jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
JEXY cestitam
![]()
Hvala srce

Mala ti je med medeni, nek je ziva i zdrava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JEXY cestitam
![]()

Cuti, nju su bar pitali da li hoce to s..nje.
Ja sam ga primala punih 24h sa tek zasivenom matericom.![]()
..vala bash..Jao...!!!Uhhh...Pa divna ti je bebica...jao raznežih se sva!!Hihihi...garant preterano mirišeevo nas
u bolnici
Stigla sam kucii naravno po obicaju se odmah bacila na sisanje i posle toga na spavanje
i jutros posle kupanja
Uploaded with ImageShack.us
Obožavam miris bebica tako malih, onaj puderasti... Super, čestitam, ti si baš brzo i lako sve prošla, blago tebi nadam se da ću i ja tako.Samo što si se pocepala al i to nije niš' strašno kad ti sve ostalo prošlo maltene ko podmazano!Nemoj puno da sediš uz komp, idi gledaj bebicu dok spava!Ja bih to po ceo dan! 
Cuti, nju su bar pitali da li hoce to s..nje.
Ja sam ga primala punih 24h sa tek zasivenom matericom.![]()

da nema toga,ne znam na sta bi to sve licilo

Cestitke! Neka je ziva i zdrava!cekajte, ukljucili su vam sintocin? kistina, kazes sa zasivenom matericom, pa kapiram posle porodjaja ali ne kapiram sto? sto to ukljucuju posle porodjaja?? meni su dali neku inekciju za kontrakcije materice odmah posle porodjaja ali ne i to..
Tsyu, mala je med medeni.Cestitke! Neka je ziva i zdrava!

kako ste vi stomaci?
kamerun,jos koliko ostaje?![]()

Drage moje, ja dosla sa mora. Dr rekao moze, a mi odma potrcali. Juce bila na kontroli. danas usla u 25. nedelju, pishonja ima 600 gr dugacak je 31 cm od temena do stopala. Ukinuo mi Ginypral, prepolovio Utrogestan. A srculence mu se cuje ko konjski galop! Sva sam happy! Ovde se u medjuvremenu svasta desacalo vidim.
Tsu, malena je je preslatka! Cestitam!
Marge, vidim da je stanje redovno (i svekrva je tu). Kolika je Angie?
Sta je sa Pazarkom?
Pazarka, progesteron depo mozes da primas celu ampulu, od njega nema stete u tako ranoj trudnoci! Meni Utrogestan nista nije znacio, tek kad se pribodem, znam da sam sigurna!
Neko je pisao o mrdanju bebe.
Ja sam je osetila posle amniocinteze tek u 5. mesecu i to ne previse puta a od ta doba jok! Bacala se i u talase, ma nista, lencuga neka. Kaze dr. da je to zato sto sam gabaritna i zato sto mi je placenta na prednjem zidu ispod pupka, i da to uopste nije lose, jer cu ga vec isuvise osecati za mesec dana.
Inace starsno sam ponosna na sebe, u prvom trimestru sam smrsala 6 kg (prvi put u zivotu, a cak nisam ni drzala dijetu), a od 3. do 6. meseca senisam ugojila ni gram!!! Kakva sreca!!!! Inace imam kila za dve dooobre zenske!!!! Koliko ste dobile kila u 7. 8. i 9. mesecu?
Pozdravljam vas sve!!!!
Ja...

Drage moje, ja dosla sa mora. Dr rekao moze, a mi odma potrcali. Juce bila na kontroli. danas usla u 25. nedelju, pishonja ima 600 gr dugacak je 31 cm od temena do stopala. Ukinuo mi Ginypral, prepolovio Utrogestan. A srculence mu se cuje ko konjski galop! Sva sam happy! Ovde se u medjuvremenu svasta desacalo vidim.
Tsu, malena je je preslatka! Cestitam!
Marge, vidim da je stanje redovno (i svekrva je tu). Kolika je Angie?
Sta je sa Pazarkom?
Pazarka, progesteron depo mozes da primas celu ampulu, od njega nema stete u tako ranoj trudnoci! Meni Utrogestan nista nije znacio, tek kad se pribodem, znam da sam sigurna!
Neko je pisao o mrdanju bebe.
Ja sam je osetila posle amniocinteze tek u 5. mesecu i to ne previse puta a od ta doba jok! Bacala se i u talase, ma nista, lencuga neka. Kaze dr. da je to zato sto sam gabaritna i zato sto mi je placenta na prednjem zidu ispod pupka, i da to uopste nije lose, jer cu ga vec isuvise osecati za mesec dana.
Inace starsno sam ponosna na sebe, u prvom trimestru sam smrsala 6 kg (prvi put u zivotu, a cak nisam ni drzala dijetu), a od 3. do 6. meseca senisam ugojila ni gram!!! Kakva sreca!!!! Inace imam kila za dve dooobre zenske!!!! Koliko ste dobile kila u 7. 8. i 9. mesecu?
Pozdravljam vas sve!!!!
Ako beba raste, onda se i mrda. Mene vise brine sto ovaj zvrk non stop visi na glavacke hvala draga
drago mi je da je kod tebe sve ok
ja sam u devetom imala 21 kg viska
pa koliko odpada na bebu,vodu i ostalo,ne znam
treba da se izmerim,bas me zanima koliko sada imam
burmu jos uvek ne mogu da stavim![]()

Nisam razumela, osetila si ga u petom mesecu i od tad nisi ili do tad nisi?A ja sam baš sitna i zato me i nervira što ga još uvek ne osetim!!!!!!!
kad odem tamo! Kad sam se ja raskukala kako ne osecam bebu, ona kaze da ga je osetila samo u devetom mesecu i to tik pred pododjaj. E pa sad...sta reci
, nemoj da se zderes, ja prestala! Uzivaj samo! 
A jel se slucjno secas koliko si dobila pojedinacno po mesecima ta zadnja tri? Jooj, bas bi bilo dobro da se ne natovim![]()

)