Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemoj sad da se vadis bokice sad

e, mi danas usli u 4. mesec, tanana i ja se mnogo radujem nekako i osecam se bas poletno
a u haoticnoj smo situaciji, selimo se, treba preseliti citav stan od poda do plafona i sad kako sam ja navikla da nosam i rmbacim sve zivo jedva se suzdrzavam...
rekli su mi da nista teze od kg ne dizem ali mislim da je to malo preterivanje : S

Ma i da jeste preterivanje sto bi se kekecila i nosila bilo sta...
Pakuj prepakuj slazi spremaj raspremaj ... nemoj nista da dizes... uzivaj...
Cim vidis da si umorna lezi odmaraj... nek muz nosi... :)

ma salim se, to uglavnom i radim, ne nosim stvarno nista tesko, pakujem itd...
nisam znala to za istezanje da nije dobro.. problem su i stepenice, 10 puta odem gore dole i ne mogu da hodam polako nego trcim, nema tu mnogo stepenika, 15tak ali konatm da ni to nije strasno, ne znam, sve dok se osecam dobro i ne preterujem kontam da nema brige

mi imamo jos do 4. meseca :)
meni onaj baby gaga ticker sam izracuna i smesti me u koji sam mesec
a mislim da on ima da me smesti u cetvrti mesec tek sa 13+1 ( a ja se slazem sa tim...)
http://www.baby-gaga.com/

blago vama selite se
mi ovde imamo bas velik stan
i divna je lokacija i sve super
ali ja bih tako volela odavde da odem
nervira me gazdarica :/
u koji deo grada vi idete?
ja bi volela eventualno banjica ili banovo brdo, ne znam zasto, ali eto tako mi se nekako cini da mi je tamo lepo :D

a mislim da on ima da me smesti u cetvrti mesec tek sa 13+1

blago vama selite se
ja bi volela eventualno banjica ili banovo brdo, ne znam zasto, ali eto tako mi se nekako cini da mi je tamo lepo :D

..brdo je najlepshe.. :aha:

Tara, imas zdravu pravu trudnocu i zdravo pravo dete u trbi...
ne daj sr preplasiti...
stepenice nisu problem, ja sam skakutala ko loptica kod mojih sa 4 sprata uvek... a mama i tata nervni slom da dobiju... ahahaha...

Ja sam uzivala u kuvanju... to nije tesko a na noga sam tamo vamo... uvek mogu sesti leci... :)

I dokezim uvek sam stavljala jastuk pod kolena, ne znam ko mi je to rekao ali prijalo... i spavala sam na levom boku(svih 9 meseci... utrnula skroz ahahahah)...
I sad kad bi htela na stomak ne mogu zbog grudi... ahahaha... :)

Opusti se, uzivaj... mazi trboja, pevuskaj mu, pricaj... ;) :)

a mislim da on ima da me smesti u cetvrti mesec tek sa 13+1 ( a ja se slazem sa tim...)

blago vama selite se

idemo na vracar/vozdovac, imali smo super srece sa stanom koji smo nasli da nam je sve odgvoralo i da je prazan, i da ima odvojenu spavacu sobu i lokacija i pre svega cena
ja sam se navikla na ovaj kraj, konjarnik, ali je stan em mnogo nezgodan za bebu, jer je duplex a stepenice su strme, kao polumerdevine, super za nas dvoje i macke ali za bebu nikako, plus sto je stan prodat pa smo morali hitno da se selimo

samo ne znam kakve ce biti gazde u tom stanu, to me bas brine nekako, ja se uvek oko toga tripujem : S
kakva je gazdarica vasa, sto vas nervira?

Tara, imas zdravu pravu trudnocu i zdravo pravo dete u trbi...
ne daj sr preplasiti...
stepenice nisu problem, ja sam skakutala ko loptica kod mojih sa 4 sprata uvek... a mama i tata nervni slom da dobiju... ahahaha...

