Lilava
Aktivan član
- Poruka
- 1.276
Zvezdana 
Ali avaj, mm grobarcina nece da cuje

Ali avaj, mm grobarcina nece da cuje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zvezdana je bas lepo...
ja jesamE pa bas vam hvala
niste procitale recenicu posle imena!!!
Imam napade vrucine, uff

i kraj 
E pa bas vam hvala
niste procitale recenicu posle imena!!!
Imam napade vrucine, uff

..prodje i to.. 
ma sta tri cetiri nedelje..pa ebiga, lepo je..
..uceni ga, Partizanka ili Zvezdana
..a za vrucinu - navikavaj se, posle porodjaja cesh jedno 3-4- nedelje imati priliku da osetish kako je onima u klimaksu sa valunzima..
..shto nije bash divna stvar na +30C ali shta cesh....prodje i to..
![]()
ja jesam
nego, od kada se to ON pita za ime![]()
hehe
kaze moja mama lepo : njegovo prezime, ti dajes imei kraj
![]()

ma sta tri cetiri nedelje
ja te valunge imam i sada
majke mi
znojim se ko krava
po ovom vremenu
sta ce biti na leto tek, kuku

uhvatih ga u nekoj kobajagi ozbiljnosti 

ma strasno..boki, razdelih sve reputacije (shto mi se inache deshava jednom godishnje koliko pameti ima po forumu)
ali avatar ti je najlepshi do sada, a chini mi se neshto da ce svaki sledeci biti josh lepshi..
- - - - - - - - - -
..mene je toliko otprilike drzalo..![]()
..tate.. 
ma strasno
ja sam inace uvek bila od onih koji se kuvaju i zimi
a sada
po ceo dan majca kratkih tukava il potkosulja
ako obucem nesto dugih rukava, sva se unezverim za 5 minuta, gorim

, termin nam je za tri nedelje, mada dr misli da ce ranije jer se bas spustio nisko. Kako sada stvari stoje, bice prirodan porodjaj. Dr se protivi cak i epiduralu iako sam ga ja htela jer sam pomalo kukavica
i sto se vise blizi porodjaj mene hvata neka trema
i nadam se da cesh da ga psujesh jedno sat i po
, a onda cesh mu biti zahvalna ceo zivot.. 

mislim da rizici prevazilaze korist..
i ja sam protiv icega sto nije prirodno....prirodu ne mozes imitirati a i ti nus efekti su nezanemarljivi...a nije to tako bolno da se ne moze izdrzati a jos kad znas da je to najbolje za bebu, definitivno se odlucujem za prirodan porodjaj bez ikakvih pomagala....na zalost kod nas se lako pribegava i infuziji, epiduralu i carskom rezu....

Ja sam nekako u startu bila za epidural jer sam oduvek imala jako bolne menstruacije od kojih sam padala u nesvest. Uvek sam se pitala sta ako se onesvestim u toku porodjaja, hocu li imati dovoljno snage da izdrzim do kraja...Sama pomisao na epidural mi se cinila kao ok resenje. I sama sam se iznenadila kad mi dr i to jedan od cenjenijih nije dao zeleno svetlo jer smatra da mogu potpuno prirodno da se porodim. Kaze on, sve je u glavi, ako dodjes u porodiliste psihicki spremna i znas zbog cega si dosla izdrzaces, nije to nista strasno. Samo i ja se pitam koliko ce to biti prirodan porodjaj, kad ce mi ga zakazati onda kad je on dezuran. Znaci indukcija mi ne gine![]()

pa prirodan, s indukcijomJa sam nekako u startu bila za epidural jer sam oduvek imala jako bolne menstruacije od kojih sam padala u nesvest. Uvek sam se pitala sta ako se onesvestim u toku porodjaja, hocu li imati dovoljno snage da izdrzim do kraja...Sama pomisao na epidural mi se cinila kao ok resenje. I sama sam se iznenadila kad mi dr i to jedan od cenjenijih nije dao zeleno svetlo jer smatra da mogu potpuno prirodno da se porodim. Kaze on, sve je u glavi, ako dodjes u porodiliste psihicki spremna i znas zbog cega si dosla izdrzaces, nije to nista strasno. Samo i ja se pitam koliko ce to biti prirodan porodjaj, kad ce mi ga zakazati onda kad je on dezuran. Znaci indukcija mi ne gine![]()