Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kad dodje do nekih ruznih stvari u zivotu nema druge
nego smireno i stalozeno i hladne glave
ionako to nije nesto sto je u tvojoj moci i rukama
tako da ne vredi lupati glavu
a i iskrena da budem, imam divnog coveka kraj sebe
i uz njega mi je sve lakse i imamo jedno drugo, i to je pored svega, predivan osecaj
kad imas nekog posebnog i u losim trenucima
:)
budite mi dobre i nasmejane i drzim svima fige
pa da se radujemo nekoj novoj bebici :)

skroz si u pravu, sad i ja znam kako bi trebalo, ali juce mi je sve tako crno izgledalo,
a to sto imas takvog dragog, tako i treba, prava si srecnica i cuvajte jedno drugo, zauvek...
i ja imam posebnog i hvala bogu pa je juce bio priseban i razuman, stalozen... ma on je naj naj naj uvek....
i jedva cekam 6 maj da vidim opet svoju mrvicu i jos jednom da se uverim da je sve ok....

Draga moja :cmok:,

ako imas samo kratko krvarenje i nije obilno, ne treba da se mnogo uplasis. Samo onoliko, da bi te nateralo da usporis svoj tempo. Ovo je neki nacin da ti telo saopsti "malo lakse s tim, ti si trudna i treba da se pazis" :rtfm:. Narocito ako si imala krvarenje nakon odnosa ili si se zaukala par dana pre toga. Problem je ako je krvarenje obimno (u mom slucaju je bilo kao da sam dobila), ako dugo traje i ako je praceno bolovima.

Dobro je da si uspela odmah otici doktoru i da je video da je sve ok sa bebom. Ti sada malo odmori i dozvoli Stricu i Tetki da malo uzivaju u tvojim princezama. Ako imaju i malo razumevanja (a verujem da imaju) pomocice ti sigurno, samo im objasni situaciju.

Sta da ti jos kazem. Iskoristi ovih par nedelja da se odmoris i da ojacas svoje telo. Poslusaj ga i verujem da ce biti sve ok.

Kako se danas osecas (fizicki)? Jel sve ok? :cmok:

danas sam skroz ok.... malo me preseca preko kicme, onako kao kad imam menstruaciju, ali ne krvarim vise...
ma ja sam juce bila paralisana od straha i panike, bilo je bas puno krvi, ali eto trajalo je mozda nekih pola sata-sat...
sad leskarim, ne mrdam, mm radi sve, tu je i stric, sad ce doci i tetka da popogla ves, docice mi i mama...
znam da je to bila opomena da smanjim tempo i zato cu sad da se cuvam....
u jedno sam sigurna, posle treceg cu da napravim duzu pauzu ;)
kako si ti? kako tvoja mrvica?

danas sam skroz ok.... malo me preseca preko kicme, onako kao kad imam menstruaciju, ali ne krvarim vise...
ma ja sam juce bila paralisana od straha i panike, bilo je bas puno krvi, ali eto trajalo je mozda nekih pola sata-sat...
sad leskarim, ne mrdam, mm radi sve, tu je i stric, sad ce doci i tetka da popogla ves, docice mi i mama...
znam da je to bila opomena da smanjim tempo i zato cu sad da se cuvam....
u jedno sam sigurna, posle treceg cu da napravim duzu pauzu ;)
kako si ti? kako tvoja mrvica?

Bas si me obradovala. Sva sreca pa je sve ok. A od sada sve samo polako, lagano.

Ja sam dobro. Nesto sam se prehladila, ali nemam ni temperaturu ni ne kasljem bas nesto samo mi pluca "zvizde". Juce sam bila kod opsteg lekara i poslusala je rekla je ma ok je to samo inhaliraj i prepisala mi neke kapi koje se stavljaju u vodu a smeju i trudnice da ih koriste. Dobila sam double test i posto su neke dve vrednosti blizu donje granice (pre korekcije) ginekolog me je poslala kod geneticara. Otisla sam u deciju bolnicu i dobila termin 25.maj :eek: tj za mesec dana. Pitala sa da to nije kasno, sta ako trebam ici na Amniocentezu, kaze sestra da se ne brinem, mogu odmah sledeci dan otici ako je potrebno :sad2: Ja tu nista ne razumem. U utorak idem kod mog ginekologa (privatnog) i nadam se da cemo proveriti sve na UZ i da ce mi bar malo smanjitit tablete (sada ih pijem 6 dnevno)

Ljubim te i cuvaj se. Sto god mozes prepusti drugima. Tvoj jedini zadatak je sada, da se potrudis da sa tobom i sa tvojom mrvicom bude sve ok :cmok:

Poslednja izmena:
ajde bre, pa nije ovo takmicenje, ko na nekim temama:p:D
evo, ja cu da razbijem led, dok november ne dodje, onda cemo masovno da se brisemo:lol:
sutra ulazim u 25. nedelju

Prilozi

• IMAG0949[1].jpg
    IMAG0949[1].jpg
    15,4 KB · Pregleda: 43
Suzo drago mi je da je sve ok, i verujem da je tesko odmirovati i odlezati sa dvoje male dece. Vazno je da je sa bebom sve u redu! Kiss
Draga moja iki i moj je decak i bas mu se radujemo :), ma nisam bila na ovom kutku dugo jer mi komp nesto nije bio uredu, mislila sam da sam vam rekla da je deckonja.:)
Suzo potpuno te razumem i ja sam prokrvarila prosle nedelje,to je zaista trauma jer naravno uvek pomislis na najgore, cuvaj se i sto vise mirujako ikako mozes,bar su meni tako preporucili.

i opet moram da kažem da si bila baš lepa trudnica,ali rekla sam ja to tebi i tada pre 2 godine...

hvala, ma ja sam uvek imala dobru liniju, tj zadovoljavajucu.... visoka sam 170, uvek sam imala oko 55kg, na oba porodjaja otisla sa 69kg
i izasla iz porodilista sa starom kilazom....
nego sam se ja ove zime ugojila, pa sam trudnocu pocela sa 60... videcemo sad na kontroli sta ce biti....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back