Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ahhahahahah, pa ja priznajem, malo sam se krila u pocetku, jer me uvek hvatala panika od vasih silnih analiza, testova, mucnina, pritisaka i ostalih pratecih detalja, a o porodjajima da ne pricam. :confused: pa mi se jedno vreme pokvario komp, pa selidba, pa neki drugi problemi i evo me sad i obecavam, ne napustam vise forum! :cool:

Drage moje evo me konacno! Mnogo ste mi nedostajale!:bye:

Hvala vam svima na cestitkama...Cuje ste da je sve super proslo...Opisacu vam drugi put...Presrecna sam i umorna od kako smo kuci...
Od prekjuce smo kuci, pa se uhodavamo...Krenulo mi je leko preksinoc, pa se najvise bavim time...Dojenje, pumpica...Bebac uci da siki...imam male bradavice pa se muci, kosristimo i silikonsku...Kad se naklopa lepo pajki, ali kad je gladan histerija...Danas je bas bio nervozan...prilicno je iscrpljujuce, imala sam povisenu T mislim od grudi...Trudim se da stalno izvlacim mleko, ali bas brzo nadodju...Kako ostale mamice sa tim?
Ja sam dobro, vec skoro normalno sedim...
Danas sam kupala svog sina, a juce mu je vec otpao pupcic, bas smo srecni..
Mnogo mi je sladak, ima kose oci i crnu kosicu...
Okacicu slikice sutra...Moram da vidim kako se pravi album.
Tatica je potpuno raspilavljen i jos se opusta sa bebcem...Filip ili Pavle, jos ne znamo...
Kako ste vi drage mamice i trudnice?
Ima li grcica, kako su bebe?
Kuckamo se sutra...:cmok2::heart:
Miran san i dobre bebe am svima zelim

Evo slicice...Super smo proveli noc:)

Prilozi

• bebac1.jpg
    bebac1.jpg
    107 KB · Pregleda: 44
  • osmeh  ciroki frizura.jpg
    osmeh ciroki frizura.jpg
    101,2 KB · Pregleda: 43
Evo i nas:)
Uhvatilo nas neko spavanje,mozda ovo vreme,inace,juce smo morali da zovemo docu da dodje malog da pregleda,okice mu se jos lepe,ima konjukttivitis,i pisti mu u grudima,ali ne svaki put,eto sinoc kad doca dosao nije,kaze da je dobro,nema bronhitis,normalna je beba,zdrava,i napreduje super...ali ipak me brine to pistanje u grudima...ja sledece subote treba da idem kod njega da mi pogleda ranu,trebali su za 15dana da izadju konci,a meni se cini da nisu jos,nisam ih videla :think: rece za dve tri nedelje moze da se imaju odnosi :mrgreen: juriss:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back