Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kameron bas mi je drago i ostaje jos samo nekoliko dana..
Jexy jesi li trebalo da ides i danas kod lekara..
Kajo meni su za bebicu trazili pampers i flasicu ja sam donela da je ne bi hranili na njihovu posto sam se porodila carskim rezom pa nisam imala mleka.
Za tebe vise spavacica nama su dali kasnije i pidzame, puno uloski, vlazna maramice, kozmetiku, ja se vise i ne secam sta treba..

nije trebalo danas da idem nikuda
samo sam samoinicijativno otisla jutros da uradim betu da bih bila opustena
i posto sam rekla da cu biti opustena, i da stres samo steti i meni i bebi,
necu da se nerviram sto je beta u subotu bila 31.709, a danas je 27.950
a i radila sam u razlicitim laboratorijama...

..kajoooo :hej: u bg-u ne nosish svoje spavacice..ne daju..
u gradskoj bolnici daju
pa oni podmetaci za krevet,na kojima lezis...bar mi posle carskog
multi mam lanolin za bradavice
z1x6x.jpg
i pumpica za grudi..ja imam avent

taj lanolin je preskup
u DM-u ima baby love za bradavice,isto mu je glavni sastojak lanolin,i ima maslinovo ulje i vitamin e i sta znam sta jos i odlican je a kosta 200 kinti...heheheh,samo hiljadu dinara manje od tog multi mama :lol:
podloge za krevet sam i ja imala,super su mi dosle prvi dan

u gradskoj bolnici daju

taj lanolin je preskup
u DM-u ima baby love za bradavice,isto mu je glavni sastojak lanolin,i ima maslinovo ulje i vitamin e i sta znam sta jos i odlican je a kosta 200 kinti...heheheh,samo hiljadu dinara manje od tog multi mama :lol:
podloge za krevet sam i ja imala,super su mi dosle prvi dan

...sam ja platila 980 din....a za ovaj drugi nisam znala

Ja nisam koristila te mrezaste gacice...pampers uzmi 1 ali videces kolika je beba, mozda odmah uzmes dvojku..Za bolnicu za bebu od odece ti ne treba nista sem kad tvoj suprug dodje po tebe..Pampers, tetra pelena, benkica ili bodic, carapice, kompletic, kapica i ono u cemu ces da ga izvedes..Mislim na lezaljku i mozda cebence zavisi od vremena..

:hvala: :klap: :heart: :hvala: :klap: Bravo zene, samo navalite, evo , muz i ja citamo, vec se osecamo mnogo pametnije!!!!! A koje Pamperse da uzmemo? A jel nam trebaju tetra pelene? A jel treba neko odelce za bebu??? Jaaoooojjjj, a sta ako ne bude broj mrezastih gaca za mene, ko zna koliki ce mi tur biti??? :besna:

evo kako sam ja...
uzela pampers 1(pakovanje od 43 komada)tako sam i prvi put,mada mi dete posle nedelju-dve preslo na 2...tetra pelene sam ponela za svaki slucaj kao i prvi put mada mi nisu trebale a mislim da nece ni sad...ali treba kad beba izlazi iz porodilista
odelce za bebu treba isto prilikom izlaska ali ako se poradjas prirodno trebace i u porodilistu a ako si na carski kao ja onda ne treba(mada sam ja nosila)
a mrezaste gace...pa znas i sama....mozes da rastezes kol'ko volis..:lol:
ovo je moj slucaj,za beograd i njihove bolnice ne znam...

...
taj lanolin je preskup
u DM-u ima baby love za bradavice,isto mu je glavni sastojak lanolin,i ima maslinovo ulje i vitamin e i sta znam sta jos i odlican je a kosta 200 kinti...heheheh,samo hiljadu dinara manje od tog multi mama ...

:think: Da li su ti drugi sastojci bezbedni za bebu?
Ja koristim kremu koja je 100% lanolin. Dr mi rece da kreme koje imaju vise sastojaka nisu bas sigurne za bebicu (ti drugi sastojci pored lanolina), posto ipak ona to sisa...

Kajo a kad bese termin...

Termin mi je 6. decembar, ali hoce da je vade napolje ranije , na carski rez, zbog rizicne trudnoce. Hteli 20.novembra, al ja rekla, da cekamo da izadje iz skorpije i udje u strelca :rumenko: (imamo mnogo gadne primerke u familiji) . Ginekolog koji mi privatno vodi ali je i akuser u GAK pitao, a kad je to , ja rekla sve posle 23.novembra moze, on rece, onda zakazujemo za 24.novembar, a da se ja do tad stisnem :manikir: .

evo kako sam ja...
uzela pampers 1(pakovanje od 43 komada)tako sam i prvi put,mada mi dete posle nedelju-dve preslo na 2...tetra pelene sam ponela za svaki slucaj kao i prvi put mada mi nisu trebale a mislim da nece ni sad...ali treba kad beba izlazi iz porodilista
odelce za bebu treba isto prilikom izlaska ali ako se poradjas prirodno trebace i u porodilistu a ako si na carski kao ja onda ne treba(mada sam ja nosila)
a mrezaste gace...pa znas i sama....mozes da rastezes kol'ko volis..:lol:
ovo je moj slucaj,za beograd i njihove bolnice ne znam...

Joj KAmeron, pa vidis bre kakav sam ja tantus. Nemam pojma da se razvlace, pa nikad nisam videla te mrezaste. Ja sam taze 4 banke, al potpuno ne upucena po nekim pitanjima. Oko mene zadnjih 10 godina ni jedne bebe. Jedni nece decu, a drugi to davno zavrsili, vise se i ne secaju :eek:

Termin mi je 6. decembar, ali hoce da je vade napolje ranije , na carski rez, zbog rizicne trudnoce. Hteli 20.novembra, al ja rekla, da cekamo da izadje iz skorpije i udje u strelca :rumenko: (imamo mnogo gadne primerke u familiji) . Ginekolog koji mi privatno vodi ali je i akuser u GAK pitao, a kad je to , ja rekla sve posle 23.novembra moze, on rece, onda zakazujemo za 24.novembar, a da se ja do tad stisnem :manikir: .

sta fali skorpijama? :ljutko:
:lol:

Kajo znaci ima jos vremena...

Joj Majo, ma jasta, al ne mogu da sedim i ne radim nista, a onda da za 7 dana padnem u nesvest od trcanja i kupovine. Videla sam da u Aksi, mozemo da izaberemo stvari, rezervisemo na mesec dana i kad bebac kaze "e sad moze, izasao sam", da se taja da u trk (mislim placanje i sklapanje, pranje i peglanje) :whistling: Al moram bar da izaberem :whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back