Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
..ima tema "novorodjenche, prvi dani kod kuce"..
..nije loshe prochitati, chisto zarad poredjenja..
..svaka od nas je razlichito dozivela sve to, iako je bilo zajednichkih tachaka.. :)
..o'sh link ili cesh da trazish..? :)

fala na ponudi ali vec sam je iscitala :)
sad mi deluje sve strasno ali verujem kad dodje vreme (uskoro), bice - sto se mora nije tesko :D
bicu majka nemajka :D

ja sam jedva cekala da dodjemo kuci
ali onda su krenule bolne bradavice,rana koja nikako da prestane da me terorise odozdole i da mi skace po mozgu...
pa depresija...ne neka strasna...ali sam se osecala kao kreten...al tada nisam pisala nista ovde i krila sam to sve ko zmija noge....da ne ispadnem nemajka :lol:
valjda sam zbog te rane i svega bila odlepila malko :lol:
znala sam sve oko bebe u principu posto sam se uvezbala kada je bratanica bila bebica,al eto...imala sam drugih muka

al sve prodje...:)
al mislim da je retko kojoj novoj mamici bas sve lako u pocetku :)
takve su bas srecne :)

iskreno,mislim da cu i sa drugim detetom u pocetku da budem izgubljen slucaj :rumenko:

ja sam jedva cekala da dodjemo kuci
ali onda su krenule bolne bradavice,rana koja nikako da prestane da me terorise odozdole i da mi skace po mozgu...
pa depresija...ne neka strasna...ali sam se osecala kao kreten...al tada nisam pisala nista ovde i krila sam to sve ko zmija noge....da ne ispadnem nemajka :lol:
valjda sam zbog te rane i svega bila odlepila malko :lol:
znala sam sve oko bebe u principu posto sam se uvezbala kada je bratanica bila bebica,al eto...imala sam drugih muka

al sve prodje...:)
al mislim da je retko kojoj novoj mamici bas sve lako u pocetku :)
takve su bas srecne :)

iskreno,mislim da cu i sa drugim detetom u pocetku da budem izgubljen slucaj :rumenko:

Gde to da priznas, kukala ti majka!? To se forumasicama ne desava, mi sve znamo u napred! :lol:

Znam da nekim zenama to lepo zarasta, moja je i posle skoro dve godine tamno crvena i skoro pola centimetra debela. :(
Sad bih vam slikala da nisam u fazi pred depilaciju. :rumenko: :lol:

Meni od tog reza ostala samo tanka linija...

Mazala ja to dva meseca, nista znacajno se nije desilo, pa batalila. Sledeci put, na pocetku trudnoce pokloniti svakom lekaru u porodilistu po jedan goblen, pa ko najbolje odradi sitan vez, sa njim se dogovarati za carski! :)

Gledaj linija neće da nestane, ali meni je izbledela.

..ja sam kukala, vala.. :lol: ..i na kutku i dole na bebama.. :) ..kad mi ne vredi u rl, bar me ovde razumete.. :heart:
Pa, kad si nemajka, odakle ti pravo da kukas, mislim stvaaarno, k'o da imas cetvoro dece! :lol:

Ja stvarno ne znam kako cu se usuditi na drugo kad sam sa jednim ovako umorna.
Nemam pojma kako druge mame postizu sve.
I narocito kako su ranije uspevale bez svih masina, ja trenutno perem ves, perem sudove, radim i po malo forumasim. :)

Pa, kad si nemajka, odakle ti pravo da kukas, mislim stvaaarno, k'o da imas cetvoro dece! :lol:

I narocito kako su ranije uspevale bez svih masina, ja trenutno perem ves, perem sudove, radim i po malo forumasim. :)
I ja sam udarila u kuknjavu pre nekako, pa me zenske smirile sa priznanjima da ni njima nije lako. Nekako, kad citam mame na temi bebe 0-6, deluje mi da sve znaju kako i sta treba raditi, a ja kao vezana vreca, pojma nemam ni o cemu. Sve mislim da su svi bolje organizovani i vestiji od mene.
A tek kad krene nemlecna hrana...kukuuu...ima da odlepim nacisto :D

jaooo dobro da si rekla! (nemajko jedna)

mi hteli...tj. hocemo...tj. pojma vise nemam, sada da krenemo pa kad bude..
i racunam kao ako odmah ovaj mesec zatrudnim, Irina ce imati 2 godine i 4 meseca...otprilike kada se rodi beba
pa onda se setim da ona napolju nece da hoda kada idemo negde nego hoce da se nosi ili da bude u kolicima...
pa pored nje ovo kuchishte koje mi zagorcava zivot napolju svakli dan
a ja sama po ceo dan...nema ko da mi pomogne bar sat vremena dnevno
i jos mi komsinica rece da je srela neki komsinicu koja ima cerku od 2 i nesto sitno i porodila se skoro...i ona i svekrva izvele decu napolje i u totalnom haosu...oboje se deru,nosi jedno,nosi drugo,guraj kolica
i ja zamislim sebe samu :lol:
a i nocu...zamisli,irina me cima svakih sat dva, a izmedju njenog cimanja ide bebino na svaka 2 sata :lol:
onda izracunas i ispadne da ne spavas uopste :mrgreen:

pa sam se uprpila i nesto mi se vise i ne zuri
a zapela sam bila...jos mi mm kaze nemoj da zuris...a ja ko sivonja...
al sto vise razmisljam to mi manje deluje izvodljivo :lol:

I ja sam udarila u kuknjavu pre nekako, pa me zenske smirile sa priznanjima da ni njima nije lako. Nekako, kad citam mame na temi bebe 0-6, deluje mi da sve znaju kako i sta treba raditi, a ja kao vezana vreca, pojma nemam ni o cemu. Sve mislim da su svi bolje organizovani i vestiji od mene.
A tek kad krene nemlecna hrana...kukuuu...ima da odlepim nacisto :D

Ja mislim da svakoj mami deluje da svaka druga zna vise i bolje
eto ja citam na temi sta sve bebe jedu i sta mame spremaju
pa pomislim kako ja pojma nemam, ja mom sve jedno te isto (..te jedno te isto, sto bi rekao Rambo Amadeus) na primer
i tako se zbog necega izbedacim
pa malo otkukam i tako u krug... al sve ce to da prodje...

kao sto rekoh..jednog dana cu se smejati svojim postovima i cime sam se sve opterecivala

Danas nam otpao pupak... :)

Jel dojite sedeci ili lezeci?
Ja danas peobala sedeci. mislim da ve biti udobnije.videecemo.

Umorna sam kao pas. cekam ga sad u 8,i idem da prebacim malo.nemam snage da prdnem... a sad me ovaj tel jos vuce na net.
Ja dojim sedeci, tako mi je lakse. Probali i lezeci, ali zaspimo tako, pogotovo nocu, pa onda ne znam da li je jeo dovoljno ili je i on spavao :confused:
probaj sve pozicije pa ces videti kako ti je najbolje
bravo za pupak :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back