Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neizreciva, ja bih na tvom mestu uradila betu
ok, jeste da ona moze da pokaze vanmatericnu ali ne bih se bakcala sa testovima vise
ako je pozitvna otisla bih kod dr i videla sta se desava

ma ako ove nedelje ne dobijem sigurno idem kod ginekologa i radim betu....prosla trudnoca je bila dosta mladja nego sto je trebalo o racunu jer su moji ciklusi produzeni....i ja pomisljam i na vanmatericnu, ma na svasta :))).....samo citam po netu i vidim da moze biti svasta nesto.....

neee, nemoj da pravis tu gresku i citas po netu, ja sam tako citala svasta, jezive stvari, sada sam to sebi zabranila, po tome sam svasta imala i mogla da imam i to je stres koji ti samo naskodi!
drzim ti fige da bude sve ok, da do kraja nedelje odes kod dr i da rezulatati budu onakvi kakve zelis, a do tada net i forume na tu temu zaobidji!

neee, nemoj da pravis tu gresku i citas po netu, ja sam tako citala svasta, jezive stvari, sada sam to sebi zabranila, po tome sam svasta imala i mogla da imam i to je stres koji ti samo naskodi!
drzim ti fige da bude sve ok, da do kraja nedelje odes kod dr i da rezulatati budu onakvi kakve zelis, a do tada net i forume na tu temu zaobidji!

:)))) pa da, shvatila sam da sam se zeznula....ne vredi se opterecivati....

Bila danas na redovnoj kontroli u dz na ctg-u i pozalila se mojoj dr.kako mi vec dva dana ujutru kako ustanem mokre gace,na sta me ona odmah uputila u bolnicu. I sada me ovde pregledali i kazu da cu ostati na odeljenju do daljnjeg zbog moguceg oticanja plodove vode. Joj,smoricu se ovde a i nesto ne osecam da cu se poroditi skoro :(

ja cu da odem DZ dogodine kako je krenulo
moram da menjam adresu prebivalista u zdr. knjizici
i sad zbog te avanture ja promenih sve i LK i prijavim se ovde na biro
i molim lepo, jedino ne mogu da dobijem zdr. knjizicu jos uvek
ali sve ostalo sredih zbog nje
koji debili, za nju mi treba vise dokumenata nego za sve ove dokumente zajedno
van pameti
i tako samo odlazem odlazak u DZ i sad vec polako pizdim
jer cemo u cetvrtak biti 9+0
a na poslednjem UZ smo bili sa 6+4
znaciiii..... ko zna i dal je sve dobro sa bebicom a ja moram da se njakam jos ko zna kolko
jebacu im majku sutra ako mi ne daju knjizicu

ne znam dal bi osetila
eno, citala sam i da su neke zene bile super
pa od jednog do drugog uz nista osetile nisu
a ono plod umro

ne citaj gluposti.... ne opterecuj se bez veze, tvoja nervoza utice na bebu a ako nesto nije uredu tjelo odmah reaguje bolom i izbacivanjem , znaci ako te nista ne boli 99.99999% je sve OK uzivaj :)
a ne shvatam toliku peripetiju oko knjizice meni su samo korektorom izbrisali djevojacko prezime u zdravstvenoj knjizici i napisali vjencao (uz prilozenu licnu kartu) na izmjenu stavili pecat, tako sam se porodila sa prvim djetetom i sad koristim istu zdravstvenu knjizicu, cak mi u adresi jos stoje podaci od pre udaje i niko ne pravi pitanje.

eto
al ovo je srbija
:S
ovde moraju da ti zakomplikuju zivot
ne ide drugacije
plakala sam sada ko kisa
znam da ne valja
ali sve me stislo
i ridala sam ko magare pola sata

shvatam te pored svega jos i hormoni kad udare u glavu moze da se place po ceo dan,
a ja sam u BIH nevjerujem da su kod nas zakoni mnogo drugaciji, samo neznam da li si imala knjizicu pre braka i da li si licni osiguranik ili preko nekog.
kod nas ako si ti zaposlen i ako imas staru knjizicu nema potrebe da je mjenjas samo ti promjene prezime.
A shvatam tvoje nestrpljenje da vidis bebu ja sam sa prvim trcala na uz a sada mi se desi da zaboravim da se zakazem na pregled :)

e nova zackoljica
treba im novi izvod, a ja imam stari
pa dok ja to sad narucim iz vrbasa, pa dok on stigne
necu stici ni sledece nedelje na pregled
i tako smo odlucili da u ponedeljak opet odem kod moje privatno dr
ona mi je rekla prosli put vidimo se za 3 nedelje, a to je taman u ponedeljak

ne znam dal bi osetila
eno, citala sam i da su neke zene bile super
pa od jednog do drugog uz nista osetile nisu
a ono plod umro
ti ne lupetaj gluposti
malo te smara ta papirologija, sada ćeš kod privatnika dok to ne središ, i taman ćeš za one skupe preglede stići da zakažeš kod državnog
a do tada nemoj da obeshrabruješ bebirona... on mali raste, a ti mračiš tu
:heart:

Sada sam saznala da cu ipak ostati u bolnici i da do porodjaja nece jos dugo potrajati. Za sada mi je ok ovde jer imam sjajne cimerke ali se nadam da nece potrajati,srecom pa sam na netu preko telefona pa kuckam ovde. ;)

drzi se zabice, gledaj to sa te strane da je ok sto si tu, da je sve pod kontrolom, da su ti cimerke dobre, vreme je lepo a ti ces usksor napolje sa bebom : )

e nova zackoljica
treba im novi izvod, a ja imam stari
pa dok ja to sad narucim iz vrbasa, pa dok on stigne
necu stici ni sledece nedelje na pregled
i tako smo odlucili da u ponedeljak opet odem kod moje privatno dr
ona mi je rekla prosli put vidimo se za 3 nedelje, a to je taman u ponedeljak

..ne moras da narucujes iz Vrbasa, zovi maticnu sluzbu opstine na kojoj si tu prijavljena, moguce da mozes tu da je podignes
jer su se povezali netom, i sve je mnogo lakse, sto se nerviras za takve stvari, a i da si otisla kod lekara i objasnila o cemu
se radi, ne verujem bas da bi te vratili ipak si trudnica koja je uz to imala i jedan pobacaj....mislim da ti vise sama pravis dramu
nego sto je potrebno, a to ti sad nista ne treba, opusti se malo, podji do svog ginekologa i videces da ce imati razumevanja, narocito
sto je izrada zd.knjizice u toku....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back