Kutak za trudnice

Vidis ti, Sukice, kako je ok*njalo Cickavu, ni trudila se nije posteno :D
valjda cemo i mi tako proci :ceka:
mada, mi vec nekih desetak meseci unazad ne koristimo zastitu ali meca je tacna u dan
kaze mm "opet cemo pljunuti lovu za prinovu"
pu-pu...valjda necu opet kod Kopitovicke pa sve ponovo

ahahhahahaha!
i ja se nadam Cran....mada meni ono prirodno "trudenje" ne pada teško :mrgreen::mrgreen::manikir::manikir:
samo ovaj moj nije nešto preterano zainteresovan u zadnje vreme, pa je dodatni trud potreban sa moje strane ahahhahahahah

jad sad još ti i ja, pa da bude kutak full. uskoro će nam se i majaVA pridružiti kad sazna de je u 7.mesecu trudnoće :mrgreen:

ahahhahahaha!
i ja se nadam Cran....mada meni ono prirodno "trudenje" ne pada teško :mrgreen::mrgreen::manikir::manikir:
samo ovaj moj nije nešto preterano zainteresovan u zadnje vreme, pa je dodatni trud potreban sa moje strane ahahhahahahah

jad sad još ti i ja, pa da bude kutak full. uskoro će nam se i majaVA pridružiti kad sazna de je u 7.mesecu trudnoće :mrgreen:

A ija i birica nista :sad2: Ha?!
C-C-C-C-C
Nemoj da te iznenadimo sa nasim blizancima :cepanje:

:cmok:

ahahhahahaha!

:rotf::rotf::rotf: ... ubice nas kad prochita, moracemo negde da emigriramo :rotf::zcepanje:

A ija i birica nista :sad2: Ha?!
C-C-C-C-C
Nemoj da te iznenadimo sa nasim blizancima :cepanje:

:cmok:

:zcepanje: ... nisi ti sva svoja,ne prija tebi toliko sunca, 'ocesh da nas odnese nino- nino ... mada sam ja sanjala bash nocas da mm kazhe, da pravimo sledece ... 'mal nisam pala sa stolice i u snu :zcepanje::zper:

pa eto
onda moze
tamo pise da je najverovatnije potpuno siguran ali nema dovoljno podataka zvanicnih

- - - - - - - - - -

nesto kapiram kad piju bensedine celu trudnocu pa nista (a pise da ne sme) onda sto ne bi ovo smelo

A ko moze da potvrdi da je neko 100% zdrav?

Nego novka, jel se sme u trudnoci da se popije casa vina/piva itd?
Idemo na more pa sad mastam kako bi bilo lepo izaci i popiti casu dve vina ali ne znam.smem.li?
Ili na Zl.kupinovo vino npr?

..ja nisam pila alkohol prvih 12 nedelja..kasnije jesam, jedno pivo ili chashu vina..

..a oko ovog zdrav/bolestan, ako ste imali problema pre trudnoce sa infekcijama, imacete i u trudnoci ako nisu izlechene do kraja..
..neko je jednostavno sklon tome, pa bi trebalo i cheshce da se kontrolishe..
..i to je to..

..ja ne bih uzimala na svoju ruku nishta shto nije provereno bezbedno
tokom prvih 12 nedelja..
..kad se zavrshi organogeneza, svi su rizici manji, naravno izuzimam supstance koje mogu da izazovu prevremeni porodjaj..

da prvih 12 nedelja se plasim i leka na slici :lol:
nisam cak ni paracetamol pila
i sad isto izbegavam sve
jedino ako nesto bas moram

sa irinom sam 2 puta popila persen bila u sestom mesecu...ili sedmom,ne secam se
racunala sam bolje da uzmem malo valerijane nego da trpimo stres jak i ja i beba

al u prvih 12 ne bi mi na pamet palo uopste

Back