Ja sam uzivala u kuvanju... to nije tesko a na noga sam tamo vamo... uvek mogu sesti leci... :)

I dokezim uvek sam stavljala jastuk pod kolena, ne znam ko mi je to rekao ali prijalo... i spavala sam na levom boku(svih 9 meseci... utrnula skroz ahahahah)...
I sad kad bi htela na stomak ne mogu zbog grudi... ahahaha... :)

Opusti se, uzivaj... mazi trboja, pevuskaj mu, pricaj... ;) :)

ja se nadam da mi se polako vraca i zelja za kuvanjem, samo je sve u ktuijama pa dok se ne preselimo nema ni kuvanja, al ok, sredice se to za desetak dana sve...

ma da, trudnoca je i ok i stvarno se trudim da ne panicim i ponasam se sasvim ok al kad dobijem tako neki savet i upozorenje malo se pogubim : )

..doDZi, doDzi, da kafenishemo kad prestanesh da dojish.. :D

samo da nagovorim vec jednom ovog mog
on odavde bi jako teska srca
zato sto mu je posao na 5 minuta peske
a on je jedna mala lencugica
:)))))
on kada je gledao mogucu novu lokaciju sve je gledao da bude blizu njegovom poslu, tako da mu je autokomanda bila najdalja lokacija do koje je dosao :D
msm, strasno
a gazdarica zivi pored nas, senilna luda zena, spanska serija sa njom
oteli je pre dva mesece, pa je vratili, pa se ispostavi da je neki politicar hteo da joj otme stan
pa sto ocina sa njom
a nas dvoje izmedju svih tih njenim zavrzlama
ovaj moj, cuti i placa racune i njene i nase, zato sto je dobar, a ona ga pozove pa mu kuka kako nemaaaaaa jer mora da plati lekove i sluzavke i med. pomoc :lol::eek:
tako da je i njemu sada vec malo doslo iz guze u glavu....

Ja pojma nemam kako sam izgledala posle porodjaja. Tek je 7. dan suprug doneo ogledalo :zcepanje:

Slucajno, kako sam trljala oci osetim da su mi izrasle obrve, pa sam mu trazila pincetu i ogledalce. Tako da pojma nemam kakva sam bila prvih dana. Imala sam druge brige :sad2: Samo se secam da me je sve bolelo i da sam imala upalu misica ruku od onog drzaca za koji sam se drzala na tvrdom stolu i da sam imala osecaj kao da su mi pola mozga izvadili prilikom porodjaja. Nekada jos uvek imam taj osecaj :zcepanje:
isto :lol:
kako krene da cepa bol a ja se uvatim i vucem :lol: pomerala sam se skroz
i posle me ruke ubijale :lol:

idemo na vracar/vozdovac, imali smo super srece sa stanom koji smo nasli da nam je sve odgvoralo i da je prazan, i da ima odvojenu spavacu sobu i lokacija i pre svega cena
ja sam se navikla na ovaj kraj, konjarnik, ali je stan em mnogo nezgodan za bebu, jer je duplex a stepenice su strme, kao polumerdevine, super za nas dvoje i macke ali za bebu nikako, plus sto je stan prodat pa smo morali hitno da se selimo

samo ne znam kakve ce biti gazde u tom stanu, to me bas brine nekako, ja se uvek oko toga tripujem : S
kakva je gazdarica vasa, sto vas nervira?

mene nasa nervira jer ima sto godina a zeli da zivi jos 200
i volela bi i sluzavke i med. osoblje i jednog da joj kuva i sprema po stanu, a moj dragi da placa celo grejanje i ostale racune jer ona jadna nemaaaaaaa
to joj je uplailo jedan mesec jer ja nisam bila tu, obrlatila ga
a on je dobrica, njemu zao
kad nisam odlepila skroz tada nikada necu
i sada je opet pokusala isto, al smo rekli, ok, platicemo sve racune ali cete dobiti samo pola kirije
e pa mamu ti...
znas one babetine, koje su navikle da imaju svega, a same bez kuceta i maceta
a shvatila da je moj dragi dobar
to mi je i rekla jednom
jao on je tako dobar ali naivan!
e pa ako je on naivan, ja nisam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back