Kutak za trudnice

Ja bila na UZ u gradskoj
beba je 28.8 mm :heart:

dabl m i zakazali tek 11og juna
laboratorija naplacuje 2400
pa mene zanima jel mogu ja to da vadim dan pre pa da ponesem rezultat...da se ne cimam bez veze posle do greadske cak po rezultat...kako to bese ide...jel bide gotovo odmah ili tek sutradan?
sve sam zaboravila
dosla ja tamo, DEBIL i trazim ja dr blagojevica
kaze sestra nemamo mi takvog dr...ovo je maco ginekologija, koje odeljenje tebi trebva?
ja reko pa ginekologija kako koje
kaze ona dr blagojevic??? ja reko pa da
ja reko mislim da se ivan zove....kaze mislite dr bojovic...ja reko jao jeste bojovic
jbte ja sam odlepila majke mi ko sa marsa da sam pala
aj da sam cula njegovo prezime jednom nego znam kako se zove i preziva....moron sam bas
ziv blam me p[ojeo
jos ja kao dosla tamo kao e treba mi dr taj i taj :hahaha:

ja bila u Visegradskoj
jurila onu Spremovic, al ona bila u sali
zakazala mi UZ i pregled kod nje sestra 4.juna

a posto termina za regularan dabl u V.nema, videcu sta cu sa tim
sutra idem na endokrinologiju pa mi sestra rekla da Mira pozove Cecu pa ako ova bude tu da svratim da se upoznamo, i da popricam sa njom :D
sve bre ludo

i idem kroz one hodnike i sve fleshevi
jao evo je sestra Ema sto me vodila na carski
evo je tetkica Milka....:) sve mi bre bilo nekako....domace

ja gledala sobu u kojoj oblacve bebice na otpustu i suze mi krenule...ko debilu
i dr kad je dosao pogubila sam se :lol:...cim sam mu glas cula
posle kad sam zavrsila, izlazim i u tom trenutku trudnjaca ulazi i puhce i hukce a za njom ide zena i nosi joj torbu :D
i opet mi suze krenule
nisam bre normalna

Ja bila na UZ u gradskoj
beba je 28.8 mm :heart:

dabl m i zakazali tek 11og juna
laboratorija naplacuje 2400
pa mene zanima jel mogu ja to da vadim dan pre pa da ponesem rezultat...da se ne cimam bez veze posle do greadske cak po rezultat...kako to bese ide...jel bide gotovo odmah ili tek sutradan?
sve sam zaboravila
dosla ja tamo, DEBIL i trazim ja dr blagojevica
kaze sestra nemamo mi takvog dr...ovo je maco ginekologija, koje odeljenje tebi trebva?
ja reko pa ginekologija kako koje
kaze ona dr blagojevic??? ja reko pa da
ja reko mislim da se ivan zove....kaze mislite dr bojovic...ja reko jao jeste bojovic
jbte ja sam odlepila majke mi ko sa marsa da sam pala
aj da sam cula njegovo prezime jednom nego znam kako se zove i preziva....moron sam bas
ziv blam me p[ojeo
jos ja kao dosla tamo kao e treba mi dr taj i taj :hahaha:

Braavooo za bebicu hehehe....28.8 hihih.... :heart: malo
Heheh,poznato mi je to sa pamcenjem...
I ja sam kao ``bez mozga `` u trudnoci :D
E dr .Bojovic je vodio mojoj komsinici trudnocu,radio joj serklaz i carski sa blizancima...ona ga hvali najstrasnije ...a i deluje mi kao ok lik.
Dok sam bila u bolnici kad sam prokrvarila bio mi je par puta u viziti ....bas je opusten i zeza se ....
A zasto ne radis u DZ laboratoriju?

:cmok:

ne da me piche
toliko me piche da sam juce trazila razvod od mm
a on mi rekao 'vazi, sutra'
i to samo sto je kupio karton mleka umesto 5 litara

Hahahah,e muz ti je tek car 'vazi, sutra' hehehehe....
Zna sa kim ima posla :D
Moj muzic ima srece sto nije kod kuce nego je u CG na terenu inace bi verovatno nadrljao koliko me hormoni drmaju :rumenko: heheheh....
Vidim da nekad nisam trpeljiva ni prema Sofiji pa onda udahnem duboko ili je posaljem kod mame da malo odmorimo jedna od druge...:rumenko:
Muzic mi je od februara u CG pa dodje kuci samo jednom mesecno na par dana :sad2:... pa se trudim da iskuliram kad me nesto iznervira hhh :whistling:
A ja sam danas usla u deveti mesec pa ce morati da pozuri sa poslom i dodje uskoro....mislim da ce 15.-og doci kuci napokon ;) ;) ;)

ljubim vas sve trudnjace ,odoh malo da peglam :cmok:

Braavooo za bebicu hehehe....28.8 hihih.... :heart: malo
Heheh,poznato mi je to sa pamcenjem...
I ja sam kao ``bez mozga `` u trudnoci :D
E dr .Bojovic je vodio mojoj komsinici trudnocu,radio joj serklaz i carski sa blizancima...ona ga hvali najstrasnije ...a i deluje mi kao ok lik.
Dok sam bila u bolnici kad sam prokrvarila bio mi je par puta u viziti ....bas je opusten i zeza se ....
A zasto ne radis u DZ laboratoriju?

