Kutak za trudnice

Јаој, Tsuymish, тебе баш потерало... Ја не знам како да ти помогнем... Љуби ми твоју принцезу, а за твоје проблеме са грудима мислим да ће се, ипак, све средити... Назови ујутру доктора, поразговарај, лепо му објасни све - па види шта ће ти рећи. Љубим те и грлим те и надам се да ће све бити ок!

hocu zvacu ga
hvala vam svima sto brinete
al ko sto mi neko rece, sve ovo ce sutra biti juce :)
eno mala maca spava u krevecu prvi put,bebi alarm ukljucen u slucaju zagrcnjavanja i tako...:)
malo smo se mazile i pevale i sad pajki

Koliko ste cesto isle na kontrole?

Ja sam bila 20i nekog oktobra, na redovnoj... Pa sam trebala za 6 nedelja, tj 3.decembra na sledecu.
Medjutim ono kad me je boleo stomak, otisla sam 12.novembra, i sad sam preskocila tu 3.12.
Jer kontam sta cu ici svako malo.
Pa sam ja proizvoljno sebi pomerila za 6 nedelja, sto znaci sl.nedelje.

Zanima me kako ste vi?

S jedne strane ja se osecam dobro... kontam sta cu na tolikim kontrolama.
A s druge strane, stalno neke lose vesti iz okoline pa me preplase, i zapitam se, jel dovoljno na 6. Nedelja?

ja isla jednom mesecno...eventualno na mesec ipo...
sa irinom isto
al to samo na UZ...nisu me cackali ...samo onda kad sam briseve radila

- - - - - - - - - -

ma opusti se bre,mani se vesti iz okoline
to ti nista ne znaci,samo moze da ti steti

Gde ste drage moje trudnjace!!! Vidim da mi lepo napredujete i da su sveze mame srecne i bebaci prelepi i to je najvaznije. Mi dogurasmo do sredine 12te nedelje i opet poce krvarenje i pritisak u stomaku kao na pocetku. Ziva sam se uplasila. Lezim i stisla sam noge i tako. I to sve i pored utrogestana. Dajte malo pozitivne energije da bebac i ja izguramo jos "samo" 26 nedelja. Ljubim vas sve

Koliko ste cesto isle na kontrole?

Ja sam bila 20i nekog oktobra, na redovnoj... Pa sam trebala za 6 nedelja, tj 3.decembra na sledecu.
Medjutim ono kad me je boleo stomak, otisla sam 12.novembra, i sad sam preskocila tu 3.12.
Jer kontam sta cu ici svako malo.
Pa sam ja proizvoljno sebi pomerila za 6 nedelja, sto znaci sl.nedelje.

Zanima me kako ste vi?

S jedne strane ja se osecam dobro... kontam sta cu na tolikim kontrolama.
A s druge strane, stalno neke lose vesti iz okoline pa me preplase, i zapitam se, jel dovoljno na 6. Nedelja?

Moje kontrole su na dve nedelje, ali verujem da je zbog toga sto su blizanci. Meni sutra dogovor oko CR. Krenula je panikaaaaaa
:ceka::ceka:

- - - - - - - - - -

evo šaljem vam moj nos :) vucite! ja ću muža da "povučem" ahahahahah

:zcepanje::hahaha:

- - - - - - - - - -

hocu zvacu ga
hvala vam svima sto brinete
al ko sto mi neko rece, sve ovo ce sutra biti juce :)
eno mala maca spava u krevecu prvi put,bebi alarm ukljucen u slucaju zagrcnjavanja i tako...:)
malo smo se mazile i pevale i sad pajki

Kako je milo malo dete? Jesi se ti malo oporavila?

