Ramajana79
Početnik
- Poruka
- 28
e i ja bila juče na prvom ctg-u. koja smejurija ahahahhahhahaha a šmizla kao da je znala da je snimaju, ritala se kao nenormalna i to tačno u onaj aparatić koji joj meri otkucaje...sestra i ja umirale od smeha.
ja bogami spavam kao top, čak sam počela i da hrčem, i to tako da muž (koji je mašina za hrkanje) ne može da spava od mene ahahhahahahhaha
budi me po 3-4 puta noću. taman da obavim dosadno piškenje
verovatno je mislila da ti je grlić dugačak oko 2,5 cm.
ljubac
Szuki i ja sam umrla od smeha na CTG-u.Srce je mu je lupalo kao da udaras cekicem po tepsiji..Ja ostala zaprepastena,e a kad je poceo da se mrda i sutira ordinacija je jecala..
Zao mi je samo sto nam standardi nisu veci,jer u Americi snaja kada je isla na CTG,snimili su joj otkucaje srca bebe,i taj snimak je stavila u plisanu igracku ,pa kada stisnes igracku onda srce pocne da lupa.Super ideja i uspomena.
Juce mi se porodila koleginica sa posla cija je trudnoca bila dve nedelje starija od moje..Znaci ubrzo na red dolazim i jaa
)

prezadovoljna sam... 
mm me zeza, kaže Čitav život ti fali malo mesta u torbi... 

a večeras me svekar ubeđuje da tražim epidural... pa imam milion pitanja za lekara na sl.kontroli(u petak)... uh sva sam se zbunila... a ovaj mali me gicka, stisne bešiku tako jako nekad da pomislim pućiće...
a najsmešnije od svega je da ja i dalje u 9om mesecu ne idem da piškam, ništa više od redovnog... 
on i ja se nikad nismo odvajali tako dugo... ima da ridam kao kiša 
.
)