Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al dzaba tih 100 posto kad snajki kasni uplata vec 2 ili 3 meseca....i uopste se ne zna kad ce uplatiti...
uplatili joj pre 2 nedelje platu od pre 3 meseca fazon i sad pitaj boga kad ce biti ova od pre 2 mes.

a u banci kamata divlja jer nije bilo uplate i nisu mogli da skinu rate neke :roll:

al nema veze,radjajte ljudi decu bre,samo radjajte, frka nam je, bela kuga..... :roll:

nesto mi tu cudno, drugarica je bila na bolovanju i primala je mesec za mesec....odneses obracun, drzava uplati poslodavcu u roku tri dana predje na tvoj racun, mozda ne nose redovno obracune....

S'o bi ovde rekli "bez majke", gde je salo na 53kg?!!
Ja imam 61 i bilo bi lepo da imam 57, ali posto sam sad u ovim divnim tridesetim svidjam se sebi bez obzira na sve :) Hehehe, kao devojka sam imala 53 i stalno tripovala da sam debela... Sad sam stvarno okruglasta i tripujem da sam bas super... kakve su ti misli takav ti je i stav :)

Ah ti kilogrami :lol:
Pre trudnoće sam imala 60 kg i tripovala da sam visoka 168 cm dok me neposredno pred porođaj nisu izmerili ljudski - 79 kg i 163 cm :mrgreen:
Sad su kilogrami na 62-63 konstantnih, kad prestanem sa dojenjem, manje hrane pa ću valjda i smršati, trenutno je to nemoguće - non stop sam gladna, al' pozitivno je što se bar ne gojim :lol:

ja i dekolte k'o sa granda da smo sišli
al' ne mogu ih smanjiti pa nisu baš morale da rastu :lol:
mogu da sanjam samo o jako otvorenim majicama, haljinama
isto k'o što sanjam o uskim haljinama
ne ide to sa salom sa strane, užas živi
al' j.bg, ionako nisam u tom fazonu :lol:
mada bih volela bar jednom da mogu, al' ne mogu :mrgreen:

cure kako ste? da se ukljucim i ja u temu nosila sam pre trudnoce 80b , sada u trudnoci (termin mi je za tri nedelje,bas sitno brojim)85c ogromne su ,a i teske mi :besna: kad nadodje mlekice nemam pojma kolke ce biti ?!! bas zato nisam kupila onaj za dojilje nego elasticni sportski neki ,pa kontam bice ok !!!! videcu .....:bye:

cure kako ste? da se ukljucim i ja u temu nosila sam pre trudnoce 80b , sada u trudnoci (termin mi je za tri nedelje,bas sitno brojim)85c ogromne su ,a i teske mi :besna: kad nadodje mlekice nemam pojma kolke ce biti ?!! bas zato nisam kupila onaj za dojilje nego elasticni sportski neki ,pa kontam bice ok !!!! videcu .....:bye:

polako samo, mada meni su oni od pred kraj trudnoće i sad ok :)

Joj zene... meni stomak samo raste... tj.salo... ko god me vidi... kaze:"Jao al si se popravila." nece da kazu ugojila... ali bas je uzasno...
jel se to desilo nekome?

plus 19 kg, pa vidi :lol:
olakšavajuća okolnost je što sam brzo nakon porođaja došla na samo 3kg viška :)

moram da priznam ovako po kuci sam bez ,jer mi smeta sad u trudnoci .Eto kad idem negde ,kad imam goste moram da obucem jer mi bradavice ogromne .Ja bas nevolim kad se one vide ,onako strce fuj mi je .

i ja sam isto tako :D
a posle oko dojenja sam se i navikla uvek sa brusom jer bilo je i da počne da curi, pa ti treba za uloške za grudnjak (mada oni meni ništa nisu značili kad spavam, ujutru haos, pa sam pamučnu pelenu stavljala u grudnjak)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back