Kutak za trudnice

pa nije mi logicno to,ipak on ostaje u telu ne gubi dejstvo kao lek
a ne znam kako to iz kesice da podelim na 3 dela
nemam ja ceste kontrakcije ...misim i sa irinom mi je bilo isto sa kontrakcijama
jedino taj grlic sto se skratio(zadnje 2 nedelje sam pesacila puno i imala neke stresove a i nisam bas izbegavala kucne poslove)
al rekla mi je dr da ovaj utrogestan sto pijem uvece,probam da stavim vaginalno
videcu kako to funkcionise
mama mozew da dodje tek posle 21 oktobra :/
ali dobro
nekako cemo se vec snaci
sad pokusavam da nateram bebu da se okrene glavom dole,da bi prestala da me bije nogama po grlicu
al nesto se ne slaze sa mnom...svidja joj se ovako

ja na mazu i lunju kmecim uvek :D

nego tsuy zar ne mozes da malo pregovaras sa Irinom da te pusti da odmoris? ne znam da li je pedagoski ali da porbas da joj objasnis ako s vremena na vreme ne odmoris malo da ces morati u bolnicu (valjda je nece to istraumirati zbog nejne operacije)? :think:

zahebana situacija

pa sad mi svekrva dolazi, juce i danas....sutra i presutra je mm slobodan,za vikend svekrva dolazi a mm je na odmoru od ponedeljka nedelju dana
a sto se tice irine, morace da me pusti
vec sam joj rekla juce da moram da lezim da ne bi beba otisla,pa je rekla da,blabla
e .sve ono sto moze sama ja joj kazem da sama uradi...uglavnom hoce ali nekad me zeza al dobro
danas nemam kontrakcije...imala od jutros samo jednu
pu,pu
i jutros sam ustala da je vodim u vrtic, bez onog osecaja pritiska na grlicu
mozda zbog utrogestana sto sam stavila
odmaracu ovih dana sto vise, idem na jos dva uz,pa cu videti kako se odvija situacija
mnogo mi znaci sto ide u vrtic....bar tih 7 sati mogu da lezim i odmaram...posle joj pustim crtani pa malo gleda,pa malo se nesto zezamo,pa malo napolje(na stepenicama sedim tako da skoro lezim na ledjima) i onda kuci
uglavnom mi je najteze uvece kad je stavljam u krevet...a tad sam sama sa njom uvek
tu se umorim brate mili ko za ceo dan :lol:
dok je operem dole ili istusiram,pa dok je obucem,pa trazi vodu,pa neku igracku....crknem...onda se samo parkiram pored nje i zakuntam i ja :lol:

Sinoc legla u ponoc...
Nocas se Pedj budio. Trazio Jode, pa plakao itd...
Juce zaspao u pola 7, jutros se probudio u 6...
I igra se na krevetu ali je toliko glasan...
Da sam presla u drugu sobu...
Mm ga presvukao, nahranio i odveo u setnju...
Ja spavala do 10!!!!!!
U 10 oni dosli. Samo se spakovali i otisli kod babe na selo da je obidju!!!

Ljudi spavala sam do 12:15h!!!!
Od faxa nisam ovako spavala...
sad sam komirana... prespavala...
jos se nisu vratili...

Nisam navikla ovako...
U ovoj trudnoci bi izgleda spavalaaaaaaaa

sad su bebine mere ok
ima 730 g :prstic:
grlic 1.5 cm :(
al je tvrdji nego u ponedeljak :D
valjda taj utrogestan radi posao dole...

rekla mi namrstena ta iz dz da ako hocu da iznesem trudnocu ne smem da ustajem iz kreveta, al ja mislim da malo preteruje
videla me da sam tu,pustila me da je cekam sat ipo i da se grcim i kocim tamo ko budala pa onda sere kako ne smem iz kreveta da se dizem uopste
sledece nedelje mm ipak nije na odmoru :roll:
jbg to mi je sto mi je....snaci cu se...necu nista da radim, lezacu koliko mogu i to je to...sta cu

Eto
cool, polako

ja sam dobila amoksicilin
a sad me zvala vaspitacica iz vrtica da mi Ivan ima temperaturu, malu, ali ima
a mm radi i za vikend, a babu i dedu smo poslali na selo, otisli da spremaju zimnicu
bice da ce zimnica malo da saceka...

sad su bebine mere ok
ima 730 g :prstic:
grlic 1.5 cm :(
al je tvrdji nego u ponedeljak :D
valjda taj utrogestan radi posao dole...

rekla mi namrstena ta iz dz da ako hocu da iznesem trudnocu ne smem da ustajem iz kreveta, al ja mislim da malo preteruje
videla me da sam tu,pustila me da je cekam sat ipo i da se grcim i kocim tamo ko budala pa onda sere kako ne smem iz kreveta da se dizem uopste
sledece nedelje mm ipak nije na odmoru :roll:
jbg to mi je sto mi je....snaci cu se...necu nista da radim, lezacu koliko mogu i to je to...sta cu

Ebig Misu, moras je poslusati. Sta da treba da lezis u bolnici, kako bi onda. Sto ne odes kod tvojih sa detetom?

zato sto mi je mama 6000km daleko
moze da dodje tek za dva meseca

a dr u visegradskoj mi je rekla da smem i lagano da se prosetam tu malo oko zgrade...nego ova nadrndana
u ponedeljak je pogresno merila bebu,ispade da se dete smanjilo...
i samo nesto chantra
i bilo je u fazonu u ovom trenutku je vazno da je dete zivo za dalje cemo videti...misim to u prevodu znaci da nesto ne valja
u visegradskoj mi rekli da mirujem,malo izmenili terapiju i kao vidimo se za dve nedelje

Poslednja izmena:
ipak vise verujem ginekologu akuseru nego obicnom ginekologu koji je besan na ceo svet i dere se na svaku trudnicu po domu zdravlja
za drugorotku koja je rodila vaginalno,nije nista strasno,tako rece
al moram da se pripazim
jbg pazicu se koliko mogu.,...dok mama ne dodje...posle banja
burazera cu cimati isto ako treba...vec sam mu rekla
kazu slusaj telo...to cu i da radim

tek 22 decembra....
sreca pa je zumska beba,da tek sad krece leto,mogla bih samo da se upucam
ovako bar necemo nigde ici
juce isli da irini kupimo patike za jesen i ja vidim na sajtu hm neke teget sa belim tufnama
i posto bi mm verovatno kupio pogresan broj ili nesto krenula i ja.....misim to ja kreten tripujem da ne bi umeo detetu patike da kupi
jbte otisli smo tamo i usli i izasli bukvalno,iz busa pa tamo i opt u bus
ko njivu da sam kopala....eto ti
xnaci samo do vrtica i nazad i nigde vise
stvarno nema zezanja :(

- - - - - - - - - -

Bili danas na UZ.
Devojcica je dobro!
Ima 155g.
:)

:heart:

Misonjo ne daj se.
Meni su pricali lekari da kada krenu tako neke zezancije (kontrakcije, skracivanje grlica), da je bitno da se tri nedelje bas odmiruje. Ebem li ga sto tako nisam dobila bas neko objasnjenje, sve je bilo tipa pij lekice i odmaranje i ima situacija da se stabilizuje. Cini mi se da su bili u pravu (a mozda sam se i tripovala), ali miruj koliko god mozes (mada ti sve vec to znas) :zag:

Back