cy3a
Aktivan član
- Poruka
- 1.709
јој, не спомињи ми мајсторе...
само се ти не секирај, биће све у реду, а ми навијамо за тебе
(тј. вас
)
само се ти не секирај, биће све у реду, а ми навијамо за тебе
(тј. вас Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(тј. вас ..sunny
..bash me zanima da li ce bebac da bude 2010 ili 2011 godishte..![]()
..drzimo fige..![]()

..
Jeste li se sve ugojile puno u trudnoći? Izvinite što pitam, interesuje me da li je moguće biti vitak (a ne ugroziti ni svoje zdravlje ni zdravlje bebe) a održavati trudnoću!![]()

),
.. 
.....ja sam inace sklona debljanju...
Jeste li se sve ugojile puno u trudnoći? Izvinite što pitam, interesuje me da li je moguće biti vitak (a ne ugroziti ni svoje zdravlje ni zdravlje bebe) a održavati trudnoću!![]()
Neeeegoooo... jel ti to onako, ili bi nešto da nam kažeš?![]()
Samo onako pitam...
, pitala sam se kako li će tek biti u trudnoći ako ne budem smela da pazim na liniju zbog zdravlja bebe...
)

..navijam.. 

)...

e i ja sam dugo imala 50 ili 51 kg na visinu 170
ko grancica neka i od leta se malo popunim(a nisam menjala ni ishranu ni nista) i u novembru zatrudnim sa 55 kg
moje telo mi je radilo iza ledja![]()
..ej, lulnice, samo da ti ispricham neshto..
..ja sam dobar deo srednje shkole i pochetka fakulteta imala nekih sigurno 4-5kg manje
nego shto bi bilo optimalno na moju visinu..
..a jedne jeseni i zime, nichim izazvano, obrela sam se u novogodishnjoj noci sa tim
kilogramima koji su se nekako spontano pojavili za par meseci od leta..
..za srpsku novu sam uradila test i saznala da se moje telo izgleda nezavisno od moje volje i svesti
pripremalo za jednu mrvicu koja je tad prvi put obznanila svoje prisustvo mami..
..tako daaaa.. ..navijam..
To bi bilo divno...![]()
Ali kod mene ove zime nema teoretske šanse da se to desi - jer smo trenutno kilometrima tj miljama daleko jedno od drugog (možda proleće ili leto donese nešto lepo)...
A zanimao me taj pojačan apetit - pa pomislih da je i trudnicama tako (i kako se izbore sa tim) - pomisle li "To je beba traži!" pa baš zbog toga ne brinu šta i koliko jedu!
![]()
povrce isto
sto da se mucim kad znam da je bitka izgubljena
ko grancica neka i od leta se malo popunim(a nisam menjala ni ishranu ni nista) i u novembru zatrudnim sa 55 kg
, iako još nije na putu i ja nemam pojma da dolazi (osim želje) ...

Ja sam sada u bas obrnutoj situaciji. Trebam smrsati da bih zatrudnela![]()
Mada, sada kada znam sta je cilj dijete, nekako je lakse![]()

ja sam voce jela u nenormalnim kolicinama...preko zime kivi mandarine,pomorandze,a posle tresnje jagode(sanjala ih dok se nisu pojavile....izgarala od silne zelje),breskve,kajsije...lubenicu...sve sam gutala ko ludapovrce isto
mlecni proizvodi isto...ma sve zdravo sam jela...osim tone sladoleda
nisam se borila sa timsto da se mucim kad znam da je bitka izgubljena
slusas svoje telo i jedes
mislim na namirnice koje su korisne i zdrave a ne slatkise i gluposti

е тако је мени било сад, само сам приметила да ми је одједном, неким чудом, све постало тесно, још се бринула што скоро две године после порођаја нисам успела да се вратим у "нормалу"... а кад ми је кафа присметала, све ми је било јасно..a jedne jeseni i zime, nichim izazvano, obrela sam se u novogodishnjoj noci sa tim
kilogramima koji su se nekako spontano pojavili za par meseci od leta..
..za srpsku novu sam uradila test i saznala da se moje telo izgleda nezavisno od moje volje i svesti
pripremalo za jednu mrvicu koja je tad prvi put obznanila svoje prisustvo mami..![]()