Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha...danas bila na poslednjem ctg-u...popakovala sta sam imala,kuppila sta je nedostajalo i sad mi ostali samo neki sitni kucni poslovi da uradim pa da mogu na miru da bezim...
u nedelju u 8h treba da se javim a operacija ce biti u utorak rano ujutru..

Jeeeee superr! Pa onda posle taman da izreferišeš dok ti je još sveže šta si nosila, dal si nešto zaboravila da spakuješ i to...Po ko zna koji put na ovoj temi :lol: al, kad dodje moj red ima da vas izmaltretiram s tim jer će me veeeeelika prpa uvatiti i neću znati šta ću sa sobom i misliću da sam garant neš' zaboravila i tako... Sad sam cool :whistling:

E Kameron, meni se sinoć porodila drugarica na carski i rodila se Rea! :heart:
Kako će se zvati beban? Jel dečak? :think:
Koliki je sad?
Pričaj bre! :lol:

jes' decak...:D
zvace se andrej..teskom mukom dobila borbu..:D
nemam pojma koliki je sad tacno,kaze dr da ce biti veci od stefana...videcemo..
ja sam se spremila u potpunosti za betaniju,sutra u 7h krecem pa ce me smestiti tamo na patologiju i cekam komisiju
sad mi samo frka da me ne vrate..mislim ako budu smatrali da nema indikacija za carski
e sad...doktorka kaze da ce najverovatnije sve biti ok

ja sam se spremila u potpunosti za betaniju,sutra u 7h krecem pa ce me smestiti tamo na patologiju i cekam komisiju
sad mi samo frka da me ne vrate..mislim ako budu smatrali da nema indikacija za carski

Znaci blizu, veoma blizu... :klap:

:super::super:
ma bice to sve ok
ljubimo vas :D

Dobro vece..sta se radi kod vas..Tsy kako je Irina..Kameron ja sam isla prvi put na carski ali nisam imala tu komisiju o kojoj pricas..Mini sta ima kod tebe, nema te..

Tu sam, čitam vas s vremena na vreme, i na drugim sam temama, ima me kako ne :) Al trenutno niš' extra, za nedelju ipo idemo na redovan, kontrolni expertski. Beba je počela da mi se pomera...valjda :mrgreen: Osetim kao malo grčenje mišića, al svaki dan to osetim s vremena na vreme pa kapiram da je to to :) Mm me davi kako mu ne javljam kad osetim da stavi ruku na stomak i da mu ne dam da se zbliži s bebom :lol: Polako gledamo sobice, tj krevetac, kolica itd. i jedva čekam da idemo u šoping I tako... Ima li šta novo kod tebe i bebčeta :) ?

I kod mene sve isto..radi se..ne razmisljam puno o kupovini jer imam puno stvari od Nikole, mislim na one glavne krevetac, nosiljku, kolica, mada je sad pitanje sta ako bude devojcica..Odlucila sam da kupim kolevku u kojoj ce moci spavati barem tri meseca, posto u drugim stanu gde se selimo, inace i drugi grad, vec stoji krevetac pa da ga ne bih selila, posto cu rodjenje bebe ako bog da docekati ovde i bicu mesec dva pa cemo se tek onda preseliti...

naravno. kolika je razlika?
dve godine..:D
Kameron, budi samo jaka i optimista :zag: Šta je to za nas žene, pih, samo neki tamo porodjaj :zag:
Šalim se, jasna stvar. ;) Biće to ok, i sa tobom i sa bebicom :super: Samo hrabro, i javi se što pre kad se vratite kući. Držim palčeve da prodje što brže i lakše :zag::zag::zag:
hocu,hvala!:zag:
javljam se kad budem kuci ali i mici ce vam javiti ono najvaznije...
ih kakvi su danas muzevi,bice kod kuce prva dva tri dana pa onda samo posao ili nesto trece...ali neka zelim ti sve najbolje :D

to ti po sebi ili...:p?
hvala za lepe zelje..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back