina u visegradskoj koja je na isti nacin prosla prema tome svako zivi svoju pricu i prica je

E, sad ću malo da kukam... :mrgreen:

Sve mi je teže i teže. Mislim da sam ušla u period kada se obična trudnoća, 'oću reći trudnoća sa jednom bebom, počinje razlikovati od blizanačke. Do juče sam sve mogla, kao da i nisam trudna - od nošenja sina, preko seksa, do rada u kući i na poslu. Odjednom, kao da je neko pritisnuo taster, ja sam počela da "brekćem", da se teže krećem, da se umaram kao da sam orala i kopala... Bole me noge, bole me ledja, umorna ustajem ujutru...
Da li je ta blizanačka trudnoća zaista veći teret za organizam, ili sam ja samo suviše matora za ovaj sport - nemam pojma. Aj sad, 36 i nisu neke godine, mada nisu ravne ni 20-tim, ne sporim. Ali nešto ima, ja sam crknuta bre od ranog jutra... Trebalo bi i krv da proverim, mislim, krvnu sliku. Mada mislim da je mešavina svih faktora, i blizanci, i godine i eventualna malokrvnost...
Do juče sam planirala da radim do 8. ili 9. meseca, a sad jedva čekam da prodje mart, koji moram da odradim, pa da idem polako na bolovanje... Ne mogu, jednostavno ne mogu...

Back