Ček' bre, November. Pa zar ti nisi imala 2 godine porodiljsko kada si rodila Jakšu? Treće dete - dve godine porodiljskog, ili grešim?

I šta sad kada otvoriš porodiljsko za ovo malecko, da li ono još neiskorišćeno od porodjaja sa Jakšom propada, ili se sabira?
Inače, žene, ja sam rešila da ubijem muža. I to na mrtvo!

Išla sam na UZ, jel, to znate, čim je test pokazao dve crtice. Srculence još nisu mogli uočiti i rekoše mi da dodjem na kontrolu, pa opet na kontrolu. E, to bi trebalo da bude sad, danas, sutra, prekosutra. Medjutim... Kucaju na pisaćoj mašini, ne na kompu. Podaci ne ostaju upamćeni, pa moram doneti nalaz od prethodnog UZ-a, da bi se podsetili stanja u datom trenu, a drugo, da dokažem bre da je kontrola, da ne plaćam džabe UZ. I treće, da znam kod koje dr da zakažem, tamo ih radi bar 5-6, ja ovoj mojoj ime nisam baš zapamtila.

Treba da krečimo, kupio materijal i sve već šta treba i naravno,po starom dobrom običaju, odmah je digao dževu. ... ajde, sklanjaj to sa stola, sa police, odavde, odande, nemam ja vremena, moram da počnem da radim, potrpaj bilo gde, naći ćemo sve posle, ajde ode voz ako ne krenem sada, pašće nebo na zemlju... blablablablablabla....

I gde je sada, moliću lepo, moj UZ nalaz?????

Odgovor je - pa tu je negde

Aha, nisam ni mislila da je na Marsu

I sada ne mogu da zakažem kontrolu, neizvesnost me ubi. Mislim da trudnicama ne moram da objašnjavam to čekanje UZ-a, sve vam je jasno, a?

A ja moj ne čekam, jer ne mogu zakazati, ne znam prvenstveno to kod koje dr treba da zakažem, pa sve ostalo

Pa, recite, jer nije zaslužio da ga ubijem, onako "sefte"?
Jedino me sprečava to što je bolestan. I on i ćera, već danima 38,5 i više od toga. Otvoria sam u kući odeljenje intenzivne nege.

Ako i ja zakačim dati virus, biće veselo