redsonia
Aktivan član
- Poruka
- 1.152
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Došo Jexy iz lab. 590.3![]()

Cestitke TSY i maloj IriniSa FB:
dobila sam devojcicu 54cm i tesku 3.800kg

DVA ANESTEZIOLOGA U ČITAVOJ BETANIJI A GOMILU NIKOGOVIĆA PO DRŽAVNIM FIRMAMA KOJI NE RADE NIŠTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uf...smiri se...Dakle, da li to znači (čitajući izmedju redova) da ako platiš da ti anesteziolog dodje kako bi se porodio epiduralom doći će?Ili ne?

Hvala, hvala
Nego, jel ok to sto me malko kao bolucka stomak? Onako, kao da imam mecu, onaj osecaj tezine dole?
Ili tripujem![]()
A i moja drugarica je dobila menstruaciju iako je bila trudna, ako je to u pitanju možda.najverovatnije ce doci...moja drugarica je platila pa je dobila...

..imacesh sledecih par meseci razne chudne manifestacije u "malom stomaku",

Koliko je kod vas sozena procedura, kod nas je malo mesto, ali je mnogo jednostavnije, ima i anesteziologa i koliko sam ja u toku nista se ne placa..
Super je!
Grceve je imao samo dve nedelje, prosli su.
Bili smo u sredu na kontroli, u drugom mesecu je dobio 1400g.
Sad ima 6450g.
A Jaksa?
On je vec veliki bata!![]()
mashala, napreduje ludom brzinom, isto kao i Jaksha.. 

..mashala, napreduje ludom brzinom, isto kao i Jaksha..
..on je i u 3. i 4. dobio po oko 1200g pa sad ima skoro devet kila, ruke nam izvuche do kolena..
..inache je super, brblja, prevrce se i smeje po ceo dan..![]()

Mini svasta sam se ja nacula i sto kazem cist bezobrazluk..Ja samo imam reci hvale za prvi porodjaj, od situacije da je moj doktor dosao da me porodi iako je bila ponoc da je sedeo do 04h, iako je bio drugi dezurni lekar, i da stvarno nista nisu trazili. A da ne pricam da je svakog dana zvao popodne da vidim kako sam posto nisam bas dobro prosla..Ali to je jedino prednost malog mesta, bile smo samo nas dve porodilje pa je sva paznja posvecena nama..
Opet, ovde ne mo'š očekivati nešto tako jer je fizički neizvodljivo jel ... al da su nezobrazni po gomili pitanja jesu, opet nisu svi isti i nije uvek isto al eto, dadoh konkretan primer jednog bezobrazluka.Tako da, ako se poradjaeš u NS il BG-u računaš neki dodatni keš kontam...pa skoro uvek jer prosto znaju da njih je malo, nas je puno pa kom obojci kom opanci ..kad sam se porodila drugi put, od ponoci do pet ujutru rodilo se 11 beba u frontu..![]()

Imaju oni i po 30 porodjaja za noc.
A u Misovicu je dok sam lezala ispala frka jer su imali cak 2 carska zakazana za jedno jutro, to je vec guzvanjac!
Otuda razlika u ljubaznosti.![]()

Koliko je platila ako nije tajna?I kad bi trebalo da se čuješ sa njima ako se odlučim za tu varijantu?Kako to uopšte ide?![]()

..ma naravno..
..ali moze i to da se obije o glavu - moje cimerke koje su se porodile dan pre mene
nisu hteli da otpuste u subotu zato shto bi ostale samo tri porodilje ukupno na celom spratu..![]()
..izashle smo zajedno, u nedelju..
..ne bih ni znala shta se desilo da sestre nisu komentarisale..

10.000.din...mada cu jos proveriti pa ti javljam...
ako si iz novog sada a pretpostavljam da jesi ako zelis tu varijantu dobro bi bilo da ti trudnocu odrzava lekar koji radi u betaniji pa sve preko njega ide...
Da, još nešto oko toga, jel to 10.000 samo za anesteziologa a davanje epidurala se posebno plaća ili je to sav trošak oko epidurala??