Jelena mb
Zainteresovan član
- Poruka
- 346
I ja plačem za svaku glupost,na ljubavni film,juče sam plakala jer je danas otišao sa klincima na dvodnevnu ekskurziju a ja ostajem sam užas.......... hormoni su čudo tu se u potpunosti slažem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
још си ту? :*Nece nista, ne brini.![]()
још си ту? :*
Jedva cekam da se porodim i da spavam kao covek. Doduse, tada cu verovatno spavati sa jednim okom, dok ce drugo biti fiksirano za bebu.![]()
Ja i dalje ne smem da odem na ultrazvuk. Ne smem, boga zovi, ako dobijem ima da slavim i nikad vise necu da zadjem na ovaj kutak...
meni se ne svidja
meni se ne svidja ni ideja porodjaja u beogradskim porodilistima, uz medicinsko osoblje, a kamoli ovako nesto.iskreno, pogledala sam 7, 8 minuta ovog klipa i cini mi se da on potencira jednu krajnost- ne valja nista drugo osim prirodnog porodjaja kod kuce, bez lekova, sa babicom, pa sta nam bog da.
ako je briga o porodiljama, medicinska briga uopste u porodilistima i na porodjaju u Americi u krizi, kao sto oni potenciraju u klipu, sta bismo mi onda mogli da kazemo za nas????
Ne, hvala. ne smatram da cu biti losija majka i da necu dobro da shvatim o osetim sta porodjaj znaci za zenu, ako odem u bolnicu i primim epidural i olaksam sebi ono cega se ne secam bas u najlepsem svetlu pre 8,5 godina.
xexexekod nas, tesko da ce da ti se posreci. ja mislim da ni ne postoji sistem, odnosno da postoje babice kvalifikovane i sa dozvolom da rade tako nesto.
ja nemam apsolutno nista protiv doktora na porodjaju, lekova, epidurala, u tom trenutku bih dala da mi sipaju misomora, samo da bolovi prestanu i da se sve zavrsi
nisam za varijantu zakazanog i isplaniranog porodjaja, carskog reza, pa jos liposukcije posle, to nikako.
ja sam cekala da kontrakcije postanu veoma ucestale i onda otisla u bolnicu, bas zbog te price o lezanju. kad sam stigla, nikakva setnja mi nije padala na pamet, stavljajte me na krevet i vadite ovo iz mene, kako god znate![]()
kod nas, tesko da ce da ti se posreci. ja mislim da ni ne postoji sistem, odnosno da postoje babice kvalifikovane i sa dozvolom da rade tako nesto.
ja nemam apsolutno nista protiv doktora na porodjaju, lekova, epidurala, u tom trenutku bih dala da mi sipaju misomora, samo da bolovi prestanu i da se sve zavrsi
nisam za varijantu zakazanog i isplaniranog porodjaja, carskog reza, pa jos liposukcije posle, to nikako.
ja sam cekala da kontrakcije postanu veoma ucestale i onda otisla u bolnicu, bas zbog te price o lezanju. kad sam stigla, nikakva setnja mi nije padala na pamet, stavljajte me na krevet i vadite ovo iz mene, kako god znate![]()
xexexe
ja cu onda kao fol da odem u norvesku kod keve
i necu da se vratim
xexe
joj, sad si me setila na te planirane, to stvarno ne razumem... to je sad neka nova moda, carski je wow, a pre je bilo samo ako bas mora
ne mogu, jednostavno, ne mogu da razumem zene koje zakazuju takve stvari
ikice, koji si mesec, opet sam se malo pogubila?![]()
..ja bolje da ne pochinjem na temu porodjaja i porodilishta, smorila sam i samu sebe na tu temu..
..ne bih se poradjala kod kuce, mislim da je to chin koji zahteva kontrolisane uslove,
ali bih jako rado da se porodim PRIRODNO u porodilishtu, ako je ikako moguce..
..ako nije, uz minimum neophodnih intervencija..
..carski rez je tek tema za sebe, iskljuchivo bih se opredelila za njega ukoliko smo beba ili ja zivotno ugrozeni..
..ne zbog mene, naravno, vec bash zbog bebe..ima studija po netu, ozbiljnih, struchnih i dugogodishnjih,
ima i lekara koji ih prate i uzimaju u obzir, a i onih drugih, koji se drze preporuka sa fakulteta,
a svako od nas ima pravo na odluku zasnovanu na svim raspolozivim informacijama..