neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
kupila sam mu danas i sve ovo na pijaci i u Ariljcu za nekih 5 i po hiljada
![]()
znaci, 4 portikle, 3 para carapa, jedna kapica posle kupanja, jedna neka jungle kapica, malo bolja, jedne rukavice, troje pantalonica, jedna zeka na bratele, 3 stramplice, peskir s kapuljacom (metar s metar)
eto, jos cekam samo da mi javi ona sta mi je donela od bodica iz madjarske (nekih 11 komada) i ja sam zavrsila s bebecim stvarima, msm, garderobom, ostadose mi pelene, mozda posteljina (posto treba mama da naruci za kolevku tako smo se dogovorile...), par peskira za njega, za mene spavacice i za njega odelce za izlazak, i to cu videti ovih dana da sredim....
sve ostalo i ako mu kupim sada ce biti skroz onako iz cistog gusta
ima stvari koje sam mu i pre ovoga kupovala, 3 pantalonica, jedna zeka na bratele, dve benkice, nekih 4 bodica, dvoje carapica, dvoje straplica s kapicama.... i tako....
sad sam mirna i zadovoljna
imamo jos dve plate do mog termina koje ce stici, kamen sa srca mi je pao, verujte mi
ovo sto je ostalo, kupicemo lako, to sto nabrojah i kozmetiku malo i one dzidza bidze, makazice, kadicu, i ta cuda.... to mi sada sve nekako dodje sitno![]()
simpa su stvari a i povoljne,mudra kupovina....htela sam da te pitam posto vidim da kupujes donje delove odovjeno da li si uzimala ili videla zepice za noge jer su mom sinu nogice zeble i morala sam da mu nosim carapice ispod zekica sa stopalima ili carapice i zepice kad je nosio donji deo trenerke....

za mamu koja spremno ceka bebicu

. Prosle nedelje imao 9.4 kg i 75.5cm, a danas, samo nedelju dana kasnije 9.6kg i 58cm. Ajd sto se ugojio, mozda je imao vise tecnosti u sebi danas, ali da je porastao tri cm za nedelju dana
Vazno je samo da je sve ok, a dimenzije, ko njih hebe.