Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jexy proci ce sve izdrzi jos malo posle ces imati apetita ko za 5;)
Za 10 dana ugojih se ja 1.5kg:sad2::sad2::dash: usla u 31 nedelju danas sa +10.5 ma to je skoro 11:dash:osecam bicu ponovo tenk:sad2: jaoo koliko mi ovi kg tesko padaju:sad2:kako li cu maja izgledati na krstenju pitam se:sad2:ako budem ko na prvom ubicu se majke mi:besna:

Da imam
i sve je gore i gore
danas sam i povracala
ajde stapice, ajde plazmu, ajde grickaj bademe, nista
meni je muka te mi je muka
no dobro, dr mi je rekla "SUUUUUUPEEERRR"

jesi pitala dr. za vitamin b6?
pitaj,kazem ti moja kuma nije mogla da zivi bez toga
meni nije pomagao preterano,nego bi iz muke preslo u uzasnu glad :lol:
ali dosta zena hvali bedoksin...kazu pomaze im

Ma znam da ce proci, nego eto
danas u kantini supa od paradajza, a ja ne mogu da je jedem
a mnogo je lepu prave...pih
a kad budem krenula, ja bez trudnoce imam dobru kilazu
(mislim nisam debela, al sam teska, imate one slike sa svadbe kao dokaz)
doguracu do stotke, sad imam 78kg

jexy ja sam sa 78 ostala trudna,a sad imam 102kg!!!! ali sta da radim kad volim da jedem...:whistling:... a u prvoj trudnoci sam sa 80kg otisla da se porodim,pa ti vidi koja je to razlika....ali kad prestanem sa radjanjem djece idem na dijetu!:whistling: zato se nemoj previse opterecivati sa kilazom.....

E zene, bila sam u DZ
dobila one upute krv i tako to i dao mi dr uput za Visegradsku za dabl test
zanima me jel neka to radila tamo i kako to ide
ovamo privatno mi je isto rekla da se javim u prvoj nedelji januara zbog tog testa
pa sad kanda vagam na koju cu stranu
e Tsu, pitala sam za beviplex, reko mi da mogu al ako bas, bas ne mogu da izdrzim
inace da jedem manje i da pijem dosta vode
cuj manje, a ja jedem skoro nista
i da odmaram noge sto vise, posto moji u familiji imaju prosirene vene, pa da spasavam na vreme ako se sta spasiti moze
i da, sad mi je malo manje muka, rekla mi neka teta u cekaonici da disem duboko i masiram dijafragmu
a povracala sam dva puta danas, sto god je otislo u zeludac, vratilo se nazad, ***

jexy ja sam sa 78 ostala trudna,a sad imam 102kg!!!! ali sta da radim kad volim da jedem...... a u prvoj trudnoci sam sa 80kg otisla da se porodim,pa ti vidi koja je to razlika....ali kad prestanem sa radjanjem djece idem na dijetu! zato se nemoj previse opterecivati sa kilazom...../QUOTE]

kakva mi je genetika, ima da se raskokam samo tako
bole me uvce, kad prohodaju, pa jedno trci levo, ono drugo desno, a trece ljuljam u rukama, ima kilogrami da odleteeeeeee...
(to pricam o daljoj buducnosti)

Jexy ja nemam iskustva sa tim, isla na 4d i u prvoj i u drugoj i moj doktor je smatrao da mi ti testovi ne trebaju pogotovo sto su vise statistika nego pravi rezultat, pa ako je nesto lose uvek se utripujes..moras na tripl pa ne dao bog na amnio..mada veci broj zena radi to pa ce ti sigurno i ove sa foruma reci...

..ja sam radila privatno, jexy..
..i sad cu kod istog..
..nije stvar samo u 4D UZ-u, u vishegradskoj ili frontu mere samo nuhalni nabor bebe,
a ovaj kod kog sam ishla radi uz to i josh nekih pet shest ultrazvuchnih markera..
..pa se na to dodaju vrednosti iz krvi i rachuna statistika..

..a oko kg - samo opushteno i shto zdravije..
..ne treba ti previshe kg ni zbog porodjaja, ni zbog pritiska, shecera, vena, ma ni zbog chega..
..estetika je tu najmanji problem..

Novembar ,ne znam da li me se secas (kuckale smo se prosle godine na kutku )...
U svakom slucaju htedoh ti reci da mi je danas sanja pustila mail i rekla mi je za divnu vest ....
CESTITAM ti od srca...zelim ti lepu i laku trudnocu i lep porodjaj kao i prethodna tri.... ; )))

Jexy1005 cestitam i tebi i zelim ti lepu i laku trudnocu i lep porodjaj....ako bude kao moj i novembar bice extra.... ; ))))))

Pozdrav od proslogodisnje trudnice.... ; )))

Novembar ,ne znam da li me se secas (kuckale smo se prosle godine na kutku )...
U svakom slucaju htedoh ti reci da mi je danas sanja pustila mail i rekla mi je za divnu vest ....
CESTITAM ti od srca...zelim ti lepu i laku trudnocu i lep porodjaj kao i prethodna tri.... ; )))

Jexy1005 cestitam i tebi i zelim ti lepu i laku trudnocu i lep porodjaj....ako bude kao moj i novembar bice extra.... ; ))))))

Pozdrav od proslogodisnje trudnice.... ; )))

..keeeeekooo!! :klap:
..kako da se ne secam, kako si, shto te nema, kako je pile malo? :heart:
..hvala na lepim zeljama, uzvracam isto ako nam se pridruzish.. :cmok2:

@Jexy

Radila sam dabl test na Institutu za majku i dete iako vodim trudnocu u Visegradskoj.
Bitno je da ako radis test u drzavnoj ustanovi, zakazes na vreme jer je interesovanje veliko.
Meni je rezultat bio dobar pa nisam radila ni tripl test ni amnio - tamo su mi objasnili da se tripl, u principu, radi kada promasis termin za dabl a amnio u zavisnosti od rezultata jednog od ova dva.

Secam se da treba bolnicki uput iako sve zavrsis za 1-1,5 vremena i daju ti na papiricu odstampanu pripremu za pregled (tipa: popiti 2 case sat pre pregleda, lagan dorucak, ne mazati kreme na stomak par dana ranije i sl.)
Telefon imas na njihovom sajtu, mozda mozes i tako da zakazes, pozdrav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back