- - - - - - - - - -

Vasilije, kako si, kako bebanici? Jel rastu pilici mali?Kad stizu kuci?

bile smo na kontroli, za 5 dana je napredovala 100 gr
kaze dr da je na dobrom putu i da lepo izgleda pupu
mene rana manje boli,vise pecka i zateze i pocne da me svrbi,dodje mi da se ritam ko kobila :lol:
i psihicki sam bolje
ne cmizdrim vise po ceo dan i tako
cekam dete da se vrati kuci,da kitimo jelku....cekam mamu...i tako :)

Ja sutra u sedam uveče imam zakazan UZ. Nisam mogla da dočekam ovaj "državni", bilo je nekih problema oko overe zdravstvene knjižice, nešto su nam zbrkali u socijalnom... ma da ne pričam sad... pa sredili konačno knjižicu, ja tamo, a ono sva mesta popunjena, tek tamo za februar ima mesta...
NIšta, došla ja kući, telefon u ruke, zovnem dr kod koga sam i ranije povremeno išla isto kad ne mogu da čekam u termin u savetovalištu i zakažem za sutra.
Jedva čekam, živa nisam posle one temperature što me razvalila, i eritromicina koji sam pila i posle stomačnog virusa... ma živa nisam dok mi ne kaže da je sve ok.
Inače, ušla u osmu nedelju, za sad sam ok, osim što ni vodu više ne mogu da pijem, a o jelu da ne pričam...

ja sve mogu da jedem, povremeno mi muka, ali nista od povracanja, bicu ko tenkic....
ata , ti i ja smo tu negde s terminima :)
i meni vreme nesto leti, kad pomislim jos januar samo i kraj prvom trimestra, jedva cekam majke mi, pa da odahnem

Drage moje evo mene. Vrisnuo mi net pa nisam mogla da vas posetim. Bila kod dr i rekao da je stomacic ok, ali da se krvarenje javlja jer mi se cisti grlic. Pre 11 god sam imala skracenje grlica jer sam bila pred rak fazu, pa su mi u prvoj trudnoci u 5om mesecu stavljali serklaz jer sam se zbog kratkog grlica otvorila i biseri nisu na vreme skinuli konce pa su me konci pokidali. Porodila sam se pre vremena pa je bilo da li da sprece porodjaj ili da puste i dok su organizovali sta ko i kako treba mene konci pokidase i ja se porodih. Od svega toga mi je grlic slab pa se valjda jadan sada cisti. Dugacak je 33mm sto za sada nije lose ali moram da lezim i za 4 nedelje serklaz dok ne pocnem da se otvaram i shirim kao burence z:D . Doktor je bio i vise nego utesan a ja srecna jer bar znam sta je. Dobila nistatin vag da se ne bi slucajno navukla neka infekcija i tako. Usput uradio i double test i sve je superiska. Kaze mase mi beba. Ja pocela da se smejem kad pasuljko stavio ruke na usi. Rekoh muzu - jos nije ni 5cm a vec ima svoj stav. Sta su ti danasnja deca z:p Da su nam svi zivi i zdravi.

Tsuy vidis da je superiska, drago mi je sto napredujete obe u svakom smislu. Samo se grlite u cmachite do besvesti i bice sve oki doki.

Ata sta kaze doca.

Sofa jos malcice i prva trecina gotova i onda je lakse, bar se ja tako osecam. Danas ulazimo u 4. mesec - jeeeejjjjj.

Cicak drzi se draga, ja sam imala 8 nedelja kada su poceli gasovi da me muce i osecala sam se kao u onoj reklami za espumisan, Jos kad mi se omakne a meni se razvuce osmeh preko celog lica, a muz jos na to doda onako gromoglasno - Bravoooo. Eto sta sam dozivela. Da me muz bodri da imam gasove.

Ljubim vas sve

Jeco, mnogo mi je drago da je ok i da si dobro. Samo nastavi da budeš dobro.

Tsuy, kakve bre boginje sad??? :eek:

Inače, ja sam bila kod dr, radili smo UZ i evo slike mojih BLIZANACA u 8-oj nedelji:

Pogledajte prilog 315811

Znači, imam dvoje, nosim još dvoje. Ne znam još uvek šta me snašlo, k'o da sam udarena mokrom čarapom po glavi :) Eto, tako... :)
Sve ok za 8. nedelju, oba srca sam čula, obe bebe videla. Dvojajčani su, znači sve kombinacije dolaze u obzir. :)

Jedino me malo bacio u trip zbog onog virusa što sam imala, one temperature... ali neću o tome sada, neka prenoći, neka mi se slegne...

Back