Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ljudi, ja se i krecem, setam skoro svako vece... A inace sam po ceo dan na nogama, kuvam, spremam, perem...

Bas me ovo rastuzilo... :-(

Joj bokice, jedva sam i sve ovo prezivela... Ne mogu vise... Raspascu se...

Placem celo vece... Ne mogu vise...

Čičak ne plači nije ništa strašno, pa za sve ima leka. Ima žena koje celi život imaju šećer pa rode zdravu decu.Da bi bila mirna odeš i uradiš taj test na glukozu, tako ćeš se smiriti.Znam po sebi dok ne rešim nešto što mi sumnjivo nemam mira.

Devojke, jel ima neka tacnu adresu radnje MRVICA na Novom Naselju u NS? Htela sam da pogledam onaj bebeci namestaj, a posto nismo iz NS bilo bi najbolje da ukucam u navigaciju adresu i da ne lutam. Trazila sam po netu, ali nisam sigurna da mi izbacuje pravu adresu, svaki put nesto drugo.

Ćaos drugarice stomačići, i bivši stomačići i budući stomačići :D
Kako smo danas, da li se bebe javljaju, rade gimnastiku u trbi, štucaju? Ovo moje čudo je aktivno 25 sati dnevno :D:heart: A još u sedmi nisam ušla, do devetog ima da mi okrene stomak na ledja :lol::lol::lol:
Eto, samo da se javim da sam dobro, beba još bolje. Trebalo bi ovih dana da idem na kontrolu, pa da mi zakažu UZ, da vidimo konačno moju stidljivu bekicu, da li je bata ili seka :heart:

Čičak ne plači nije ništa strašno, pa za sve ima leka. Ima žena koje celi život imaju šećer pa rode zdravu decu.Da bi bila mirna odeš i uradiš taj test na glukozu, tako ćeš se smiriti.Znam po sebi dok ne rešim nešto što mi sumnjivo nemam mira.
Bila sam danas... dr.mi je dala uput da u sredu ponovim šećer i rekla da do tad izbacim slatko, ali da voće mogu... pa ako bude povišen, onda ogtt...

Čekala sam od pola 9 do 11, njih 11 isperd mene, ja jedina trudnica, i niko neće da me pusti...
Meni je sad dobro, pa sam izdržala... ali kako ljude nije sramota... pa ja sam uvek ali uvek puštala starije, trudnice da ne pominjem... i to nisu morali ni pitati već se sama ponudim da ih pustim...
Kako su ljudi bezobrazni...

Razumem ja da svi mi čekamo od jutros, ali opet tako me uhvatila neka tuga, nema osnovnog vaspitanja... :neutral:
imas i u encu menci ali je bas skup...
A gde se nalazi ta radnja?
Kako smo danas, da li se bebe javljaju, rade gimnastiku u trbi, štucaju? Ovo moje čudo je aktivno 25 sati dnevno :D:heart: A još u sedmi nisam ušla, do devetog ima da mi okrene stomak na ledja :lol::lol::lol:
Eto, samo da se javim da sam dobro, beba još bolje. Trebalo bi ovih dana da idem na kontrolu, pa da mi zakažu UZ, da vidimo konačno moju stidljivu bekicu, da li je bata ili seka :heart:
Ćao ata...:bye:

Drago mi je da si bolje volje... :D
A i beba odmah živnula...:D:D:D

I ovaj moj gicko se javlja... :heart:
Malopre, ja plačem, ridam(opet me uhvatilo:roll:) pa legla i mazim stomak... a on kako se gicne ja se tako nasmejem :D, pa opet nastavim... muž me gleda... ne može da veruje... smeh i suze u isto vreme... :rotf::heart:

@ Čičak
Jooooj, ala mi poznato zvuči to - smeh i suze :rumenko: Mislim da je većina trudnica prošla kroz tu fazu, a neke od nas do kraja trudnoće hvata povremeno. Pa, baš smo plačke neke... ;)

A u laboratoriji, zar deca, trudnice i dijabetičari nemaju prednost? Ovde su deca i trudnice u potpuno posebnoj laboratoriji, ne zakazuju vadjenje krvi. Samo se pronadjemo na onom čudu, kompjuter li je, ono što ti izbaci broj, stisnemo svoju kategoriju, izvučemo broj i za desetak minuta eto broja na displeju. Bez veze da čekaš toliko, i ti i bilo koja trudnica, pogotovo što se u laboratoriju ide gladan, a poznato je kako mi umemo da odreagujemo na napad gladi - čak i nesveticom. :(

@ Kvinsi
Ma, stoji i dalje. Raspitala sam se na još par mesta, kod žena koje su radjala dvoje i više dece - većina mi kaže da se to jednostavno desi i da će proći. Pritisak stomaka i veća prokrvljenost i dodje do toga. Iću ću sutra ili prekosutra kod dr, moram da vidim kad radi tačno, pa ću da ga pitam, ali verujem da nije ništa drugo, ništa opasno. :)

Ja sam u 26.nedelji, moj se bebac ne koprca bas tako po ceo dan sto meni kao panicarki bas i ne odgovara. Cim se umiri, ja se sva izbecim :eek: i jedva cekam da se mrducne pa da odahnem.

Дечак. 3400, 55 цм. Леп на маму.:D Породила се пола сата након што је закуцала на врата породилишта. Природан порођај. Све је ок. Бабице и доктори одлични и љубазни. и такото :D Добила је букет ружа и пољубац.:mrgreen: Кући је чекају поклони, а за бебца топао дом и родитељи који га обожавају.

Значи, да се опростим од ове теме и преселим на 0-6? :D

Дечак. 3400, 55 цм. Леп на маму.:D Породила се пола сата након што је закуцала на врата породилишта. Природан порођај. Све је ок. Бабице и доктори одлични и љубазни. и такото :D Добила је букет ружа и пољубац.:mrgreen: Кући је чекају поклони, а за бебца топао дом и родитељи који га обожавају.
Значи, да се опростим од ове теме и преселим на 0-6? :D

svaka cast!!! i nema da se oprastas, trebace ti ova tema opet;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back