e bili smo
kaze da ne mora serklaz
ali moram da lezim sto vise
dobra stvar je da se grlic povecao
sad je 3.4 cm,nema otvaranja....
materica je napeta ali nista strasno
bebu je detaljno pogledao, sve sve...srce,bubrege...lice....nepce...mozak...sve...kicmu ma sve bre, sve komorice srcane, krvne sudove u vrpci...sve ono sto niko od onih morona nije gledao(a ja se odusevljavam ko da je ne znam sta,prosto mi neverovatno da je neko uzeo i pogledao to,iako nismo takav pregled zakazali bili)
sve je ok, dobra je bebica
devojcica je ...videli smo joj ribicu

genijalno je kako se lepo vidi
rekao mi je da stavljam ovaj progesteron dole(sto je verovatno i popravilo grlic) a ako imam kontrakcije,po potrebi,da pijem partusisten i obavezno verapamil da me ne bi treskalo....i to samo dok ne prestanu kontrakcije(posto ja tako nekad ceo dan imam a onda nekoliko dana nista,eventualno 3,4 dnevno)
i rekao je ako slucajno osetim nesto lose, da ga zovem, ili da dodjem u bolnicu,da se njemu javim,pa da me primi na tri cetri dana,da me isprate
kaze da mi je grlic ostecem u toku porodjaja, pukao je.....nisu usili grlic i zato je sad malo tako zeznut
ali sve u svemu ok je i moram da se cuvam sto vise, cim osetim bol,da se smirim i legnem(ko i do sad)
mala je nogama na dole i dalje,pa me zeza
valjda nece doci do toga da idem u bolnicu ali sada bar imam doktora koji ce da mi se nadje
kod njega cu privatno ici jednom mesecno na kontrolu....da bih bila sigurna...