Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene nasa nervira jer ima sto godina a zeli da zivi jos 200
i volela bi i sluzavke i med. osoblje i jednog da joj kuva i sprema po stanu, a moj dragi da placa celo grejanje i ostale racune jer ona jadna nemaaaaaaa
to joj je uplailo jedan mesec jer ja nisam bila tu, obrlatila ga
a on je dobrica, njemu zao
kad nisam odlepila skroz tada nikada necu
i sada je opet pokusala isto, al smo rekli, ok, platicemo sve racune ali cete dobiti samo pola kirije
e pa mamu ti...
znas one babetine, koje su navikle da imaju svega, a same bez kuceta i maceta
a shvatila da je moj dragi dobar
to mi je i rekla jednom
jao on je tako dobar ali naivan!
e pa ako je on naivan, ja nisam...

joj, to jeste zahebano kada zive sa vama u dvoristu/zgradi
to ce biti i kod nas slucaj, zive u istoj zgradi, ali kontam da sve zavisi od toga kakvi su ljudi, moze to valjda da bude i prednost, sta znam

a banjica tj taj deo u kom si ti, ako sam dobro skontala, je prelep

mene nasa nervira jer ima sto godina a zeli da zivi jos 200
i volela bi i sluzavke i med. osoblje i jednog da joj kuva i sprema po stanu, a moj dragi da placa celo grejanje i ostale racune jer ona jadna nemaaaaaaa
to joj je uplailo jedan mesec jer ja nisam bila tu, obrlatila ga
a on je dobrica, njemu zao
kad nisam odlepila skroz tada nikada necu
i sada je opet pokusala isto, al smo rekli, ok, platicemo sve racune ali cete dobiti samo pola kirije
e pa mamu ti...
znas one babetine, koje su navikle da imaju svega, a same bez kuceta i maceta
a shvatila da je moj dragi dobar
to mi je i rekla jednom
jao on je tako dobar ali naivan!
e pa ako je on naivan, ja nisam...
more udri babu :evil:

Tara, imas zdravu pravu trudnocu i zdravo pravo dete u trbi...
ne daj sr preplasiti...
stepenice nisu problem, ja sam skakutala ko loptica kod mojih sa 4 sprata uvek... a mama i tata nervni slom da dobiju... ahahaha...

Ja sam uzivala u kuvanju... to nije tesko a na noga sam tamo vamo... uvek mogu sesti leci... :)

I dokezim uvek sam stavljala jastuk pod kolena, ne znam ko mi je to rekao ali prijalo... i spavala sam na levom boku(svih 9 meseci... utrnula skroz ahahahah)...
I sad kad bi htela na stomak ne mogu zbog grudi... ahahaha... :)

Opusti se, uzivaj... mazi trboja, pevuskaj mu, pricaj... ;) :)

Moji S&S zive 50 km daleko :worth: Super su ljudi ali mislim da bih posandracala da su blize. Elem, u 9. mesecu ja stolicu uz kuhinjski deo pa opa na stolicu da uzmem neku soljicu za kafu iz gornjeg dela (to sam inace radila svaki dan). Kada se Svekrva nije slogirala. Samo je prebledela sacekala da sidjem i rekla da to vise ne radim. Rekla sam ok, necu dok ste vi tu :cepanje:

e, mi sada kada smo trazili stan ista je cena brdo, vracar, vozdovac, banjica (onaj lepi deo) itd..

a tipa zarkovo, vidikovac, miljakovac, mirijevo razlika u ceni max 50 e u odnosu na gornje lokacije, a isti stanovi, nista mi tu nije bilo jasno
ranije se znala ta razlika u ceni i lokaciji jasnije nekako

mi smo trazili obavezno cg, mada po novim stanovima je to malo cudno, jeste cg ali nije klasicno neko, nista mi tu nije jasno, nego sam regulises potrosnju a placas isto kroz infostan : S

i ja gledam da ima CG
posto ovde nemam, a grejemo se za gas
znaci, zimus nam je racun za gas, za celokupni stan i nas i njen (posto je od jednog velikog naprabljeno dva stana)
dobijali smo 25-27 hiljada racun !
baba ima tamo termostat kod nje
i onda navrne grejanje na 30 ko nezdrava
njoj je stalno hladno
prosle godine je ukljucila grejanje u sred leta
jer je par dana padala neka kisica i pla temperatura na 20 stepeni O.o
haos
i onda bas zbog tih velikih zimskih racuna nam sada kada se ne grejemo stize racun od 15 hiljada!
ludilo

morate tara onda paziti na to grejanje jer ako ne placate po kvadratu nego po utrosku uopste nije jeftino
jos ako ste zimogrozljivi ko nasa baba :D
salims e, ali svakako nama stizu bebice u zimskom periodu, pa...
ja bih naradije sto pre odavde otperjala...
mi smo zimus ovde pucali 500 evra samo gas i stanarinu
a gde su struja infostan i ostalo....

da, ali ja sam na vozdovcu imala na gas i to je bila ok cena, placala sam tih meseci kada sam se grejala, samo gas i to je izlazilo tacno kao infostan za tu kvadraturu kada podelis na 12 meseci, samo sto ovo placas nekoliko meseci pa u trenutku izadje vise
i da, jesam zimogrozljiva u pm : )

sad gazda kaze da je ovaj stan povezan na toplanu i da stize kroz infostan, a sam regulises temp kod radijatora... drugar se prosle god doselio u neki stan, nov i isto je ta varijanta, sam regulise, stize kroz infostan i infostan mu je bio manji nego nama npr, za istu kavdraturu a bilo mu pretoplo u stanu, nista mi tu nije jasno dok se mnogi koji se greju na gas zale da je stvarno skupo i verujem da jeste...
zavisi i od izloacije verovatno, nama je ovde zimi bilo bas hladno iako je cg, izolacija kastarofa
videcemo kada dodje zima, samo da se ne selimo opet : S

jedno pitanje
znam da je mamavit tezak sa stomak, ali sam se zeznula i kupila ga pre nego sto sam se setila i cula za onaj natural welth, pa cu ga popiti ovih mesec dana, malo manje
e sada zanima me da li je moguce da on izaziva povracanje i kada je najbolje da ga pijem, pre ili posle dorucka?
neko je pisao o tome ali ne mogu da nadjem sada : S

Meni preporucili femibion 2 i super je. Jos uvek ga pijem jer se uzima do kraja dojenja. ;)

natural wealth imam ja punu kutiju, ako je to ono od 80-90-100 komada? Meni se nije svidelo... a moje misljenje je da su najbolji bar je meni najvise prijao prenatal od neke hrvatske firme... ne mogu se setiti imena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back