gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
hvala bogu pa nismo u madjarskoj, pa su meni na jednom od tih 'nepotrebnih' pregleda videli da se grlic otvara i skracuje
pa nisam dozivela da se prevremeno porodim na ulici, nego lepo u bolnici, gde sam i is[primala kortikosteroide za sazrevanje bebinih pluca
ne radi se o tome, dal ja volim il ne volim ici kod dr
ja kod dr sam zbog sebe retlo kad isla
ali posto u trudnoci se ne radi samo o mojoj guzici nego i o mom detetu, da, smatram da je pametno ici....
a ne glumiti neko ludilo i misliti da sve znas bolje od bilo kog dr
meni su recimo isprimani korikosterodi znacili da ce mom detetu pluca biti spremna za disanje kada se rodi
i time sam mu omogucila laksi pocetak zivota....
a mogla sam da odmahnem glavom i pravim se luda i kazwem kako to priroda lepo uredi, pa nek se rodi kad oce i kako oce....
al jbg, za svoje dete bih i zivot dala a ne otisla na dva, tri ekstra pregleda u njegovu korist....
pa nisam dozivela da se prevremeno porodim na ulici, nego lepo u bolnici, gde sam i is[primala kortikosteroide za sazrevanje bebinih pluca
ne radi se o tome, dal ja volim il ne volim ici kod dr
ja kod dr sam zbog sebe retlo kad isla
ali posto u trudnoci se ne radi samo o mojoj guzici nego i o mom detetu, da, smatram da je pametno ici....
a ne glumiti neko ludilo i misliti da sve znas bolje od bilo kog dr
meni su recimo isprimani korikosterodi znacili da ce mom detetu pluca biti spremna za disanje kada se rodi
i time sam mu omogucila laksi pocetak zivota....
a mogla sam da odmahnem glavom i pravim se luda i kazwem kako to priroda lepo uredi, pa nek se rodi kad oce i kako oce....
al jbg, za svoje dete bih i zivot dala a ne otisla na dva, tri ekstra pregleda u njegovu korist....