Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E evo i ja da se javim.Nova sam na forumu pa da kazem nesto za pocetak z:lol:z:lol:.pre svega zdravo svima,ja sam trudna 8 nedelja i 5 dana,zatrudnela sam vantelesnom oplodnjom iz razloga sto mi se svaka trudnoca zavrsavala posle par nedelja,tj bebino srce sam tek sad prvi put cula.Sada koristim utrogestan i za sada nije lose,na pregled idem tek 21 januara,a zadnji je bio u 7 nedelji i 5 dana kada je bebac bio 14,9mm,ali danas sam osetila bolove u donjem delu stomaka,to mi se javilo jos jednom,ali je proslo,mada sad ne prolazi.Da li neka od vas ima slicno iskustvo i da li je to opasno,Vise je kao neko zatezanje,a da i stomak mi je malo tvrd i ponekad osetim bolove u krstima.....Muka mi nije,bilo mi je par dana ali sve je proslo ....Nadam se da je neka imala slicno iskustvo da mi pomogne ili bar malo utesi ili zabrine z:(z:(z:(z:(z:(z:(
dobrodošla zbunjenja i sve najljepše za tebe i tvoju mrvicu:cmok:
novembar ti je sve rekla što se tiče pitanja....

Zbunjena bas mi je drago sto si sada deo kutka..zelim ti sve najbolje i da nam se stalno javljas...Ja danas napunila 37nedelja, polako ulazim u 38, idem danas kod svog lekara da se dogovorimo oko neophodnih analiza za carski i da vidm kad planira da me prvi..
Kameron ako citas kad su tebi zakazali carski..u kojoj nedelji...

Sunny bice novogodisnja beba...eh da si u Spaniji obila bi 2500e citam jutros u novinama..a mozda i izadjes na tvz:) znaci cekamo lepe vesti..
Majo i tebi se blizi termin, ja sam 32 nedelja i sve mi teze..nemam problema sa spavanjem i ne idem cesto u wc al preko dana ne mogu da sedim niti hodam bole me krsta..a i ugojila sam se vidim jutros vaga pokazuje +12z:cry:treba to nositi..
Imam problema ponovo sa zatvorom:zroll:ostalo ok..sledece nedelje kontrola pa da vidimo koliko je bebica porasla na zadnjoj je imala oko 1700..a sto je aktivna jaoo kako ume da me lupi..poz odoh u trgovinu za sutra:zjelka2:

мајо, ми се спремамо да идемо код таје на посао да нам деда мад да поклон, пошто јуче у вртићу није донео поклон... а ја гурам полако, чак ми је некако лакше него прошли пут...
ајде, љубимо вас пуно :*

Evo mene tek sad...ali znate kako je N. godina,kupovina ,jucanje......z:lol:z:lol:z:lol:Hvala vam na dobrodoslici,svracacu ja ovde non stop,samo da prodje ova novogodisnja ludnica...Nego imam jedno pitanje za vas..Negde sam procitala da kad prestanu bol u grudima ili muka da se plod ne razvija,a mene su grudi skoro prestale da bole i muka mi je vrlo malo,samo osecam gadjenje prema necemu,mada mene su i inace grudi bolele samo na jak dodir,ali sada vrlo malo,skoro nista,,A i nije mi bilo nesto mnogo muka ,ali sada sve manje i manje ,ja sam tek sam 9 nedelja i par dana,a kazu da to tek prestaje od 12 .nedelje.Da li je nekoj od vas bilo ovako,a da i bolovi u stomaku su se smirili z:(z:(z:(z:(z:(z:( ???????????????

Zbunjena, mnogo me podsecas na mene od pre par meseci. z:)
Za pocetak, opusti se. Drugo, nemoj da previse citas, istrazujes, jer ces sve sto procitas garant povezati sa necim sto se tebi desilo ili mislis da se desava, a ako ne onda ces se uplasiti da ti se ne desi. Znam ja kakvu sam psihozu sebi nabila.
Samo se opusti. :zag:

Evo mene tek sad...ali znate kako je N. godina,kupovina ,jucanje......z:lol:z:lol:z:lol:Hvala vam na dobrodoslici,svracacu ja ovde non stop,samo da prodje ova novogodisnja ludnica...Nego imam jedno pitanje za vas..Negde sam procitala da kad prestanu bol u grudima ili muka da se plod ne razvija,a mene su grudi skoro prestale da bole i muka mi je vrlo malo,samo osecam gadjenje prema necemu,mada mene su i inace grudi bolele samo na jak dodir,ali sada vrlo malo,skoro nista,,A i nije mi bilo nesto mnogo muka ,ali sada sve manje i manje ,ja sam tek sam 9 nedelja i par dana,a kazu da to tek prestaje od 12 .nedelje.Da li je nekoj od vas bilo ovako,a da i bolovi u stomaku su se smirili z:(z:(z:(z:(z:(z:( ???????????????

Jexy ti je rekla što se previše istraživanja tiče z:), nemoj.Možeš na neke proverene sajtove, bebac možda ili neku enciklopediju da uzmeš, ako baš hoćeš al po meni najbolje ispituj svog doktora, on će ti lepo reći z:) Ako čitaš malo ovamo malo tamo...uvek ćeš naći nešto gde se možeš zabrinuti.Inače, ja skoro uopšte nisam imala mučnine, imala sam ih uveče, kad se prejedem ili kad sam totalno gladna, i to ne svaki dan...Dakle čak i nisu bile jutarnje.I to u drugom mesecu i negde početkom trećeg.U drugoj polovini trećeg mučnine su mi skroz prestale.A grudi me nikad nisu bolele, a sad sam na 10ak dana od porodjaja z:)

svaka trudnica je za sebe draga,nemoj da se brines :)
meni je sve prestalo posle 12te nedelje,mojoj drugarici pre....a drugoj drugarici je trajalo svih 9 meseci :(
tako da,opusti se i uzivaj u trudnoci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back