Setila sam se Ije sinoć. Prevrtalo se bebče, obrtalo, udaralo svuda po stomaku, u jenom trenutku sam osetila nešto, valjda nogicu, negde u rebrima čini mi se.
I kada se smirio, osetim baš ono što je Ija pričala - dve izbočine na stomaku. I setim se da je tek posle porodjaja shvatila da su kolena u pitanju. Još uvek je u tom položaju. Sve se nadam da će samo da se okrene, nezgodno bre, ne mogu da se savijem, sve me žulja, a plašim se da ću ga povrediti. Ali tačno dva brdašca, a negde kod pupka udubljenje. Uh, vrlo nezgodno. Moram da potražim one vežbice o kojima je November pričala, čisto da ga stimulišem da se vrati u pravi položaj, ako se za koji dan i sam ne okrene.
Heh, baš sad pipam, pupak mi upao, a oko njega dve izbočine. Glista mala, samo se vrti, strah me da ne ostane ovako, a iskreno, strah me i da se ne upetlja u pupčanu vrpcu, da mu se ne obmota oko vrata, mnogo je nemiran

Heh, baš sad pipam, pupak mi upao, a oko njega dve izbočine. Glista mala, samo se vrti, strah me da ne ostane ovako, a iskreno, strah me i da se ne upetlja u pupčanu vrpcu, da mu se ne obmota oko vrata, mnogo je nemiran