:cmok:
Da, zezator je, dok sam se poradjala, drzao mi je noge i pricao viceve babici
jedina zamerka mi je to sto me nisu isekli i sto me posle usio ko krpu staru
al ovako je ok

a zar moze taj dabl da se uradi u DZ?

- - - - - - - - - -

u, keka tebi se blizi :D

Da, zezator je, dok sam se poradjala, drzao mi je noge i pricao viceve babici
jedina zamerka mi je to sto me nisu isekli i sto me posle usio ko krpu staru
al ovako je ok

a zar moze taj dabl da se uradi u DZ?

- - - - - - - - - -

u, keka tebi se blizi :D

E pa nisam te dobro razumela,mislila sam da hoces klasicnu krvnu sliku pa reko sto ne radis u DZ....
Lose sam procitala...
Ja sam radila u Frontu ,nista se ne placa...A tamo sam radila jel su sva ostala mesta prebukirana i zakazu ti kad ti nije odovarajuca nedelja...
A mozes i telefonom da zakazes : )))

Poslednja izmena:
E pa nisam te dobro razumela,mislila sam da hoces klasicnu krvnu sliku pa reko sto ne radis u DZ....
Lose sam procitala...
Ja sam radila u Frontu ,nista se ne placa...A tamo sam radila jel su sva ostala mesta prebukirana i zakazu ti kad ti nije odovarajuca nedelja...
A mozes i telefonom da zakazes : )))

e jbg ja se vec iscimala
mada mogu voji sutra da trazim uput pa da zovem front :lol:

- - - - - - - - - -

I ja se razvodim svaki cas ,muz me gadno iritira a i ponasa se ludacki totalno ne kapira da su mi hormoni uzburkani dodje mi da ga :koto:

jbg sto kazu sit gladnom ne veruje

Mislim da ti je bolje da prvo pozoves front, zakazes ako ima termina pa tek onda odes po uput. Mada mislim da nema ni kod njih termina. Probaj

Inace oticem najstrasnije, ne mogu da prepoznam sopstvene noge, prestravim se kad bacim pogled na njih :(

Poslednja izmena:
Mislim da ti je bolje da prvo pozoves front, zakazes akio ima termina pa tek onda odes po uput. Mada mislim da nema ni kod njih termina. Probaj

Inace oticem najstrasnije, ne mogu da prepoznam sopstvene noge, prestravim se kad bacim pogled na njih :(

Pa imam zakazano sad u dz pa cu uzeti uput za svaki slucaj kad vec idem. A to oticanje smara bas i meni je zagorcavalo zivot u prosloj trudnoci. Smanji so i pij limunadu da izbacis visak vode. Vidi na netu sta podstie to oticanje pa izbegavaj tu hranu....probaj tako mozda pomogne :*

Uzmi
ja trazila uput za ginekolosku endokrinologiju :)
on samo pise, evo..
da imam za onu Mirinu dr, za svaki slucaj

a oticanje, jooooj
ovako je bilo kod mene
sredi se odmah sutradan posle porodjaja

DSC02093.jpg

zaboravila sam uput :hahaha: znala sam
a sestra me smorilaaaa...tako je spora jbte mislila sam da cu docekati termin dok se ona smisli da mi napise ime na izvestaju
prvo sam stajala ko debil i cekala da zavrsi nesto da bi mi uzela knjizicu a posle sam stajala 20 minuta znaci dvadeset!!! dok je ona napisala neke doznake nekoj zeni,pa dok je odnela voji kafu i princes krofne, pa dok je otisla iza po neke kartone pa dok ovo dok ono...doslo mi da joj trazim jednu krofnu za pretrpljeni bol :lol:
na kraju sam joj rekla da cu se poroditi dok ona dodje...ona kao ja da mogu brze ja bi al sta cu kad ne mogu
:roll:
ne znam kako tebi jeco, al mene od stajanja karlica krene da boli
nije mi tako bilo sa Irinom
bas sam popizdela jutros
kao da je namerno to radila zivota mi
sve vreme nas zaobilazi i pravi se blesava a mi stojimo i cekamo ko kreteni

grlo me ubija...nesto sam zaradila :roll:
jos sam se i smrzla danas...milina

a oticanje, jooooj
ovako je bilo kod mene
sredi se odmah sutradan posle porodjaja

