Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala bogu pa nismo u madjarskoj, pa su meni na jednom od tih 'nepotrebnih' pregleda videli da se grlic otvara i skracuje
pa nisam dozivela da se prevremeno porodim na ulici, nego lepo u bolnici, gde sam i is[primala kortikosteroide za sazrevanje bebinih pluca

ne radi se o tome, dal ja volim il ne volim ici kod dr
ja kod dr sam zbog sebe retlo kad isla
ali posto u trudnoci se ne radi samo o mojoj guzici nego i o mom detetu, da, smatram da je pametno ici....
a ne glumiti neko ludilo i misliti da sve znas bolje od bilo kog dr
meni su recimo isprimani korikosterodi znacili da ce mom detetu pluca biti spremna za disanje kada se rodi
i time sam mu omogucila laksi pocetak zivota....
a mogla sam da odmahnem glavom i pravim se luda i kazwem kako to priroda lepo uredi, pa nek se rodi kad oce i kako oce....
al jbg, za svoje dete bih i zivot dala a ne otisla na dva, tri ekstra pregleda u njegovu korist....

rekla sam da zahvaljujuci pregledu koji nije OBAVEZAn i jedan od ta dva, tri pregleda
sam saznala da mi se skratio grlic i da je otvoren , pa sam terapijom, mirovanjem i svim tim postupcima koji su usledili svom detetu verovatno 'kupila' koju nedelju ili dan, u moj stomaku
gde mu je i bilo mesto
nisam rekla da sam se porodila zbog strresa???

rekla sam da zahvaljujuci pregledu koji nije OBAVEZAn i jedan od ta dva, tri pregleda
sam saznala da mi se skratio grlic i da je otvoren , pa sam terapijom, mirovanjem i svim tim postupcima koji su usledili svom detetu verovatno 'kupila' koju nedelju ili dan, u moj stomaku
gde mu je i bilo mesto
nisam rekla da sam se porodila zbog strresa???

..pa nisi ti, reche dada..nepotrebni pregledi, samo te istripuju doktori, pa izgubish apetit i sekirash se i plachesh..

@Jandrlino ja ne verujem sta ti rece sada.... zalis se sto neko spomenu nenormalne ti sada napravi ludima one koji ne trckaju kod lekara jer im ne veruju, opet ponavljam da imam velike razloge zasto im neverujem, po njima bih bila vec dva metra ispod zemlje da im nisam utekla....

..mici, ti planirash bebu uskoro, da li cesh ici kod ginekologa na preglede kad zatrudnish..?

Eto, sad tek shvatih da taj mm nenormalan. Da znate da je jednom nedeljno kampovao ispred ambulante za ginekologiju sa svim ženama, devojkama i trudnicama. Redovno predavao knjižicu i čekao u redu. U stvari, bio je prinuđen, u želji da me odmeni, pa je možda i to doprinelo tome da je imao simptome trudnoće kao što je mučnina :) . Da razjasnim. Po zakonu lekarka nije smela da mi da lekove za održavanje za duže od nedelju dana, tako da je zbog toga poseta ginekologu bila neminovna jednom nedeljno. I tako 6 meseci...

Eto, sad tek shvatih da taj mm nenormalan. Da znate da je jednom nedeljno kampovao ispred ambulante za ginekologiju sa svim ženama, devojkama i trudnicama. Redovno predavao knjižicu i čekao u redu. U stvari, bio je prinuđen, u želji da me odmeni, pa je možda i to doprinelo tome da je imao simptome trudnoće kao što je mučnina :) . Da razjasnim. Po zakonu lekarka nije smela da mi da lekove za održavanje za duže od nedelju dana, tako da je zbog toga poseta ginekologu bila neminovna jednom nedeljno. I tako 6 meseci...

ja slala kevu :)

:) ja mojoj dr verujem i vidim da je odgovorna zena....volim da znam sta se desava samnom i mojim telom, bebom i nista da ne prepustam slucaju, mnog na vreme priemcenih problem amoze adektvatno da se resi....kuci sam na odrzavanju trudnoce i nije mi tesko da idem kod lekara koliko god bude trebalo.....poenta je naci dr koji ima nama blizak pristup....ja se osecam sigurnije kad sam redovno pod kontrolom i to je to.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back