padarlajnd
Primećen član
- Poruka
- 613
jelena mb,ne bi trebalo da je taj bol preteci,ali ako budes mnogo nervozna pozovi ginekologa slobodno i pitaj ga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ovako, nadam se da ce pitanje biti jednostavno. Nisam sigurna (idem kod cika doktora sl. nedelje). Uradila sam 2 testa, 1 +, 1 -. Zanima me kolika je mogucnost zivota s mackom ako si u 2. stanju (pricam o stanu, nemam momente dvorista). I mislim da su me urekle trudnice na ovom pf-u
I ubih se povracajuci vec 7 dana, mada mi bude lakse oko 14h, msm ne mogu vise, i ne mogu da jedem, imam neke vrtoglavice, ko da sam popila litar neceg, jel to to?
![]()
..machka ne smeta ni malo, ako je zdrava i ako neko drugi chisti pesak..
..jesi li je imala od ranije ili od skoro?
..ako je od skoro - jesi li imala machke nekada ranije?
..jel vakcinisana?
..jel kucna ili ide i napolje?
i samo nesto placem, bez razloga, sednem tako i placem...
..javni se kad dodjesh od chika doce..![]()
tacno sam znala da ce da se pojavi ovde nakon onog silnog negiranja na temi o porodjaju
latisa, dobro dosla![]()
ne nadaš se ti boleštini samo se pripremaš na to da možda nisi trudna, ali ja iskreno verujem da jesi i da je sve to što si opisala samo simptom trudnoćeUglavila je se onako bz (mislim macka) nosila sam je kod veta i ocistila. Macice ne mogu jos 2 nedelje (ima 3 kom). Iskreno se nadam nekoj cisti na jajnicima, i samo da prestanem da povracam i da jedem o5 ko covek. I da mi se ne vrtiu glavi ujutru. Eto nista vise, na cistu pristajem, a i na bolestinu neku.
I ne aplaudiraj zivota ti
i samo nesto placem, bez razloga, sednem tako i placem...
E, ovako, nadam se da ce pitanje biti jednostavno. Nisam sigurna (idem kod cika doktora sl. nedelje). Uradila sam 2 testa, 1 +, 1 -. Zanima me kolika je mogucnost zivota s mackom ako si u 2. stanju (pricam o stanu, nemam momente dvorista). I mislim da su me urekle trudnice na ovom pf-u
Moram nešto da vas pitam,boli me stomak visoko tu oko pupka da li se to širi materica ili da se jače brinem?Jako se plašim posle onog krvarenja
Cao draga, ovo je pitanje kao poruceno za mene. Ja jako cesto imam takve bolove, boli me oko pupka kao da imam neko staklo unutra, nekad ne smem ni da dotaknem taj deo. To je normalno, siri se materica, a kod tebe malo brze zbog tri medenjaka. Ja sam se jednom toliko uplasila da sam otisla u bolnicu, uradili mi uzv abdomena, sve pregledali i kazu ne znaju sta je. Ja sam posle nasla na Bebac sajtu da je to normalno. Kod mene su samo bolovi jaci jer sam laparoskopski operisana, pa su mi kroz rez u pupku ulazili u trbusnu duplju, i dr. kaze da me zbog toga boli jos vise. Uzivaj, kad se jednom naviknes posle ti postane normalno.
Meni su nocas pocele da trnu ruke, ali znam da je i to normalno pa se ne sekiram. Samo nek su bebe dobro, a mame ce sve izdrzati!
Cmokic