Pogledajte prilog 287066

Aaaaaaa pa to si bila tiiiiii ... ja se secam ove fotke, pokazivala sam je mm, kao vidi jadna zhena, hvala Bogu ja ne otichem ... pa kad me je posle spichilo : imala sam 3 varijeteta nogu: krofna, pancerota, zhena slon ... u devetom sam bila samo zhena slon :zcepanje: ... a posle nedelju dana, kako se chovek obraduje svojim chlancima, ma k'o najuzhoj rodbini :zcepanje:

Dakle Jexy, ove noge su ti hit dana :)
Birice, oli skidat' te kilograme, da se pridruzimo ovoj generaciji :)

ja se sve nadam da cu ih "izgubiti spontano" :lol: ... ali cu valjda da se nateram da od juna krenem u tretanu ... 'ebiga, ako platim, zhao mi para, pa onda radim neshto ... inache samo otvaram frizhider i izmishljam :roll:

juche sam pitala mdm ( mog dragog muzha) o josh jednom detetu, zamal' da ga shlog strefi :confused:

zaboravila sam uput :hahaha: znala sam
a sestra me smorilaaaa...tako je spora jbte mislila sam da cu docekati termin dok se ona smisli da mi napise ime na izvestaju
prvo sam stajala ko debil i cekala da zavrsi nesto da bi mi uzela knjizicu a posle sam stajala 20 minuta znaci dvadeset!!! dok je ona napisala neke doznake nekoj zeni,pa dok je odnela voji kafu i princes krofne, pa dok je otisla iza po neke kartone pa dok ovo dok ono...doslo mi da joj trazim jednu krofnu za pretrpljeni bol :lol:
na kraju sam joj rekla da cu se poroditi dok ona dodje...ona kao ja da mogu brze ja bi al sta cu kad ne mogu
:roll:
ne znam kako tebi jeco, al mene od stajanja karlica krene da boli
nije mi tako bilo sa Irinom
bas sam popizdela jutros
kao da je namerno to radila zivota mi
sve vreme nas zaobilazi i pravi se blesava a mi stojimo i cekamo ko kreteni

grlo me ubija...nesto sam zaradila :roll:
jos sam se i smrzla danas...milina

ne znam brate, ako je to ona njegova sestra Vesna, ona je bas fina
jutros je bila ok kad sam ja stigla
mene ne boli nista...jos
al jutros sam se i ja smrzla kao ....g
pa sam isla do faksa da uzmem svoju diplomu, napokon je gotova
pa sam tako sa diplomom setala kroz ceo grad
pa sam isla na klinicki

i tamo me endokrinolog tako iznervirala
znaci, pogledala je prethodni izvestaj, pogledala sad rezultate (tsh mi je 3,4)
aha sad ste trudni
povecala mi eutirox na 100mg i vidimo se za sest nedelja
ni rec vise
pa sam otisla kod Mire onako iznervirana da joj kukam
pa me ona smirila i htela i kafu da mi skuva -i nista se ti sreco ne sekiraj
kunem ti se ja da ces da rodis zdravu i normalnu bebu
znaci, zena je hit
inace je zagubila tvoj br telefona pa mi ga trazila ponovo, gotovi su ti svi rezultati
al ovaj put mi ih nije pokazala;)

e tako

e nego, htedo da pitam jel nije kasno da se UZ i dabl rade 12+5?

..uz se radi kad je beba odredjene velichine, crl..zaboravila sam apsolutne cifre, ali to je poenta..
..bitno je zato shto nije isto da li je nuhalni nabor xy mm na bebi od 75mm ili na bebi od 85mm crl..
..nekome to padne u 11-oj, nekome u 12-oj, nedelji, nekome u 13-oj..
..ja zato volim analife, ako nije optimalno - vrate te i kazu kad da dodjesh opet..
..ako se omashi period rezultati nisu validni, ipak je to statistika..

e nego, htedo da pitam jel nije kasno da se UZ i dabl rade 12+5?

Ja sam radila po UZ 13+1 a po meci 12+5 ...
Znam da je bilo fora da moram u odredjeno vreme da uradim ,dr mi je napisala na uputu od -do datuma kad treba da uradim pa sam ja zakazala u to vreme.

Eto ako kaze Novembar da je vezano za CRL ,mozda i jeste...stvarno ne znam...mene kad je poslala ja sam zakazala i uradila...
U prvoj trudnoci sam promasila i double i triple tako da mi je ovo sada bilo prvi put da radim double test pa ne znam bas detalje ali sam ga ja radila u to vreme....

:cmok2: :bye:

Back