tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
ja se bojim zbog migrena koje imam, da kucnem u drvo za sada ih nema, nadam se da ce tako i ostati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se bojim zbog migrena koje imam, da kucnem u drvo za sada ih nema, nadam se da ce tako i ostati...
..joj, mogu da zamislim..
..ja sam to sranye imala samo jednom, kad sam primila 45 injekcija za mesec dana zatiruci streptokok koji su mi deca donela iz vrtica..
..na kraju mi je dr rekla da vadim krajnike (prva gnojna angina od mog vrtica, inache) i ondaK sam se samoizlechila alternativnim antibiotikom za shest dana..
..ne znam shta bih radila sad kad ne mogu da ga kupim samoinicijativno..
ma opusteno
ne pijem ja njih svakako
ja sam dete prirode, kunem se u biljcice![]()

za kandidu, a može i preventivno tokom trudnoće zbog pojačanog sekreta:
u litru vode 1-2 kašikice sodabikarbone, pa sa tim rastvorom ispereš micikuposle kupanja.
meni pomoglo...
Da soda bikarbona je odlicna, kao i tantum rosa u granulama.. ja sam jos koristila par puta hiper mangan
Napomena: cesto vaginalno ispiranje moze pomoci stvaranju kandidijaze i uvlacenja raznih bakterija u matericu, tako da ne vise od dva puta meseco kao preventiva.
Vrlo vazno je izbaciti slatkise skroz i piti svaki dan probiotik, koji jako pomaze vaginalnoj flori.
Probiotik je posebno dobro uzimati u trudnoci jos i zbog rgulisanja varenja i stolice.

Da soda bikarbona je odlicna, kao i tantum rosa u granulama.. ja sam jos koristila par puta hiper mangan
Napomena: cesto vaginalno ispiranje moze pomoci stvaranju kandidijaze i uvlacenja raznih bakterija u matericu, tako da ne vise od dva puta meseco kao preventiva.
Vrlo vazno je izbaciti slatkise skroz i piti svaki dan probiotik, koji jako pomaze vaginalnoj flori.
Probiotik je posebno dobro uzimati u trudnoci jos i zbog rgulisanja varenja i stolice.
....za migrenu, bolje receno protiv nje je odlican magnezijum, njega smes da pijes, moja cerka ima isti problem i pila je u toku trudnoce..urednim
pijenjem magnezijuma vremenom se ta migrenozna glavobolja smanji na par sati, sa pet dana....
Koji prirodni antibiotik si koristila.. bas me zanima ?

nemojte da sirite dezinfomacije.....soda bikarbona jeste dobra za gljivice jer one ne vole baznu sredinu ali nije dobro ni za ostale stanovnike vagine koji su pozeljni....narusava se time kiseli ph vagine sto vam u trudnoci pogotovu nikako ne treba....tantum rosa je kontraindikovana u trudnoci, pise na upustvu....mislim, mozete da probate ali nije preporucljivo.....jedino sto sam nasla da je krajnje sigurno je ispiranje cajem od kamilice i uljne vaginalete od kantariona....
bila sam kod doktorice danas
i nije me pregledala
kaze da dodjem za dve nedelje
sada je sve ok, bila sam privatno u subotu
beta mi je lepa
i tako...
frapirana sam
i kao nema potrebe, uz se radi 3 puta u trudnoci
sutra cu da vadim krvnu sliku i urin, eto to, ali na pregled za dve nedelje tek
ajde ja razumem tu njenu optimisticnost donekle
ali... kao znate, nije dokazano da uz cesci steti ali nije ni da nije...
i sad ajde sta da radim...
rekkla mi je da se pustim interneta i crnih informacija da razmisljam o bebi i kako cemo sve srediti za nju i bla bla bla, da setam...
a ja jos ni srce nisam cula
eto.... i sad se ti opusti
e jedino sto su mi izmerili karlicne mere, pritisak i tezinu
za pritisak su frapirani sto je nizak toliko, ali rekoh im da mi je to oduvek tako da ne skacu odma
a za karlicne mere mi rekose istog trena, a jao, pa ti si bas uska
nisam se uopste nadala da cu to cuti
koje su vama mere bile?

a vidi da vec tada nisam bila opustenaMeni je moja doktorica rekla da skuvam caj od kamilice i u litru caja stavim jednu kasicicu sode bikarbone i da se posle tusiranja samo operem spolja (nista ispiranje i nesto trpanje unutra :-) i tako dva puta dnevno, meni je pomoglo mada sam tada bila jedno 5-6 mjesec ne sjecam se tacno.
e jedino sto su mi izmerili karlicne mere, pritisak i tezinu
za pritisak su frapirani sto je nizak toliko, ali rekoh im da mi je to oduvek tako da ne skacu odma
a za karlicne mere mi rekose istog trena, a jao, pa ti si bas uska
nisam se uopste nadala da cu to cuti
koje su vama mere bile?
))) a joj ti se bunis a uradjeno ti je i vise nego sto treba za tu nedelju trudnoce....ja nisam ni knjizicu dobila a usla sam bila u 12-tu nedelju, kakva tezina, kakvi kukovi....polako samo, nemoj forsirati stvari, nema potrebe za toliko UZ, nije to bas zdravo....znam da si uplasena i da zelis da osecas da imas kontrolu nad situacijom i to je normalno....jedi i zivi sto zdravije i gledaj kolica 

..i bre, boko - nemash dijagnozu, aman, samo si trudna..![]()

nismo svi isti))) a joj ti se bunis a uradjeno ti je i vise nego sto treba za tu nedelju trudnoce....ja nisam ni knjizicu dobila a usla sam bila u 12-tu nedelju, kakva tezina, kakvi kukovi....polako samo, nemoj forsirati stvari, nema potrebe za toliko UZ, nije to bas zdravo....znam da si uplasena i da zelis da osecas da imas kontrolu nad situacijom i to je normalno....jedi i zivi sto zdravije i gledaj kolica
![]()
ala je to zeljena bebaaaaaa![]()