Kutak za trudnice

ja pijem caj svako jutro
pila sam zeleni zhen chai
pa sam pila nanu sa pomorandzom
a sad pijem sta nadjem po drugim kancelarijama, posto nisam kupila ....;)
jutros sam pila divlju tresnju sa cimetom

volim cajeve, uvek mogu da ih pijem potpuno suprotno od Tsuy :)

ja zabusavam i kad sam bolesna...uvek pre uzmem limunadu :)

od cajeva znam da sme kamilica,brusnica
trebalo bi i vocni da smeju

ja skoro bila kod kumova od mojih roditelja i kod njih pila neki caj iz turske
mirise,dodje ti da ga pojedes...misim sve te cvetove i biljcice
ima neke listove unutra,koru od pomorandze, cvet djumbira,crveni neki chupavi cvet,pitaj boga sta sve nema
ja popila solju i posle se prepala da nisma pila nesto sto lose moze da utice na plod
al kapiram jedna solja nece nista da napravi :think:

Ako trudnoca nije rizicna i ako nije zabranjen sex, nije ni dojenje.

Sto se tice trudnoca-dojenje-trudnoca-dojenje, slazem se da iscrpe organizam... ali i to je priroda uredila... i nadoknadicemo sve kad drugo prestane da sisa...

Racunam danas, to ce biti skoro 4 godine da necu raditi... cetiri godine kuci sa decom... siznucu :zblesav:

- - - - - - - - - -

Zaki, sto moras?
Jel zbog nocnog sisanja? :)

dojenje jako crpi organizam, a zeni treba snage za novu bebu, nije to nimalo pametno, po meni....

Pa nema tu iskustva-dr ti kaže da smeš nanu i kamilicu. Ne smaš žalfiju, uvu i sl. Pominju čajeve koje pije većina populacije, a za ostale moraš sama da pitaš. Nemoj piti odoljen, umesto njega uzmi matičnjak, i on je za umirenje ali sme u trudnoći. Žene kad saznaju da su trudne a pile su dugo nešto što se ne preporučuje, kažu svom dr i on proprati situaciju. I narkomanke uglavnom rađaju zdravu decu, ali opet, mislim da treba biti odgovoran prema detetu koje se ništa ne pita. To je samo 9 meseci.

Devojke, jel imate dr za preporuku u Visegradskoj?

Ja sam se porodila u Visegradskoj al ja sam otisla na BU pa kod koga zapadnem
bila sam smestena na odeljenju patologije, obilazilo me par njih, na kraju CR radio izvesni dr Uljarevic
i meni bilo ok, zadovoljna skroz
e sad
moja koleginica se dva puta poradjala kod dr Svetlane Vrzic Petronijevic i kune se u nju
i njen muz, dr Milos Petronijevic je super, svi ga hvale
oboje rade i privatno u svojoj ordinaciji
znam da je dr Darko Plecas odlican, vodio je tri trudnoce mojoj rodjaki iz Ivanjice i radio tri CR..
...i tako...

Ja sam se porodila u Visegradskoj al ja sam otisla na BU pa kod koga zapadnem
bila sam smestena na odeljenju patologije, obilazilo me par njih, na kraju CR radio izvesni dr Uljarevic
i meni bilo ok, zadovoljna skroz
e sad
moja koleginica se dva puta poradjala kod dr Svetlane Vrzic Petronijevic i kune se u nju
i njen muz, dr Milos Petronijevic je super, svi ga hvale
oboje rade i privatno u svojoj ordinaciji
znam da je dr Darko Plecas odlican, vodio je tri trudnoce mojoj rodjaki iz Ivanjice i radio tri CR..
...i tako...

Jexi, hvala na preporukama!!!
devojke ako koja jos ima dobu preporuku pls saljite :)

ČIČAAAAAAAAAAAAAAAAAK BRE! pa mamicu mu njegovu....dok ja malo bila odsutna ti zatrudnela :) ahahhahahahhahahah
pa šta si radila ,jel???? :p

OOOOO ODLIČNO, ČESTITAM TI OD SRCA!!!

Vidis ti, Sukice, kako je ok*njalo Cickavu, ni trudila se nije posteno :D
valjda cemo i mi tako proci :ceka:
mada, mi vec nekih desetak meseci unazad ne koristimo zastitu ali meca je tacna u dan
kaze mm "opet cemo pljunuti lovu za prinovu"
pu-pu...valjda necu opet kod Kopitovicke pa sve ponovo

Back