Porodila sam se u frontu, dosla sam na ctg i zadrzali su me, pa sam bas bila nespremna, lezala sam tamo od petka, u ponedeljak sam ocekivala da me puste kuci, medjutim oni mi odredise da u utorak idem na indukciju, iako nije krenuo porodjaj skroz, otvorena 2 prsta, i imala kontrakcije ali ne jos redovne..ali posto je termin bio tu za dva dana, onda ostadoh..bolje nego da me vracaju kuci posle
U utorak od 6 ujutru do 14:15 sam lezala u boksu, malecka me zezala, nije htela da se spusti, uzela sam epidural i one bolne kontrakcije nisam uopste osecala...bukvalno sam dremala tamo, medjutim posto nisam osecala napone posle uopste, iskljucili su mi epidural, tako da sam nekih 3-4 sata imala uzasne bolove dok sam pokusavala nju da spustim...i eto, konacno nakon 8 i po sati uspela, inace je bilo vec kriticno, nisam imala snage ni za sta, uplasila se da ona nece biti ok i td...oni su mi tamo stiskali stomak laktovima, uzasno je bolelo, njih bog zna koliko se okupilo, i na kraju kad su je izvadili nisam mogla da verujem, tu sam vec bila polu svesna, tad mi je dr dodao epidural, i komirala sam se tamo na stolu, dosta su me dugo sili ali to nisam nista osetila apsolutno...
Sad sam nabacala ovako ukratko kako je proslo..inace za epidural sam se mozda i pokajala sto uzeh..grozan je osecaj posle kad ne osecas svoje noge..
Za front imam i lepih i ruznih stvari da kazem..ako nekog zanima, pisacu, da ne duzim sad