Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja cu umreti od smeha, ako bilo sta jos napises! mislim da se dzabe opires :heart:
ovde ko proviri jednom, dobije razlog da nikad ne ode sa teme..... :cmok:

.... mene za temu. ja bi samo da dobijem, ako moze, uplasena sam najgore, ne smem ni kod lekara da odem
Hvala suzo za srce i poljubac, ne znam sta mi je samo imam neodoljivu zelju da se svadjam
I vi ste ovde urokljive trudnice

Poslednja izmena:
Pa kako ga rodis, nem pojma, radis sklekove i ono ispadne? Ja imam tus kabinu. A snimak necu da gledam ima da se u...m. I ko uopste sedi i snima opusteno kamerom dok se zena poradja?! Nemam komentar...

ma slobodno pogledaj neces se usrati :)
ne vidi se nista od te kade, vidis samo bebicu kad je ona stavi na grudi
a ne sedi niko mirno, nego je krenuo porodjaj, muz ostavio kameru i sisao da saceka babicu
za to vreme, ona vec sama sve obavila :)

meni je ovo jedan od najlepsih video snimaka :) i mislim da bi trebalo vise takvih da se pusta
a ne da nam serviraju na tv uvek one sto grebu po zidovima i urlaju
msm, verujem da ima i toga, samo sto plasiti zene na takav nacin

ma slobodno pogledaj neces se usrati :)
ne vidi se nista od te kade, vidis samo bebicu kad je ona stavi na grudi
a ne sedi niko mirno, nego je krenuo porodjaj, muz ostavio kameru i sisao da saceka babicu
za to vreme, ona vec sama sve obavila :)

meni je ovo jedan od najlepsih video snimaka :) i mislim da bi trebalo vise takvih da se pusta
a ne da nam serviraju na tv uvek one sto grebu po zidovima i urlaju
msm, verujem da ima i toga, samo sto plasiti zene na takav nacin

Divota, bas zelim da mi moj ... snima kamerom i vice "nasmesi se" tokom tog cina. Ne znam sta lepse da zamislim
edit:Ja stv mislim da ste vi mene urekle nesto
edit2: ja urlam i cepam zidove kad me boli zub i j.... ja ako jesam ja ne znam kako cu
i sad o5 placem, koji mi je k... samo placem, svaki cas

Poslednja izmena:
Ma radila jedan za drugim, u istom urinu. I sad mi (ako je ovo nepropisno, vi obrisite) ide nesto kao braonkasto,pomalo, nazovi krv, ako mislis da je zelen zid zut, u tom fazonu. Ne znam dal to da nazovem menstruacijom.

..opet ti je to "moz da bidne al ne mora da znachi" varijanta..
..ili je pochetak menstruacije ili je inplantacijsko krvarenje..
..znacesh vecheras.. :)

Ma radila jedan za drugim, u istom urinu. I sad mi (ako je ovo nepropisno, vi obrisite) ide nesto kao braonkasto,pomalo, nazovi krv, ako mislis da je zelen zid zut, u tom fazonu. Ne znam dal to da nazovem menstruacijom.

ja bih ti savetovala da uradis jos jednom test iz urina
i ako hoces da uradis i betu iz krvi
msm, verujem da se plasis i da ne zelis
ali bolje da znas sada nego posle kad bude prekasno
ako je nezeljena trudnoca bice ti lakse sada da sve obavis i da se ocistis, posle mozda bude kasno
a ako je zeljena, opet je bolje da znas sada
jer sta ako se desi nesto sto ne treba
pa ugrozis pre svega svoje zdravlje?
znaci, nemoj biti neodgovorna, pre svega zbog sebe same...
prijateljski savet

latisa, cega se ti ustvari plasis??? trudnoce? porodjaja? bebe? promene u zivotu? ili jednostavno ne osecas se spremnom da budes mama???
pa sta god da je u pitanju od svega toga, opet ne razumem taj strah i taj stav necu da idem kod doktora
msm, to negiranje situacije, nece uciniti da trudnoca nestane sama od sebe, niti ce ista da promeni
sem mogucnosti da napravi dar mar od svog zdravlja ako nije sve kako treba

msm, ne znam ne razumem
ako ne zelis trudnocu, valjda je normalno da odes kod doktora da vidis kako i sta ti je ciniti
ako je zelis, onda valjda zelis i da vidis da li sve u redu sa bebom i sa tobom
po meni, neodgovorno je sve to, sebe zamajavati izgovorima o nekom strahu
aj da razumem da ima 15 godina, pa...
ali verujem da to nije slucaj

Za Letisa:

msm, ne znam ne razumem
ako ne zelis trudnocu, valjda je normalno da odes kod doktora da vidis kako i sta ti je ciniti
ako je zelis, onda valjda zelis i da vidis da li sve u redu sa bebom i sa tobom
po meni, neodgovorno je sve to, sebe zamajavati izgovorima o nekom strahu
aj da razumem da ima 15 godina, pa...
ali verujem da to nije slucaj

Slozila bih se sa Barb. I bicu potpuno otvorena, kako si ti dosla na ovaj svet, nisi sigurno pala s Marsa vec te je neka zena rodila. Zamisli da se tvoja majka nadala nekoj "bolescini" a ne tebi?! Citala sam tvoje postove, nisam ih komentarisala, ali veruj mi da sam uzasnuta onim sto si pisala. Ajd da razumem, neces decu, ok, nismo svi rodjeni da budemo roditelji, ali prizeljkivati neku bolest samo da nije dete mi je malo .... ne znam koju rec da upotrebim zaista. Sorry, ne mislim da te uvredim ili povredim samo mislim da nisi ni svesna sta pises i mislis, ako to zaista i mislis. Prosetaj malo na temu Vantelesne oplodnje i videces koliko se izuzetno veliki broj zena muci, bori godinama da se ostvari kao roditelj a ne moze zbog raznih zdravstvenih razloga, a ti sebi prizivas bolest. Znas kako se kaze, vodi racuna sta zelis, mozda ti se zelje i ostvare.

Poslednja izmena:
Evo i mene cure!

Jutros opet imala blage menstr.bolove, i resimo da odemo do klinike cisto da vidimo ima li kakvog napretka. Otvorena 1 prst, 1 kontrakcija za 45 min. :roll: Ipak, u toku dana sam imala u par navrata iste bolove, doduse krace su trajali, ali bar osecam da se pomeramo s jedne tacke. Primetila sam da mi se stomacic spustio i nadam se bebonu sto pre. :heart: Bas sam srecna sto cu se poradjati bas na ovoj klinici jer je osoblje izueztno ljubazno, sto meni puno znaci. Ipak, najvaznije je da su strucni. Mislim da se i ovde u Fr poradja u polusedecem polozaju. Prosli put kada sam bila tamo cudila sam se cemu sluzi ogromna kada koju sam tamo videla :zcepanje: Nisam imala predstavu da se zene i tako poradjaju, ako zele naravno. Bas sam nameravala da pitam, a zaboravila sam, da li sme da se snima porodjaj. Eto, ja sam imala zelju da moj muz zabelezi bebin dolazak na svet, dobro, ne bas ono kako izlazi, vec cim ga izvuku, ali....
A da, rekla mi babica da se spakujem i dodjem kada budem imala bolove na svakih 5 minuta. A ja nesto cula da topla kupka malo ubrzava otvaranje, pa ko velim dal' je to istina? Ili setanje uz stepenice i niz njih? :think:
Jedva cekam kada cu da vidim mog bebona! :heart:
Kisss za sve vas!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back