Lilava
Aktivan član
- Poruka
- 1.276
Eh, eh, eh
Ja sam tek u 11 nedelji a uradila sam 7 UZ.
I ja bih volela da nije bilo tako, ali bilo je i sta sad.
Ceka me za nedelju dana jos jedan, u okviru double testa.
Elem, kad pocnes da krvaris a nije menstr. i uradis baby rapid test i on ti kaze II, prvo odletis lekaru na uz.
U petoj nedelji ne vidi se nista sem meska, dodji sl. nedelje!
Da ne pisem kako je nedelja duga kao vek, dok lezis, zavirujes svakih pet minuta da li krvaris, malo, puno. koje boje...
Dodje 6-ta nedelja- mesak raste, od ploda ni traga ni glasa, krvaris. Dodji za nedelju dana.
Opet jednonedeljna agonija...
Sl nedelje besika prazna, bacio pogled uz, ali bolje doji sutra sa punom.
Sutra to je vec 7-ma nedelja- mesak raste-a u njemu nista!
Dodji za tri dana, ako nista ne vidimo -tu je the end, ne vredi nadati se.
Tri dana -pomirenja sa sudbinom, tri dana odlike da necu na kiretazu, da cu prirodno da se "ocistim", da je tako moralo da bude, da ne znam kuda cu ni sta dalje.
Agonija.
Za tri dana mesak i dalje raste i vidi se nesto za sta nije siguran da sme da kaze da je plod, nejasnog oblika, i sve je onako vise ne , nego da.
Znaci ipak -nista
Dodji za nedelju dana da resimo sta cemo.
Ja sve vreme krvarim.
Za nedelju dana-vidi se plod, sasvim jasno i vidi se srcana akcija.
Ajmo na kliniku, posto se sve ovo desava kod privatnog dr-a, znaci jos jedan uz.
Mozda sam slagala za broj, koga ne mrzi neka broji.
Ja sam prosto morala ovako,
kada iza sebe imas iskustvo anembrionalnih trudnoca, sa istim krvarecim siptomima uz je bio moj konacan odgovor- bice ili nece biti.
Mozda ovom postu nije ovde mesto.
Ja sam tek u 11 nedelji a uradila sam 7 UZ.
I ja bih volela da nije bilo tako, ali bilo je i sta sad.
Ceka me za nedelju dana jos jedan, u okviru double testa.
Elem, kad pocnes da krvaris a nije menstr. i uradis baby rapid test i on ti kaze II, prvo odletis lekaru na uz.
U petoj nedelji ne vidi se nista sem meska, dodji sl. nedelje!
Da ne pisem kako je nedelja duga kao vek, dok lezis, zavirujes svakih pet minuta da li krvaris, malo, puno. koje boje...
Dodje 6-ta nedelja- mesak raste, od ploda ni traga ni glasa, krvaris. Dodji za nedelju dana.
Opet jednonedeljna agonija...
Sl nedelje besika prazna, bacio pogled uz, ali bolje doji sutra sa punom.
Sutra to je vec 7-ma nedelja- mesak raste-a u njemu nista!
Dodji za tri dana, ako nista ne vidimo -tu je the end, ne vredi nadati se.
Tri dana -pomirenja sa sudbinom, tri dana odlike da necu na kiretazu, da cu prirodno da se "ocistim", da je tako moralo da bude, da ne znam kuda cu ni sta dalje.
Agonija.
Za tri dana mesak i dalje raste i vidi se nesto za sta nije siguran da sme da kaze da je plod, nejasnog oblika, i sve je onako vise ne , nego da.
Znaci ipak -nista

Dodji za nedelju dana da resimo sta cemo.
Ja sve vreme krvarim.
Za nedelju dana-vidi se plod, sasvim jasno i vidi se srcana akcija.

Ajmo na kliniku, posto se sve ovo desava kod privatnog dr-a, znaci jos jedan uz.
Mozda sam slagala za broj, koga ne mrzi neka broji.
Ja sam prosto morala ovako,
kada iza sebe imas iskustvo anembrionalnih trudnoca, sa istim krvarecim siptomima uz je bio moj konacan odgovor- bice ili nece biti.
Mozda ovom postu nije ovde mesto.