Kutak za trudnice

Meni u trecem trimestri gorusica nije bila od hrane nego je beba gurala zeludac I zato mi nije pomagalo

ima i toga da beba oce da se "ugnjezdi" u zeludac, ali meni je totalno drugi osecaj ako pojedem malo vecu kolicinu hrane ili ako pojedem nesto sa cim se bas ne slazem nevezano koliko malo pojedem :(

P.S. ovo se odnosi na ovaj period sada kako se priblizavam terminu, sve mi je teze da jedem...

Poslednja izmena:
auuu...e, meni i ovo sto su mi svakodnevne aktivnosti donekle ogranichene ko robija neka...
zabavno, za sada, je jedino kad se ova mala pomjera...
ni radit vise ne mogu normalno
vec sjedim za kompom pola sata max pa me strefi gorushica ili zaboli zeludac...onda ustanem, proshetam pa opet...
a kako je bit u bolnici ili na mirovanju tako dugo...ne mogu ni zamislit
svaka ti cast : )

e, blago tebi z:lol:
ja namjerno nisam jos nista kupila
sastavicu spisak dodushe
pa cu poslat muza i majku prodavnicama, al to tek kad udjem u deveti...
prosto, imam potrebu da sacekam s tim svim da se ova mala bukvalno...najavi...da stize i sve
a ionako se zacas pokupuje sta treba + cu od sestara, moje i muzeve, svasta uzet i tako : )))

nema veze i mi smo pre isto pa nista al kad se priblizi i otvori malo,ovo samo ubrza :lol:
jbg kod mene deluje,kod nekoga ne :)
kako god,uskoro ce izaci :)

Ko bubica je kad je neka akcija (seks, pilates, klizanje, djuska), sa zadovoljstvom krka ljutu corbu, iznutrice i pihtije
jedino se buni kad idemo da spavamo.
Mozda bi trebalo da spavam/lezim vise da ga iznerviram :)
1aK F4PJ7cBm32CUNiyI2GAAAAAElFTkSuQmCC

Poslednja izmena:
ja testo sada ne jedem, od toga me ubi kiselina
naravno, ima klope koja je za izbegavanje, ja znam kako je meni kasnije bilo, i na onoj bolnickoj hrani sam se raspadala od gorusice, jednostavno meni je mali sutao zeludac u grlo... tacno znam osecaj... grozno...
ja sam zato sada trazila ovde u ns lekara koji je i nacelnik patologije, kod njega cu voditi trudnocu, da mogu bar malo da e opustim, zbog prve, mi je to malo zeznuto, jer meni ni mirovanje ni terpapija nije sprecila porodjaj, ali sta sada, bar je medicina danas napredovala toliko, da ukoliko se redovno sve kontrolise moze se uociti na vreme, pa i ako dodje do prevremenog, budes pokriven terapijom i zbog sebe i bebe... videcemo jos za serklaz... ja imam tu genetsku stranu, verovatno sam nasledila na moju majku takav grlic i matericu, ona se poradjala ranije, ja se porodih ranije...
ali zelim decu, zelim punu kucu dece i graje :)
i srce mi je puno sada kada pomislim da ce moj lepi deckic imati seku :) nista lepse

Back